bedrijfsunits in Tiel – Newtonstraat

compacte bedrijfsunits in Tiel

Op een centrale locatie op bedrijventerrein Kellen wordt binnenkort een nieuw bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd. Een ideale mogelijkheid voor MKB’ers of ZZP’ers die op zoek zijn naar een passende locatie dichtbij huis.

Bedrijventerrein Kellen ligt zeer centraal met goede verbindingen naar de A15 (Rotterdam – Keulen), met verbindingswegen naar het achterland en dichtbij het knooppunt Deil (A2 en A15).

INDELING:
– Het verzamelgebouw zal bestaan uit 22 bedrijfsunits.
– Iedere unit is op de begane grond en eerste etage telkens 80,88 m² v.v.o. groot (in totaal 162 m²). Er zijn mogelijkheden de units te vergroten door 2 units aan elkaar te koppelen.
– Iedere unit wordt casco opgeleverd met een grote bedrijfsruimte op de begane grond en een grote ruimte op de eerste etage. De ruimte op de begane grond is bereikbaar via de roldeur en via de loopdeur. De ruimte op de etage is bereikbaar met een trap. Meer -/minderwerk opties zijn volop mogelijk.

ALGEMENE INFORMATIE:
– totale oppervlakte circa 3630 m²
– in units van circa 162 m² v.v.o., gelijk verdeeld over de begane grond en eerste etage.
– vloerbelasting begane grond max 1200 kg/ m²
– vloerbelasting verdiepingsvloeren max 300 kg/ m²

BESTEMMINGSPLAN:
Het bestemmingsplan ‘Kanaalzone’, onherroepelijk vastgesteld in 2013. Locatiebestemming ‘bedrijventerrein’, detailhandel perifeer 2, bedrijven tot en met milieucategorie 5.1.
Maximale bouwhoogte 30 meter, maximaal bebouwingspercentage 80%
Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

PARKEREN:
Iedere unit wordt opgeleverd met twee eigen parkeerplaatsen voor de unit. Er worden dertien parkeerplaatsen voor de bezoekers aangelegd.

BEREIKBAARHEID:
Bedrijventerrein ‘Kellen’ is de meest centraal gelegen en zeer goed beveiligde bedrijvenlocatie in Tiel met goede verbindingen naar de A 15 (Rotterdam – Keulen) en verbindingswegen naar het achterland. Het knooppunt Deil en de A2 zijn op korte afstand gelegen (circa 10 autominuten). Het object is daardoor uitstekend bereikbaar.

PRIJS:
koopprijs vanaf € 130.000,- v.o.n. tot € 145.000,- v.o.n. excl. BTW
huurprijs: vanaf € 950,- per maand excl. BTW

OPLEVERINGSNIVEAU:
– met kunststof dakbedekking
– met onderhoudsarme materialen
– vaste trap naar de eerste etage
– met meterkast
– eigen parkeerplaatsen
– actieve VVE

De verkoop vindt plaats onder het voorbehoud van verkrijgen van de omgevingsvergunning, die in maart 2020 is aangevraagd. De bouw zal starten als tenminste 16 van de 22 units zijn verkocht. Dit is een opschortende voorwaarde. De bouwtijd zal circa 150 werkbare werkdagen zijn.

Dit verzamelgebouw is een project van Lekgoed BV. Voor de financiering van uw unit werkt Lekgoed BV samen met Mogelijk.nl. Of laat meteen een berekening van uw mogelijkheden maken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die dit complex voor u biedt, neem dan vrijblijvend contact op met één van onze makelaars via: 0344 67 35 67 of info@rozenhage.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Bouw Doejenburg 144 – Maurik – 10 huur units vanaf 90 m²

26 oktober 2021

Deze mooie bedrijfsunits zijn bij ons binnenkort te huur en worden op dit moment gebouwd. De verwachting is dat het gereed is in januari 2022. Via deze pagina houden we…

Lees meer Nieuwsoverzicht

Aangesloten bij