De woningmarkt in de Betuwe

interview met Jan Pieter van Woerekom - NVM afdelingsvoorzitter

De NVM-afdelingsvoorzitters zijn als geen ander op de hoogte van de situatie op de woningmarkt in hun regio. Onze makelaar Jan Pieter van Woerekom is als voorzitter van NVM afdeling Wageningen geïnterviewd door de NVM.

Een goed alternatief voor de Randstad

“Ik denk dat deze regio een heel goed alternatief is voor de Randstedelijke gebieden”, aldus Van Woerekom. De woningmarkt in het gebied van de afdeling Wageningen is volgens afdelingsvoorzitter Jan Pieter van Woerekom voor een groot deel goed aangetrokken. Het is een grote regio die bestaat uit een deel van de Utrechtse Heuvelrug, een deel van de Veluwe, maar ook de Betuwe en de Bommelerwaard vallen onder afdeling Wageningen. “Binnen deze regio zijn de verschillen ook groot. In Veenendaal is de markt bijvoorbeeld al heel erg aangetrokken. Terwijl het in Tiel wat langzamer ging, maar daar is de markt sinds anderhalf jaar ook weer goed op stoom.”

LEES HET VOLLEDIGE INTERVIEW

Terug naar het nieuwsoverzicht

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

De invloed van Corona op de huizenmarkt

01 april 2020

Op dit moment is het nog onmogelijk om conclusies te trekken als het gaat over de invloed van de Corona-crisis op de huizenmarkt in Nederland. Zeker wanneer het gaat om…

Lees meer Nieuwsoverzicht

Aangesloten bij