Een huis verkopen?

Wij ontzorgen jou graag!

Een woning verkopen is niet eenvoudig, het is als een weg met hobbels die genomen moeten worden. Wij, de makelaars van Rozenhage in Tiel, kennen de sluipweggetjes, omleidingen en obstakels. Samen met jou zorgen we ervoor dat je deze weg probleemloos aflegt.

Alle tijd en aandacht voor jou

Jij vindt het als verkoper belangrijk dat het verkoopproces zo vlot mogelijk verloopt en dat je een mooi bedrag ontvangt voor je huis. Om dit te bereiken, ondersteunen en adviseren wij je bij elke stap in het verkoopproces. Ontzorgen noemen we dat. We nemen de tijd om te luisteren naar jouw verhaal en jouw wensen. Maar we nemen niet alleen die tijd voor jou, we besteden minstens zo veel tijd aan de potentiële kopers. Uiteindelijk zijn zij het die jouw woning moeten kopen. Daarom nemen onze bezichtigen een uur in beslag. Zo kunnen kijkers het huis echt in zich opnemen. En vergroten we de kans dat iemand verliefd wordt op jouw woning.

Realistisch advies bij elke stap

We adviseren je bij elke stap van het verkoopproces. Van het vaststellen van de vraagprijs, het voorbereiden van de verkoop en het opstellen van de woningpresentatie tot het maken van een promotieplan. Daarnaast begeleiden wij de bezichtigingen, voeren onderhandelingen en ondersteunen je bij het opstellen en ondertekenen van de koopovereenkomst. En natuurlijk staan we aan jouw zijde bij de officiële overdracht van je woning.

Gaan wij voor jou aan de slag?

Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Bij ons kun je rekenen op een betrouwbaar, transparant en realistisch advies. Oftewel: zonder zorgen je woning verkopen!

Wil je weten hoe? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Of lees verder over onze werkwijze.

JA, BEL MIJ VOOR EEN VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK

Stap 1: kennismaken

Je woonwens staat bij ons centraal. Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvende kennismaking. Wij luisteren naar jouw verhaal en naar jouw wensen. Je leert onze makelaar en onze aanpak kennen.

Ook vertellen wij je meer over de ontwikkeling van de woningmarkt in jouw buurt en over de verkoopmogelijkheden van jouw woning.

En tijdens deze afspraak kunnen we meteen kijken of het klikt, het draait tenslotte om mensen!

Stap 2: vraagprijs bepalen

Je wilt graag een mooi bedrag ontvangen voor je woning of appartement.

Wij maken een grondige beoordeling van jouw huis. Daarbij kijken we naar de huidige staat van je huis, naar toekomstige mogelijkheden en naar de omgeving. Op basis van deze beoordeling geven wij je een advies.

Samen met jou bepalen wij een realistische vraagprijs, die leidt tot het beste resultaat en die gebaseerd is op een reële opbrengstverwachting.

Stap 3: samenstellen verkoopplan

Samen met jou maken wij een verkoopplan van je huis.

Dankzij onze ruime ervaring weten wij wat jouw huis zo bijzonder en uniek maakt. Dit combineren wij met jouw kennis van en ervaring met de woning. Hiermee maken wij een aantrekkelijke presentatie van uw woning.

Om je huis onder de aandacht van potentiële kopers te brengen, maken wij een promotieplan waarbij alle middelen van deze tijd worden ingezet.

Stap 4: Je huis verkoopklaar maken

De eerste indruk van een woning is ontzettend belangrijk. Hoe beter verzorgd een woning is, hoe groter de kans op een mooi verkoopresultaat.

Wij geven je tips om ervoor te zorgen dat je huis er niet alleen netjes, licht en ruimtelijk uitziet, maar ook zo ruikt en voelt.

Zo is je huis helemaal klaar voor de eerste bezichtigingen.

Stap 5: begeleiden bezichtigingen

Onze makelaars coördineren en begeleiden de bezichtigingen van je woning.

Kijkers krijgen bij ons alle tijd om verliefd te worden op jouw huis.

Deze bezichtigingen worden uiteraard altijd in overleg met jou ingepland en je krijgt na afloop een uitgebreide terugkoppeling van het bezoek.

Stap 6: onderhandelingen voeren

Het realiseren van de hoogst mogelijke opbrengst tegen de meest gunstige voorwaarden, daar draait het om bij onderhandelingen.

Onze makelaars zijn zeer ervaren onderhandelaars, die weten van de hoed en de rand.

Uiteraard houd jij de controle over het onderhandelingsproces. Elke stap wordt met jou vooraf besproken en weer teruggekoppeld.

 

Stap 7: ondertekenen koopcontract

Wanneer er mondelinge overeenstemming is bereikt over de verkoopprijs en andere belangrijke voorwaarden, zorgen wij dat alle afspraken schriftelijk worden vastgelegd in een koopovereenkomst.

Deze overeenkomst laten wij vervolgens ondertekenen door beide partijen, dus zowel door jou als door de kopers.

Stap 8: sleuteloverdracht

En dan is het zover, de overdracht van de woning.

In het bijzijn van koper, verkoper en makelaar wordt bekeken of de woning is opgeleverd zoals afgesproken en worden de meterstanden vastgelegd.

Als alles in orde is, volgt het juridische transport van de woning bij de notaris en is de verkoop afgerond.

Dan proosten wij graag met jou op de verkoop van je huis!

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Vanaf 1 oktober 2020: Rozenhage bedrijfsmakelaars & taxateurs

14 september 2020

Vanaf 1 oktober 2020 richt Rozenhage Makelaardij zich volledig op de zakelijke markt!

Lees meer Nieuwsoverzicht

Woningaanbod

Blijf altijd op de hoogte!

Aangesloten bij