woning verhuren

Een huis verhuren?

Voorkom onaangename verrassingen

Er komt nogal wat kijken bij de verhuur van een huis. De huidige regelgeving rond huurwoningen is ingewikkeld en de regels veranderen snel. Een huurder vinden voor je woning is één ding, de juiste huurder vinden is een ander verhaal. Daarvoor is een flinke portie (mensen)kennis en ervaring nodig. En laat dát nou onze kracht zijn!

Deskundig en ervaren

Wil je je eigen huis (tijdelijk) verhuren of ben je op zoek naar een huurder voor uw beleggingspand? Dan is het slim om een adviseur in de arm te nemen die je wijst op de risico’s en regels rondom het verhuren van een woning. Rozenhage Makelaardij helpt je graag bij het vinden van een betrouwbare huurder. Als NVM makelaar zijn wij volledig op de hoogte van de laatste regelgeving. Onze makelaars zijn in staat om mensen op professionele wijze te selecteren en uitgebreid te checken. Zo ben je er zeker van dat de huurder aan zijn betalingsverplichting kan blijven voldoen.

Wij ontzorgen jou graag!

Onze makelaars ondersteunen je bij het vaststellen van de huurprijs, het voorbereiden van de verhuur, het opstellen van de woningpresentatie en het promotieplan. We begeleiden bezichtigingen, voeren onderhandelingen en ontzorgen je bij het opstellen en ondertekenen van de huurovereenkomst. En natuurlijk staan we je ter zijde bij de eindinspectie en oplevering van de woning. We zorgen ervoor dat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan: zo kun jij onbezorgd uw woning verhuren.

Wil je een woning verhuren? Rozenhage Makelaardij staat jou graag bij!

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

Voer je naam in.
Voer een geldig e-mailadres in.
Voer een geldig telefoonnummer in.
Voeg een bericht toe.
Please check this field.