Vanaf 1 oktober 2020: Rozenhage bedrijfsmakelaars & taxateurs

Rozenhage Makelaardij is sinds 1974 actief in Tiel en verre omstreken als makelaar en taxateur voor zowel de zakelijke markt als de woningmarkt. De zakelijke markt en de woningmarkt zijn ├ęcht twee verschillende takken van sport die elk een eigen aanpak vragen. Daarom hebben wij besloten dat Rozenhage Makelaardij zich vanaf 1 oktober 2020 volledig gaat richten op de zakelijke markt. Wij gaan verder als Rozenhage Makelaardij – bedrijfsmakelaars & taxateurs.

Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor de (ver)koop, (ver)huur en taxatie van bedrijfsobjecten (bedrijfshallen, kantoorruimte, winkelpand, etc.) en bedrijfswoningen. Ook blijven wij de verhuur van woningen voor zakelijke opdrachtgevers verzorgen. En vanzelfsprekend adviseren wij u over al uw vraagstukken op het gebied van vastgoed.

Wij stoppen per 1 oktober 2020 met onze activiteiten op de woningmarkt. Deze worden overgenomen en afgerond door Betuwe Makelaardij, een nieuwe speler in de markt. Echter voor veel van onze opdrachtgevers een vertrouwd gezicht: het is het nieuwe makelaarskantoor van onze woningmakelaar Miranda Spies. Miranda zal onze dienstverlening op een vergelijkbare manier voortzetten, uiteraard met haar eigen persoonlijke touch! Wij wensen haar veel succes en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Voor onze zakelijke opdrachtgevers verandert er niets! Het team van de afdeling bedrijfsmakelaardij & taxaties onder leiding van Jan Pieter van Woerekom staat zoals u gewend bent voor u klaar! Het ontzorgen van onze opdrachtgevers staat bij ons centraal. U kunt op ons rekenen.

Wij kijken uit naar een prettige en succesvolle samenwerking in de toekomst!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Vastgoedmarkt in beeld

06 mei 2021

De nieuwe uitgave van Vastgoedmarkt in beeld van het NVM is uit en wij hebben er een overzichtelijke infographic van gemaakt. Deze infographic dient als praktisch naslagwerk voor vastgoedondernemers die…

Lees meer Nieuwsoverzicht

Aangesloten bij