Uniek ondernemen op bedrijventerrein Medel

Medio 2020 wordt op bedrijvenpark Medel in Tiel “Businesscenter Medel” gerealiseerd. Een unieke locatie voor ondernemers die op zoek zijn naar de ultieme optelsom van kwaliteit, uitstraling, locatie en ruimte voor groei.

Bedrijventerrein Medel

De komst van “Businesscenter Medel” is een verrijking van Tiel en zeker ook van bedrijvenpark Medel. Medel staat bekend om de goede bereikbaarheid dankzij de ligging direct langs snelweg A15 en de aanwezigheid van een containerterminal aan het Amsterdam-Rijnkanaal en het moderne parkmanagement gericht op uw comfort. Op deze bijzondere locatie zijn niet voor niets al jaren toonaangevende bedrijven als DHL, Lidl, H&M en Kuehne+Nagel gevestigd.

Logistieke hotspot

“Het Businesscenter Medel wordt een eyecatcher van formaat.” aldus Jacco Klaassen van HK Vastgoed uit Veenendaal. HK Vastgoed is een jong bedrijf dat sinds 2016 actief is in projectontwikkeling en nieuwbouw op maat. “Dit stijlvol ontworpen bedrijfspand is een ideale uitvalsbasis om te ondernemen doordat bedrijvenpark Medel een logistieke hotspot is”.

10 bedrijfsunits met fraaie uitstraling

Er worden 10 bedrijfsunits met (optionele) kantoorruimte gerealiseerd in Businesscenter Medel waarbij veel aandacht is besteed aan een fraaie uitstraling en een duurzame bouw. Hierdoor blijft het pand jarenlang een aantrekkelijke locatie. Aan de voorzijde liggen 4 units met kantoorruimte en een oppervlakte van circa 500 m2. Aan de achterzijde liggen 6 bedrijfsunits met een oppervlakte van circa 275 m2, deze units zijn eenvoudig uit te breiden met een verdiepingsvloer waardoor de oppervlakte bijna verdubbelt.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf in Businesscenter Medel? Neem contact op met Rozenhage Bedrijfshuisvesting via: 0344 67 35 67 of info@rozenhage.nl of kijk op: https://aanbod.rozenhage.nl/aanbod/bedrijfsruimte-ti

Terug naar het nieuwsoverzicht

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Energielabel verplicht

16 april 2021

Een energielabel geeft aan hoe energiezuinig een gebouw is en welke energiebesparende maatregelen nog mogelijk zijn. De energielabelklasse wordt bepaald op basis van het primair fossiele energiegebruik, uitgedrukt in kilowattuur…

Lees meer Nieuwsoverzicht

Aangesloten bij