Makelaar Kerk-Avezaath

Rozenhage Makelaardij: dé makelaar voor Kerk-Avezaath

Ben jij op zoek naar een ervaren, betrouwbare en NVM gecertificeerde makelaar in Kerk-Avezaath? Het team van Rozenhage Makelaardij neemt je graag alle zorgen uit handen. Al sinds 1974 is Rozenhage Makelaardij een vooraanstaande makelaar in de Betuwe en het Land van Maas en Waal met transparante en realistische makelaars en taxateurs.

Heb jij een makelaar in Kerk-Avezaath nodig?

Bij Rozenhage Makelaardij werken specialisten op elk gebied: een woningmakelaar, een bedrijfsmakelaar en taxateurs voor woningen en bedrijfspanden. Makelaars en taxateurs die weten wat er speelt in de regio. Het team van makelaarskantoor Rozenhage ontzorgt je graag!

Ben je benieuwd wat Rozenhage Makelaardij voor jou kan betekenen? Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

JA, BEL MIJ VOOR EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Wonen in Kerk-Avezaath en omgeving

In het in de Betuwe gelegen dorp Kerk-Avezaath, niet te verwarren met het naastgelegen dorp Kapel-Avezaath, weet men wat het is om zich gastvrij op te stellen. Jaarlijks blinkt men hier uit tijdens het Lentefeest. Een meerdaags muziekfestival dat al sinds 1977 een jaarlijks terugkerend evenement is waar voornamelijk bekende Nederlandse artiesten optreden. Ook organiseert Stichting Betuwse fietsvierdaagse al jarenlang ieder voorjaar de Betuwse fietsvierdaagse. De start en finish liggen traditioneel bij het dorpshuis De Avezathen.

Tot ziens in Kerk-Avezaath!

Wil je meer weten over de regio Kerk-Avezaath?

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op.

BEKIJK ONS WONINGAANBOD IN KERK-AVEZAATH

Waardebepaling woning Kerk-Avezaath

Je vraagt je vast weleens af: Wat is mijn woning in Kerk-Avezaath waard? Wat is de overwaarde van mijn huis? De makelaars van Rozenhage Makelaardij voeren gratis waardebepalingen van woningen uit. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om te luisteren naar jouw verhaal en mee te denken over de invulling van jouw woonwensen.

JA, VERTEL MIJ DE WAARDE VAN MIJN WONING MEER INFORMATIE

Bedrijfsmakelaar Kerk-Avezaath

Of het nu gaat om het kopen, huren, verkopen, verhuren of taxeren van bedrijfspanden: Rozenhage Makelaardij is sinds 1974 dé bedrijfsmakelaar voor Kerk-Avezaath, de Betuwe en het Land van Maas en Waal.

Wij combineren onze kennis en ervaring met een prettige en persoonlijke aanpak. We nemen de tijd voor jou en je wensen. Dat blijkt een gouden combinatie, want we hebben veel trouwe vaste klanten. Onze makelaars luisteren echt naar het verhaal over jouw onderneming en jouw bedrijfsambities voor de toekomst.

JA, BEL MIJ VOOR EEN KENNISMAKINGSGESPREK MEER INFORMATIE

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Per 1-01-23 energielabel C-verplichting voor kantoren

23 juli 2021

Per 1 januari 2023 moet elk kantoorgebouw minimaal energielabel C hebben. Dit betekent een primair fossiel energiegebruik van maximaal 225 kWh per m2 per jaar. Voldoet het gebouw dan niet aan…

Lees meer Nieuwsoverzicht

Woningaanbod

Blijf altijd op de hoogte!

Aangesloten bij