Makelaar Buren

Rozenhage Makelaardij: uw makelaar Buren en omgeving

Als gerespecteerde specialisten assisteren de makelaars van Rozenhage Makelaardij jou graag van A tot Z in Buren en omgeving. Bij ons sta jij echt centraal, we nemen je alle zorgen uit handen en begeleiden ieder traject volledig naar wens.

Met onze jarenlange ervaring is geen vraag ons te gek en geen uitdaging te groot. Buren en omgeving hebben voor ons geen enkel geheim meer.

Heb je een makelaar in Buren nodig?

Of je nu op zoek bent naar een woningmakelaar, een bedrijfsmakelaar of een taxateur voor woningen of bedrijfspanden, de gecertificeerde en realistische makelaars en taxateurs van Rozenhage Makelaardij ontzorgen jou graag!

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Schroom dan niet om bij ons binnen te stappen of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we alle tijd nemen om te luisteren naar jouw verhaal en bijpassende wensen.

JA, BEL MIJ VOOR EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Wonen in Buren en omgeving

Buren is een mooie historische stad in de Betuwe die van oudsher haar sporen heeft weten te verdienen. Al in 1395 heeft Buren stadsrechten gekregen. Deze prachtige stad staat vol rijksmonumenten en ook de stadsmuren, wallen en oude stadspoort zijn nog grotendeels intact. Ook mag Buren zich Oranjestad noemen vanwege de band met de koninklijke familie.

Buren biedt ook voldoende moderner vermaak: aan gezellige restaurants, knusse B&B’s en leuke winkeltjes is geen gebrek. Via een groot aantal wandel-, fiets- en vaarroutes is het mogelijk om de omgeving op een sportieve manier te leren kennen. Ook zijn er volop mogelijkheden voor culturele uitstapjes: Het Koninklijke Marechaussee Museum, het Museum Buren & OranjeKasteel Buren of Kasteel Soelen.

Onder de gemeente Buren vallen maar liefst 13 omliggende dorpen: Asch, Beusichem, Eck en Wiel, Erichem, Ingen, Kerk-Avezaath, Lienden, Maurik, Ommeren, Ravenswaaij, Rijswijk, Zoelen en Zoelmond. Ook liggen enkele woningen van de dorpen Buurmalsen en Kapel-Avezaath op het grondgebied van de gemeente Buren.

Wil je meer weten over de regio Buren?

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!

BEKIJK ONS WONINGAANBOD IN BUREN

Waardebepaling woning Buren

Je vraagt je vast weleens af: Wat is mijn woning in Buren of omgeving waard? Wat is de overwaarde van mijn huis? De makelaars van Rozenhage Makelaardij voeren gratis waardebepalingen van woningen uit. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om te luisteren naar je verhaal en mee te denken over de invulling van jouw woonwensen.

JA, VERTEL MIJ DE WAARDE VAN MIJN WONING MEER INFORMATIE

Bedrijfsmakelaar Buren

Of het nu gaat om het kopen, huren, verkopen, verhuren of taxeren van bedrijfspanden: Rozenhage Makelaardij is sinds 1974 dé bedrijfsmakelaar voor Buren, de Betuwe en het Land van Maas en Waal.

Wij combineren onze kennis en ervaring met een prettige en persoonlijke aanpak. We nemen de tijd voor jou en je wensen. Dat blijkt een gouden combinatie, want we hebben veel trouwe vaste klanten. Onze makelaars luisteren echt naar het verhaal over jouw onderneming en de bedrijfsambities voor de toekomst.

JA, BEL MIJ VOOR EEN KENNISMAKINGSGESPREK MEER INFORMATIE

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Per 1-01-23 energielabel C-verplichting voor kantoren

23 juli 2021

Per 1 januari 2023 moet elk kantoorgebouw minimaal energielabel C hebben. Dit betekent een primair fossiel energiegebruik van maximaal 225 kWh per m2 per jaar. Voldoet het gebouw dan niet aan…

Lees meer Nieuwsoverzicht

Woningaanbod

Blijf altijd op de hoogte!

Aangesloten bij