CORONA-MAATREGELEN

Ook ten tijden van het Corona-virus staan wij graag voor iedereen klaar. Wij hechten veel belang aan ieders gezondheid! Vooralsnog blijft ons kantoor gewoon geopend en kunnen afspraken zoals gepland doorgaan.

Wij nemen met het oog op onze en jullie gezondheid de volgende maatregelen:

  • Wij letten extra op onze hygiëne, daarom schudden wij geen handen en houden we iets meer afstand.
  • Bij elke afspraak en bezichtiging wordt vooraf uitdrukkelijk gevraagd of iedereen klachtenvrij is. Na ieders goedkeuring, gaan we van start. Tijdens een afspraak vragen wij iedereen de hygiëne-regels van het RIVM in acht te nemen.
  • Bij bezichtigingen mogen maximaal 2 personen aanwezig zijn.
  • Alle geplande open huizen komen te vervallen. Natuurlijk laten we de woningen nog steeds graag aan jou zien. Je kan contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.
  • Ons kantoor is bereikbaar tijdens de gebruikelijke openingstijden. Uiteraard helpen bij iedereen graag verder. Wij vragen jou wel om wat telefonisch of digitaal kan ook op die manier te doen, om zo fysiek contact zoveel mogelijk te beperken. Ons kantoor kan alleen op afspraak bezocht worden.

Zo zorgen wij met elkaar voor jullie en onze gezondheid!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

De invloed van Corona op de huizenmarkt

01 april 2020

Op dit moment is het nog onmogelijk om conclusies te trekken als het gaat over de invloed van de Corona-crisis op de huizenmarkt in Nederland. Zeker wanneer het gaat om…

Lees meer Nieuwsoverzicht

Aangesloten bij