Bedrijfsmakelaar in Tiel en omstreken

Rozenhage Makelaardij: dé bedrijfsmakelaar voor Tiel en omgeving

Ben jij op zoek naar een bedrijfsmakelaar Tiel en omgeving? Of het nu gaat om het kopen, huren, verkopen, verhuren of taxeren van bedrijfspanden: Rozenhage Makelaardij is sinds 1974 dé bedrijfsmakelaar voor Tiel, de Betuwe en het Land van Maas en Waal.

Wij combineren onze kennis en ervaring met een prettige en persoonlijke aanpak. We nemen de tijd voor jou, jouw bedrijf en jouw wensen. Dat blijkt een gouden combinatie, want we hebben veel trouwe, vaste klanten. Onze makelaars luisteren echt naar het verhaal over jouw onderneming en jouw bedrijfsambities voor de toekomst. En natuurlijk weten ze wat er speelt in de regio!

Het team van makelaarskantoor Rozenhage ontzorgt jou graag!

Ben je benieuwd wat Rozenhage Makelaardij Tiel voor jou kan betekenen? Wij komen graag bij jou langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

JA, BEL MIJ VOOR EEN KENNISMAKINGSGESPREK

BEKIJK AANBOD BEDRIJFSOBJECTEN

Bedrijfsruimte Tiel

Tiel heeft diverse bedrijventerreinen met bedrijfsruimten die voor verschillende doeleinden te gebruiken zijn. Er zijn bedrijfsruimtes met kantoorruimte, maar er zijn ook bedrijfsruimtes met een woning.

Bedrijventerrein Kellen

Kellen is een bedrijventerrein met allerlei soorten bedrijven. Het terrein is circa 200 hectare groot en huisvest circa 300 bedrijven. Op Kellen is buitenopslag mogelijk en op een aantal locaties is een ruime milieucategorie. De industriehaven langs het Amsterdam-Rijnkanaal vervult een grote rol in de overslag van bulkgoederen, zoals zand en grind. Vooral op het westelijke gedeelte van Kellen zijn autobedrijven gevestigd van bijna alle gerenommeerde merken, hierdoor staat Kellen bekend als de autoboulevard van de regio.

Bedrijventerrein Latenstein

Aan de oostzijde van Tiel ligt Latenstein. Dit oudste Tielse bedrijventerrein is circa 30 hectare grote terrein en er zijn circa 100 bedrijven gevestigd. Er bevinden zich veel middelgrote en kleinere bedrijven, waarbij de ondernemers ook bij hun bedrijf wonen. Ook voor detailhandel rond woninginrichting (bouwmarkten, keukens, vloerbekleding, etc) kun je op Latenstein terecht.

Bedrijventerrein Medel

Medel is een bedrijventerrein met een kwalitatief hoogwaardige uitstraling en een ruime opzet. De ligging is ideaal: direct aan het Amsterdam-Rijnkanaal, Waal en de rijksweg A15. Ook rijksweg A2 en A50 zijn snel bereikbaar. Op Medel vind je grote namen als DHL, Lidl, H&M, Keuhne + Nagel en vanaf 2020 supermarktketen Plus met haar landelijk distributiecentrum. Het bedrijvenpark is volop in ontwikkeling en zal over enkele jaren ruim 270 hectare groot zijn. Het parkmanagement is uitstekend, dit garandeert aandacht voor de kwaliteit van het openbaar groen, de bewegwijzering en de beveiliging door middel van slagbomen, camera’s en surveillance.

Naast deze bedrijventerreinen, zijn er in Tiel nog verschillende locaties waar bedrijfsruimtes, bedrijfshallen en allerlei andere bedrijfspanden gevestigd zijn.

 

Kantoorruimte Tiel

Er zijn in Tiel op veel verschillende locaties kantoorruimtes of kantoorpanden gelegen.

Kantorenpark Westroijen

Dit kantorenpark is erg goed bereikbaar, direct vanaf afslag Tiel van de A15 en vlakbij de grootste bedrijventerreinen van Tiel: Medel, Kellen en Latenstein. Naast het indrukwekkende hotel Van der Valk en het hoofdkantoor van Waterschap Rivierenland zijn er veel zakelijke dienstverleners gevestigd in kantorenpark Westroijen. Er zijn hier ook nog verschillende mogelijkheden voor de vestiging van nieuwe ondernemers.

Winkelruimte Tiel

In het stadscentrum van Tiel vind je een grote verscheidenheid aan winkelpanden en winkelruimtes. Ook zijn er verschillende winkelcentra waar winkels gevestigd zijn: Passewaay, Kwadrant, Rauwenhof, Westroijen en De Kranshof.

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Per 1-01-23 energielabel C-verplichting voor kantoren

23 juli 2021

Per 1 januari 2023 moet elk kantoorgebouw minimaal energielabel C hebben. Dit betekent een primair fossiel energiegebruik van maximaal 225 kWh per m2 per jaar. Voldoet het gebouw dan niet aan…

Lees meer Nieuwsoverzicht

Woningaanbod

Blijf altijd op de hoogte!

Aangesloten bij