Fruitmozaïek Wijkvereniging Passewaay

Een mooie prestatie!

De maand september staat in Tiel traditiegetrouw in het teken van Appelpop en het Fruitcorso. Beide evenementen in Tiel die het wonen in Tiel en omgeving zó mooi maken. Als makelaarskantoor uit Tiel dragen wij hier natuurlijk graag ons steentje aan bij!

Dit jaar hebben wij het fruitmozaïek van Wijkvereniging Passewaay gesponsord. Dit team stond voor een enorme uitdaging: met een nieuwe (onervaren) groep enthousiastelingen een fruitmozaïek leggen. En het is gelukt!

Danique Lienden heeft een mooi ontwerp gemaakt: Let’s play Ringo. Bingo, een spel voor jong en oud. Oh, zie ik het nu goed? De ratten hebben een deel van de bingokaart opgegeten en er Ringo van gemaakt. Doe je gezellig mee? De ratjes helpen je misschien wel. Maar vergeet niet om Bingo te roepen ….. Oh nee RINGO!!

Enthousiast zijn de leggers aan de slag gegaan.

Ze hebben zelfs hulp gekregen van de jongste “medewerker” van ons kantoor.

Het resultaat: de 11e plaats. Van harte gefeliciteerd!

Als extra aanmoediging van alle vrijwilligers hebben we nog een heerlijke mand met streekproducten verloot van Prince Heerlijk.

Tot en met maandag 17 september zijn alle mozaïeken nog langs de stadsgracht van Tiel te bewonderen.

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

De invloed van Corona op de huizenmarkt

01 april 2020

Op dit moment is het nog onmogelijk om conclusies te trekken als het gaat over de invloed van de Corona-crisis op de huizenmarkt in Nederland. Zeker wanneer het gaat om…

Lees meer Nieuwsoverzicht

Aangesloten bij