Makelaars sinds 1974

Makelaar Buren Rozenhage Makelaardij

Makelaar Buren

Rozenhage Makelaardij: dé makelaar voor Buren en omgeving

Als gerespecteerde specialisten assisteren de makelaars van Rozenhage Makelaardij u graag van A tot Z in Buren en omgeving. Bij ons staat u echt centraal, we nemen u alle zorgen uit handen en begeleiden ieder traject volledig naar wens.

Met onze jarenlange ervaring is geen vraag ons te gek en geen uitdaging te groot. Buren en omgeving hebben voor ons geen enkel geheim meer.

Heeft u een makelaar in Buren nodig?

Of u nu op zoek bent naar een woningmakelaar, een bedrijfsmakelaar of een taxateur voor woningen of bedrijfspanden, de gecertificeerde en realistische makelaars en taxateurs van Rozenhage Makelaardij ontzorgen u graag!

Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet om bij ons binnen te stappen of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we alle tijd nemen om te luisteren naar uw verhaal en bijpassende wensen.

Wonen in Buren en omgeving

Buren is een mooie historische stad in de Betuwe die van oudsher haar sporen heeft weten te verdienen. Al in 1395 heeft Buren stadsrechten gekregen. Deze prachtige stad staat vol rijksmonumenten en ook de stadsmuren, wallen en oude stadspoort zijn nog grotendeels intact. Ook mag Buren zich Oranjestad noemen vanwege de band met de koninklijke familie.

Buren biedt ook voldoende moderner vermaak: aan gezellige restaurants, knusse B&B’s en leuke winkeltjes is geen gebrek. Via een groot aantal wandel-, fiets- en vaarroutes is het mogelijk om de omgeving op een sportieve manier te leren kennen. Ook zijn er volop mogelijkheden voor culturele uitstapjes: Het Koninklijke Marechaussee Museum, het Museum Buren & Oranje, Kasteel Buren of kasteel Soelen.

Onder de gemeente Buren vallen maar liefst 13 omliggende dorpen: Asch, Beusichem, Eck en Wiel, Erichem, Ingen, Kerk-Avezaath, Lienden, Maurik, Ommeren, Ravenswaaij, Rijswijk, Zoelen en Zoelmond. Ook liggen enkele woningen van de dorpen Buurmalsen en Kapel-Avezaath op het grondgebied van de gemeente Buren.

Wilt u meer weten over de regio Buren?

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!

gratis waardebepaling woning

Waardebepaling woning Buren

U vraagt zich vast weleens af: Wat is mijn woning in Buren of omgeving waard? Wat is de overwaarde van mijn huis? De makelaars van Rozenhage Makelaardij voeren gratis waardebepalingen van woningen uit. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om te luisteren naar uw verhaal en mee te denken over de invulling van uw woonwensen.

Rozenhage-Makelaardij-Bedrijfsmakelaar

Bedrijfsmakelaar Buren

Of het nu gaat om het kopen, huren, verkopen, verhuren of taxeren van bedrijfspanden: Rozenhage Makelaardij is sinds 1974 dé bedrijfsmakelaar voor Buren, de Betuwe en het Land van Maas en Waal.

Wij combineren onze kennis en ervaring met een prettige en persoonlijke aanpak. We nemen de tijd voor u en uw wensen. Dat blijkt een gouden combinatie, want we hebben veel trouwe vaste klanten. Onze makelaars luisteren echt naar het verhaal over uw onderneming en uw bedrijfsambities voor de toekomst.