woning huren

Een huis huren?

Vrije sector, vanaf € 750,- & minimaal 1,5 jaar

Rozenhage Makelaardij heeft regelmatig woningen te huur met een huurprijs vanaf 750 euro per maand. Het zijn vaak luxe ééngezinswoningen of –appartementen in Tiel Passewaay en leuke appartementen in de binnenstad van Tiel.

Er gelden wel een aantal regels om te zorgen voor een prettige woonsfeer en niet te veel verloop.

Schrijf je in als woningzoekende!

Rozenhage Makelaardij is de schakel tussen verhuurder en huurder. Wij treden op namens de verhuurder en zoeken de juiste huurder voor een woning. Nadat je het inschrijfformulier hebt ingevuld, kunnen we samen woningen gaan bezichtigen. Met dit inschrijfformulier garanderen we de kwaliteit van de huurders. Dit zorgt voor een prettige leefomgeving. We begeleiden je bij het bezichtigen en brengen samen met jou de staat van de woning in kaart.

Ben je enthousiast en wil je het huis huren? Dan begeleiden we je bij administratieve zaken, het contact met de verhuurder (die een definitieve stem heeft) en het controleren van de overeenkomsten. Rest ons uiteindelijk niets anders dan je te feliciteren met je nieuwe huurwoning!

Inschrijfformulier huurwoning Rozenhage Makelaardij

Let op:

  • Bij veel woningen wordt, gezien de hoogte van de huurprijs per maand (minimaal € 750,-), een minimale inkomenseis gehanteerd. Het bruto inkomen moet minimaal 4,5 keer de huurprijs per maand bedragen.
  • Werkloosheidsuitkeringen en/of arbeidsongeschiktheidsuitkeringen worden niet meegerekend bij de bepaling van het inkomen.
  • Bij veel woningen geldt een minimale huurperiode van 1,5 jaar.
  • Alle eisen zijn onder voorbehoud van gunning door de verhuurder.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

Voer je naam in.
Voer een geldig e-mailadres in.
Voer een geldig telefoonnummer in.
Voeg een bericht toe.
Please check this field.