Makelaars sinds 1974

woning verkopen

Uw huis verkopen?

Wij ontzorgen u graag!

Een huis verkopen is niet eenvoudig, het is als een weg met hobbels die genomen moeten worden. Wij, de makelaars van Rozenhage in Tiel, kennen de sluipweggetjes, omleidingen en obstakels. Samen met u zorgen we ervoor dat u deze weg probleemloos aflegt.

Alle tijd en aandacht voor u

U vindt het als verkoper belangrijk dat het verkoopproces zo vlot mogelijk verloopt en dat u een mooi bedrag ontvangt voor uw woning. Om dit te bereiken, ondersteunen en adviseren wij u bij elke stap in het verkoopproces. Ontzorgen noemen we dat. We nemen de tijd om te luisteren naar uw verhaal en uw wensen. Maar we nemen niet alleen die tijd voor u, we besteden minstens zo veel tijd aan de potentiële kopers. Uiteindelijk zijn zij het die uw huis moeten kopen. Daarom nemen onze bezichtigen een uur in beslag. Zo kunnen kijkers het huis echt in zich opnemen. En vergroten we de kans dat iemand verliefd wordt op uw woning.

Realistisch advies bij elke stap

We adviseren u bij elke stap van het verkoopproces. Van het vaststellen van de vraagprijs, het voorbereiden van de verkoop en het opstellen van de woningpresentatie tot het maken van een promotieplan. Daarnaast begeleiden wij de bezichtigingen, voeren onderhandelingen en ondersteunen u bij het opstellen en ondertekenen van de koopovereenkomst. En natuurlijk staan we aan uw zijde bij de officiële overdracht van uw woning.

Gaan wij voor u aan de slag?

Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Bij ons kunt u rekenen op een betrouwbaar, transparant en realistisch advies. Oftewel: zonder zorgen uw huis verkopen!

Wilt u weten hoe? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Of lees verder over onze werkwijze.

kennismaken

Stap 1: kennismaken

Uw woonwens staat bij ons centraal. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking. Wij luisteren naar uw verhaal en naar uw wensen. U leert onze makelaar en onze aanpak kennen.

Ook vertellen wij u meer over de ontwikkeling van de woningmarkt in uw buurt en over de verkoopmogelijkheden van uw huis.

En tijdens deze afspraak kunnen we meteen kijken of het klikt, het draait tenslotte om mensen!

vraagprijs bepalen

Stap 2: vraagprijs bepalen

U wilt graag een mooi bedrag ontvangen voor uw woning of appartement.

Wij maken een grondige beoordeling van uw huis. Daarbij kijken we naar de huidige staat van uw huis, naar toekomstige mogelijkheden en naar de omgeving. Op basis van deze beoordeling geven wij u een advies.

Samen met u bepalen wij een realistische vraagprijs, die leidt tot het beste resultaat en die gebaseerd is op een reële opbrengstverwachting.

verkoopplan maken

Stap 3: samenstellen verkoopplan

Samen met u maken wij een verkoopplan van uw woning.

Dankzij onze ruime ervaring weten wij wat uw huis zo bijzonder en uniek maakt. Dit combineren wij met uw kennis van en ervaring met de woning. Hiermee maken wij een aantrekkelijke presentatie.

Om uw huis onder de aandacht van potentiële kopers te brengen, maken wij een promotieplan waarbij alle middelen van deze tijd worden ingezet.

verkoopklaar maken

Stap 4: uw huis verkoopklaar maken

De eerste indruk van een huis is ontzettend belangrijk. Hoe beter verzorgd een woning is, hoe groter de kans op een mooi verkoopresultaat.

Wij geven u tips om ervoor te zorgen dat uw huis er niet alleen netjes, licht en ruimtelijk uitziet, maar ook zo ruikt en voelt.

Zo is uw huis helemaal klaar voor de eerste bezichtigingen.

begeleiden bezichtigingen

Stap 5: begeleiden bezichtigingen

Onze makelaars coördineren en begeleiden de bezichtigingen van uw woning.

Kijkers krijgen bij ons alle tijd om verliefd te worden op uw huis.

Deze bezichtigingen worden uiteraard altijd in overleg met u ingepland en u krijgt na afloop een uitgebreide terugkoppeling van het bezoek.

onderhandelingen voeren

Stap 6: onderhandelingen voeren

Het realiseren van de hoogst mogelijke opbrengst tegen de meest gunstige voorwaarden, daar draait het om bij onderhandelingen.

Onze makelaars zijn zeer ervaren onderhandelaars, die weten van de hoed en de rand.

Uiteraard houdt u de controle over het onderhandelingsproces. Elke stap wordt met u vooraf besproken en weer teruggekoppeld.

contract tekenen

Stap 7: ondertekenen koopcontract

Wanneer er mondelinge overeenstemming is bereikt over de verkoopprijs en andere belangrijke voorwaarden, zorgen wij dat alle afspraken schriftelijk worden vastgelegd in een koopovereenkomst.

Deze overeenkomst laten wij vervolgens ondertekenen door beide partijen, dus zowel door u als door de kopers.

sleuteloverdracht

Stap 8: sleuteloverdracht

En dan is het zover, de overdracht van de woning.

In het bijzijn van koper, verkoper en makelaar wordt bekeken of het huis is opgeleverd zoals afgesproken en worden de meterstanden vastgelegd.

Als alles in orde is, volgt het juridische transport van de woning bij de notaris en is de verkoop afgerond.

Dan proosten wij graag met u op de verkoop van uw huis!

wat is mijn huis waard - verkocht

Wat is mijn huis waard?

Gratis waardebepaling van uw woning door een NVM makelaar

U wilt graag weten wat de (over)waarde van uw woning is. Wij, de makelaars van Rozenhage Makelaardij, komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw huis. Wij luisteren naar uw verhaal en denken mee over de invulling van uw woonwensen. Zo kunnen we meteen kijken of het klikt.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

Voer je naam in.
Voer een geldig e-mailadres in.
Voer een geldig telefoonnummer in.
Voeg een bericht toe.
Please check this field.