bedrijfspand kopen of huren

Een bedrijfspand kopen of huren?

Ons doel: optimale condities!

Je zoekt een bedrijfspand waarin ambities tot bloei kunnen komen, waarin dromen waargemaakt kunnen worden. Je wilt hiervoor een bedrijfspand kopen of huren. Om het juiste pand te vinden is een flinke portie ervaring nodig, gecombineerd met mensenkennis en kennis van de regio. En laat dát nou onze kracht zijn! De deskundige bedrijfsmakelaars van Rozenhage Makelaardij uit Tiel staan voor jou  klaar om een geschikt pand te vinden én alles rondom de koop of huur gedegen en goed vast te leggen. En dat al sinds 1974!

Wat zijn je wensen?

Eerst gaat onze bedrijfsmakelaar met jou in gesprek over de rol van het vastgoed. Onze ervaren specialisten luisteren naar je verhaal en kijken naar de mensen achter het vastgoed. Wij zijn ons ervan bewust dat een goede bedrijfslocatie bijdraagt aan het succes van een onderneming. Een bedrijfspand is als een visitekaartje. De locatie, het gebouw, de omgeving: allemaal bepalend voor de uitstraling van een bedrijf en alles moet kloppen.

Een passende locatie

Een bedrijfspand kopen of huren? Of het nu gaat om een winkel, kantoorruimte, showroom of bedrijfshal, onze bedrijfsmakelaars zijn ervaren binnen het bedrijfsvastgoed. We zijn volledig op de hoogte van regels, bestemmingsplannen en vergunningen én van het actuele aanbod in de regio. Wij kennen de markt en de ontwikkelingen in ons werkgebied. We weten wat er speelt in bedrijfsvastgoed. We zijn op de hoogte van de kwaliteiten en mogelijkheden van een bedrijfspand. Allemaal factoren die bepalend zijn voor vinden van een passend pand, het pand dat straks het gezicht is van het bedrijf.

Wij ontzorgen jou graag!

Van begin tot eind spelen wij een ondersteunende rol en zijn wij nauw betrokken bij het proces van het kopen of huren van een bedrijfspand. We nemen de zorg en het werk graag uit handen. Samen kijken we naar het bedrijfsplan en de werkzaamheden die in het pand moeten worden uitgevoerd. We gaan mee naar de bezichtigingen, voeren de onderhandelingen voor optimale condities en ontzorgen bij het opstellen en ondertekenen van de koop- of huurovereenkomst. En natuurlijk staan we ter zijde bij de officiële overdracht van het bedrijfspand.

Wil jij of jouw bedrijf een bedrijfspand kopen of huren in Tiel, de Betuwe of het Land van Maas en Waal? Rozenhage Makelaardij Tiel staat jullie graag bij!