Een huis kopen?

Wij ontzorgen jou graag!

Het kopen van een woning is één van de grootste en meest complexe financiële beslissingen in je leven. Je wilt het liefst zonder zorgen een woning kopen en wij begeleiden je daar graag bij. Voordat het grote avontuur van het kopen van een woning begint, gaan we eerst met je in gesprek.

Wat zijn je woonwensen?

Bij Rozenhage Makelaardij in Tiel nemen we uitgebreid de tijd om je wensen in kaart te brengen. Waarom wil je verhuizen, naar wat voor type woning ben je op zoek en waar wordt je gelukkig van als het gaat om wonen? Vervolgens gaan we samen op zoek naar dat perfecte huis, die woning die past bij jouw wensen en budget. Daarin zijn wij eerlijk en realistisch. Zo geven we jou de kans om verliefd te worden op een woning, maar zijn we ook de partner die de praktische bezwaren in beeld brengt.

Realistisch advies bij elke stap

We luisteren niet alleen naar je verhaal, we nemen ook de tijd voor een optimale begeleiding. Wil je een woning kopen, dan gaan we met jou mee naar bezichtigingen. Wij weten waar je op moet letten bij het bezichtigen van een woning. We doen dit tenslotte elke dag!

Namens jou voeren we de onderhandelingen. Daarbij zijn we zakelijk en objectief, want wij weten precies wat het huis waard is en hoe het spel van onderhandelingen moet worden gespeeld. Daardoor koop je tegen een lagere prijs. Natuurlijk wordt elke stap vooraf met jou besproken en vertellen we je na afloop wat het resultaat is. Na overeenstemming controleren we voor jou de koopakte en de leveringsakte. En we heffen bij de sleuteloverdracht graag samen het glas.

Gaan wij voor je aan de slag?

Door de inzet van Rozenhage Makelaardij als aankoopmakelaar bespaar je geld, tijd en problemen. Daar kun je op vertrouwen. We houden het hoofd koel en je kunt rekenen op een betrouwbaar, transparant en realistisch advies. Je kunt verliefd worden op je nieuwe woning, wij zorgen voor de optimale aankoopvoorwaarden. Oftewel: zonder zorgen je nieuwe woning kopen!

JA, BEL MIJ VOOR EEN VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK

BEKIJK ONS WONINGAANBOD

SCHRIJF JE IN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE ZOEKOPDRACHT

Stap 1: vrijblijvende kennismaking

Je leert onze makelaar en onze aanpak kennen. Wij vertellen je meer over jouw mogelijkheden op de woningmarkt.

Tijdens dit gesprek luisteren wij naar je verhaal en wensen. Daarom maken wij graag een afspraak met je voor een vrijblijvende kennismaking. Dan kunnen we meteen kijken of het klikt, het draait tenslotte om mensen!

 

Stap 2: vaststellen wensen en budget

Onze makelaar helpt je om jouw wensen en mogelijkheden in kaart te brengen.

Als je je ogen dicht doet, wat voor woning zie je dan voor je en waar? En welk bedrag wil je per maand uitgeven aan hypotheek en welk budget heb je dan.

Voordat je een woning gaat zoeken, is het belangrijk om je wensen en mogelijkheden in kaart te brengen.

Voor meer inzicht in jouw financiële mogelijkheden adviseren wij om contact op te nemen met een hypotheekadviseurs. Wij hebben goede ervaringen met ZondagAdvies Regiobank in Tiel en De Geus Assurantie- en Adviesbureau in Lienden.

 

Stap 3: zoeken naar het ideale huis

Natuurlijk begint de zoektocht naar je ideale woning op internet, hier is een groot aanbod te vinden.

Onze makelaar help je met zoeken, kijken en vergelijken en weet vaak welke woningen binnenkort op de markt komen.

Vervolgens kun je bepalen welke woningen je wilt gaan bezichtigen.

Stap 4: samen bezichtigen

Als je je oog hebt laten vallen op een woning, kun je deze samen met onze makelaar gaan bezichtigen.

Terwijl je de tijd hebt om verliefd te worden op een woning (of niet), blijven onze makelaars met een objectieve en zakelijke blik naar de woning kijken. Zo worden zaken opgemerkt die jij wellicht over het hoofd zou zien.

En heb je je droomwoning gevonden, dan gaan we voor jou onderhandelen.

Stap 5: onderhandelingen voeren

Wanneer je smelt bij de gedachte aan jouw droomhuis, voeren wij een zakelijke onderhandeling. Uiteraard wordt de te volgen strategie uitgebreid met jou besproken.

Dankzij onze ruime ervaring als aankoopmakelaar weten wij precies waar we rekening mee moeten houden om de woning tegen de scherpste prijs en de voor jou beste voorwaarden aan te kopen.

Stap 6: contract ondertekenen

Na een mondeling akkoord wordt door de verkopend makelaar de koopovereenkomst opgesteld.

Onze makelaars zullen controleren of alle gemaakte afspraken op de juridisch juiste manier zijn vastgelegd.

De gehele koopovereenkomst wordt met jou besproken, zodat je exact weet waar je je handtekening onder zet.

Als kopende partij mag jij een keuze maken voor een notariskantoor. Wij hebben goede ervaringen met Bethe en Hoogeboom Notarissen in Eck en Wiel en Aitton Notarissen in Tiel.

Stap 7: sleuteloverdracht

En dan is het zover, de overdracht van de woning.

In het bijzijn van koper, verkoper en makelaar wordt bekeken of de woning is opgeleverd zoals afgesproken en worden de meterstanden vastgelegd.

Als alles in orde is, volgt het juridische transport van de woning bij de notaris en is de koop afgerond.

En dan proosten we graag met jou op de aankoop van de nieuwe woning!

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Vanaf 1 oktober 2020: Rozenhage bedrijfsmakelaars & taxateurs

14 september 2020

Vanaf 1 oktober 2020 richt Rozenhage Makelaardij zich volledig op de zakelijke markt!

Lees meer Nieuwsoverzicht

Woningaanbod

Blijf altijd op de hoogte!

Aangesloten bij