Sinds 1 oktober 2020: focus op zakelijke markt

Rozenhage Makelaardij - bedrijfsmakelaars & taxateurs

Sinds 1 oktober 2020 is Rozenhage Makelaardij gestopt met de activiteiten op de woningmarkt. Wij gaan ons volledig richten op de zakelijke markt en gaan verder als Rozenhage Makelaardij – bedrijfsmakelaars & taxateurs.

Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor de (ver)koop, (ver)huur en taxatie van bedrijfsobjecten (bedrijfshallen, kantoorruimte, winkelpand, etc.) en bedrijfswoningen. Ook blijven wij de verhuur van woningen voor zakelijke opdrachtgevers verzorgen. En vanzelfsprekend adviseren wij u over al uw vraagstukken op het gebied van vastgoed.

Wanneer u een woning wilt verkopen of aankopen of een woning wilt laten taxeren, dan adviseren wij u contact op te nemen met een andere makelaarskantoor in onze regio.

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Energielabel verplicht

16 april 2021

Een energielabel geeft aan hoe energiezuinig een gebouw is en welke energiebesparende maatregelen nog mogelijk zijn. De energielabelklasse wordt bepaald op basis van het primair fossiele energiegebruik, uitgedrukt in kilowattuur…

Lees meer Nieuwsoverzicht

Woningaanbod

Blijf altijd op de hoogte!

Aangesloten bij