Makelaar Druten

Rozenhage Makelaardij: dé makelaar voor Druten en omgeving

De enthousiaste en gedreven makelaars van Rozenhage Makelaardij assisteren je graag in Druten of omgeving. Dankzij onze jarenlange ervaring in het Land van Maas en Waal en de Betuwe, kent Druten en omgeving geen geheimen meer voor ons. We weten onze diensten exact op jouw wensen en behoeften af te stemmen. We zijn tenslotte pas tevreden wanneer jij dat ook bent. Val met een gerust hart terug op de expertise van Rozenhage Makelaardij.

Heb je een makelaar in Druten nodig?

Rozenhage Makelaardij heeft op elk gebied een specialist in huis: een woningmakelaar, een bedrijfsmakelaar en taxateurs voor woningen en bedrijfspanden. Makelaars en taxateurs die weten wat er speelt in de regio. Het team van makelaarskantoor Rozenhage ontzorgt jou graag!

Ben je benieuwd wat Rozenhage Makelaardij voor je kan betekenen in Druten en omgeving (Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Wamel en Dreumel)? Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

JA, BEL MIJ VOOR EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Wonen in Druten en omgeving

Druten ligt in het veel bezongen Land van Maas en Waal. De rivieren hebben dit gebied gevormd en karakter gegeven. Slingerende dijken, wielen, natuurrijke uiterwaarden en vruchtbare boomgaarden vormen het fraaie decor. Dit maakt het Land van Maas en Waal bij veel wandelaars en fietsers tot een favoriet.

De gemeente Druten ligt ten westen van Nijmegen en bestaat uit de dorpen Druten, Afferden, Deest, Horssen en Puiflijk.

In Druten is veel te beleven op het gebied van recreatie. Zo is het in deze omgeving prachtig fietsen en wandelen en zijn er diverse fiets- en wandelroutes uitgezet. Ook kunt je heerlijk struinen door de uiterwaarden of wandelen door het boerenland en kennismaken met het boerenleven van nu. Naast actief bezig zijn er ook andere meer culturele mogelijkheden in Druten zoals een theatervoorstelling in Cultureel Centrum D’n Bogerd gaan, overnachten in een bed- en breakfast, hotel of op een camping, een bezoek brengen aan een kaasboerderij, fruittuin, wijngaard of landgoed. Het karakteristieke, gastvrije en bescheiden karakter van de bevolking is slechts een eerste element dat eraan zal bijdragen dat je je ook snel thuis zult voelen in Druten.

Wij heten je alvast van harte welkom!

Wil je meer weten over de regio Druten?

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op.

BEKIJK ONS WONINGAANBOD IN DRUTEN

Waardebepaling woning Druten

Je vraagt zich vast weleens af: Wat is mijn woning in Druten of omgeving waard? Wat is de overwaarde van mijn huis? De makelaars van Rozenhage Makelaardij voeren gratis waardebepalingen van woningen uit. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om te luisteren naar je verhaal en mee te denken over de invulling van jouw woonwensen.

JA, VERTEL MIJ DE WAARDE VAN MIJN WONING MEER INFORMATIE

Bedrijfsmakelaar Druten

Of het nu gaat om het kopen, huren, verkopen, verhuren of taxeren van bedrijfspanden: Rozenhage Makelaardij is sinds 1974 dé bedrijfsmakelaar voor Druten, de Betuwe en het Land van Maas en Waal.

Wij combineren onze kennis en ervaring met een prettige en persoonlijke aanpak. We nemen de tijd voor jou en je wensen. Dat blijkt een gouden combinatie, want we hebben veel trouwe vaste klanten. Onze makelaars luisteren echt naar het verhaal over jouw onderneming en je bedrijfsambities voor de toekomst.

JA, BEL MIJ VOOR EEN KENNISMAKINGSGESPREK MEER INFORMATIE

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Per 1-01-23 energielabel C-verplichting voor kantoren

23 juli 2021

Per 1 januari 2023 moet elk kantoorgebouw minimaal energielabel C hebben. Dit betekent een primair fossiel energiegebruik van maximaal 225 kWh per m2 per jaar. Voldoet het gebouw dan niet aan…

Lees meer Nieuwsoverzicht

Woningaanbod

Blijf altijd op de hoogte!

Aangesloten bij