Makelaars sinds 1974

woning kopen

Een huis kopen?

Wij ontzorgen u graag!

Het kopen van een huis is één van de grootste en meest complexe financiële beslissingen in uw leven. U wilt liefst zonder zorgen een huis kopen en wij begeleiden u daar graag bij. Voordat het grote avontuur van het kopen van een woning begint, gaan we met u in gesprek.

Wat zijn uw woonwensen?

Bij Rozenhage Makelaardij in Tiel nemen we uitgebreid de tijd om uw wensen in kaart te brengen. Waarom wilt u verhuizen, naar wat voor type woning bent u op zoek en waar wordt u gelukkig van als het gaat om wonen? Vervolgens gaan we samen op zoek naar dat perfecte huis, die woning die past bij uw wensen en uw budget. Daarin zijn wij eerlijk en realistisch. Zo geven we u de kans om verliefd te worden op een woning, maar zijn we ook de partner die de praktische bezwaren in beeld brengt.

Realistisch advies bij elke stap

We luisteren niet alleen naar uw verhaal, we nemen ook de tijd voor een optimale begeleiding. Wilt u een huis kopen, dan gaan we met u mee naar bezichtigingen. Wij weten waar je op moet letten bij het bezichtigen van een woning. We doen dit tenslotte elke dag!

Namens u voeren we de onderhandelingen. Daarbij zijn we zakelijk en objectief, want wij weten precies wat het huis waard is en hoe het spel van onderhandelingen moet worden gespeeld. Daardoor koopt u tegen een lagere prijs. Natuurlijk wordt elke stap vooraf met u besproken en vertellen we u na afloop wat het resultaat is. Na overeenstemming controleren we voor u de koopakte en de leveringsakte. En we heffen bij de sleuteloverdracht graag samen het glas.

Gaan wij voor u aan de slag?

Door de inzet van Rozenhage Makelaardij als aankoopmakelaar bespaart u geld, tijd en problemen. Daar kunt u op vertrouwen. We houden het hoofd koel en u kunt rekenen op een betrouwbaar, transparant en realistisch advies. U kunt verliefd worden op uw nieuwe woning, wij zorgen voor de optimale aankoopvoorwaarden. Oftewel: zonder zorgen uw nieuwe woning kopen!

kennismaken

Stap 1: vrijblijvende kennismaking

U leert onze makelaar en onze aanpak kennen. Wij vertellen u meer over uw mogelijkheden op de woningmarkt.

Tijdens dit gesprek luisteren wij naar uw verhaal en uw wensen. Daarom maken wij graag een afspraak met u voor een vrijblijvende kennismaking. Dan kunnen we meteen kijken of het klikt, het draait tenslotte om mensen!

vraagprijs bepalen

Stap 2: vaststellen wensen en budget

Onze makelaar helpt u om uw wensen en mogelijkheden in kaart te brengen.

Als u uw ogen dicht doet, wat voor woning ziet u dan voor u en waar? En welk bedrag wilt u per maand uitgeven aan uw hypotheek en welk budget heeft u dan.

Voordat u een woning gaat zoeken, is het belangrijk om uw wensen en mogelijkheden in kaart te brengen.

Voor meer inzicht in uw financiële mogelijkheden adviseren wij om contact op te nemen met een hypotheekadviseur. Wij hebben goede ervaringen met ZondagAdvies Regiobank in Tiel en De Geus Assurantie- en Adviesbureau in Lienden.

zoeken woning

Stap 3: zoeken naar het ideale huis

Natuurlijk begint de zoektocht naar uw ideale woning op internet, hier is een groot aanbod te vinden.

Onze makelaar helpt u met zoeken, kijken en vergelijken en weet vaak welke woningen binnenkort op de markt komen.

Vervolgens kunt u bepalen welke woningen u wilt gaan bezichtigen.

begeleiden bezichtigingen

Stap 4: samen bezichtigen

Als u uw oog heeft laten vallen op een woning, kunt u deze samen met onze makelaar gaan bezichtigen.

Terwijl u de tijd heeft om verliefd te worden op een woning (of niet), blijven onze makelaars met een objectieve en zakelijke blik naar de woning kijken. Zo worden zaken opgemerkt die u wellicht over het hoofd zou zien.

En heeft u uw droomwoning gevonden, dan gaan we voor u onderhandelen.

onderhandelingen voeren

Stap 5: onderhandelingen voeren

Wanneer u smelt bij de gedachte aan uw droomhuis, voeren wij een zakelijke onderhandeling. Uiteraard wordt de te volgen strategie uitgebreid met u besproken.

Dankzij onze ruime ervaring als aankoopmakelaar weten wij precies waar we rekening mee moeten houden om de woning tegen de scherpste prijs en de voor u beste voorwaarden aan te kopen.

contract tekenen

Stap 6: contract ondertekenen

Na een mondeling akkoord wordt door de verkopend makelaar de koopovereenkomst opgesteld.

Onze makelaars zullen controleren of alle gemaakte afspraken op de juridisch juiste manier zijn vastgelegd.

De gehele koopovereenkomst wordt met u besproken, zodat u exact weet waar u uw handtekening onder zet.

Als kopende partij mag u een keuze maken voor een notariskantoor. Wij hebben goede ervaringen met Bethe en Hoogeboom Notarissen in Eck en Wiel en Aitton Notarissen in Tiel.

sleuteloverdracht

Stap 7: sleuteloverdracht

En dan is het zover, de overdracht van de woning.

In het bijzijn van koper, verkoper en makelaar wordt bekeken of de woning is opgeleverd zoals afgesproken en worden de meterstanden vastgelegd.

Als alles in orde is, volgt het juridische transport van de woning bij de notaris en is de verkoop afgerond.

Dan proosten wij graag met u op de verkoop van uw woning!

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

Voer je naam in.
Voer een geldig e-mailadres in.
Voer een geldig telefoonnummer in.
Voeg een bericht toe.
Please check this field.