Makelaars sinds 1974

Rozenhage Makelaar Tiel

Makelaar Druten

Rozenhage Makelaardij: dé makelaar voor Druten en omgeving

De enthousiaste en gedreven makelaars van Rozenhage Makelaardij assisteren u graag in Druten of omgeving. Dankzij onze jarenlange ervaring in het Land van Maas en Waal en de Betuwe, kent Druten en omgeving geen geheimen meer voor ons. We weten onze diensten exact op uw wensen en behoeften af te stemmen. We zijn tenslotte pas tevreden wanneer u dat ook bent. Val met een gerust hart terug op de expertise van Rozenhage Makelaardij.

Heeft u een makelaar in Druten nodig?

Rozenhage Makelaardij heeft op elk gebied een specialist in huis: een woningmakelaar, een bedrijfsmakelaar en taxateurs voor woningen en bedrijfspanden. Makelaars en taxateurs die weten wat er speelt in de regio. Het team van makelaarskantoor Rozenhage ontzorgt u graag!

Bent u benieuwd wat Rozenhage Makelaardij voor u kan betekenen in Druten en omgeving (Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Wamel en Dreumel)? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Wonen in Druten en omgeving

Druten ligt in het veel bezongen Land van Maas en Waal. De rivieren hebben dit gebied gevormd en karakter gegeven. Slingerende dijken, wielen, natuurrijke uiterwaarden en vruchtbare boomgaarden vormen het fraaie decor. Dit maakt het Land van Maas en Waal bij veel wandelaars en fietsers tot een favoriet.

De gemeente Druten ligt ten westen van Nijmegen en bestaat uit de dorpen Druten, Afferden, Deest, Horssen en Puiflijk.

In Druten is veel te beleven op het gebied van recreatie. Zo is het in deze omgeving prachtig fietsen en wandelen en zijn er diverse fiets- en wandelroutes uitgezet. Ook kunt u heerlijk struinen door de uiterwaarden of wandelen door het boerenland en kennismaken met het boerenleven van nu. Naast actief bezig zijn er ook andere meer culturele mogelijkheden in Druten zoals een theatervoorstelling in Cultureel Centrum D’n Bogerd gaan, overnachten in een bed- en breakfast, hotel of op een camping, een bezoek brengen aan een kaasboerderij, fruittuin, wijngaard of landgoed. Het karakteristieke, gastvrije en bescheiden karakter van de bevolking is slechts een eerste element dat eraan zal bijdragen dat u zich ook snel thuis zult voelen in Druten.

Wij heten u alvast van harte welkom!

Wilt u meer weten over de regio Druten?

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!

gratis waardebepaling woning

Waardebepaling woning Druten

U vraagt zich vast weleens af: Wat is mijn woning in Druten of omgeving waard? Wat is de overwaarde van mijn huis? De makelaars van Rozenhage Makelaardij voeren gratis waardebepalingen van woningen uit. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om te luisteren naar uw verhaal en mee te denken over de invulling van uw woonwensen.

Rozenhage Makelaardij Bedrijfsmakelaar

Bedrijfsmakelaar Druten

Of het nu gaat om het kopen, huren, verkopen, verhuren of taxeren van bedrijfspanden: Rozenhage Makelaardij is sinds 1974 dé bedrijfsmakelaar voor Druten, de Betuwe en het Land van Maas en Waal.

Wij combineren onze kennis en ervaring met een prettige en persoonlijke aanpak. We nemen de tijd voor u en uw wensen. Dat blijkt een gouden combinatie, want we hebben veel trouwe vaste klanten. Onze makelaars luisteren echt naar het verhaal over uw onderneming en uw bedrijfsambities voor de toekomst.