Makelaar Lienden

Rozenhage Makelaardij: dé makelaar voor Lienden en omgeving

Ben je op zoek naar een ervaren en deskundige makelaar in Lienden en omgeving (Maurik, Ingen, Ommeren en Eck en Wiel)? Rozenhage Makelaardij is al ruim 40 jaar een begrip in binnen de makelaardij in de Betuwe en het land van Maas en Waal. Jouw vraag is onze uitdaging en het realiseren van jouw woonwens of huisvestingswens is ons doel. We houden niet van poespas en stellen ons altijd realistisch en transparant op.

Heb je een makelaar in Lienden nodig?

Bij Rozenhage Makelaardij ben je aan het juiste adres. Wij hebben specialisten in alle vakgebieden: woningmakelaars, een bedrijfsmakelaar en taxateurs voor woningen en bedrijfspanden. Makelaars en taxateurs die weten wat er speelt in de regio. Het team van makelaarskantoor Rozenhage ontzorgt jou graag!

Ben je benieuwd wat Rozenhage Makelaardij voor jou kan betekenen? Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

JA, BEL MIJ VOOR EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Wonen in Lienden en omgeving

Lienden ligt in de Betuwe. Tot 1999 was Lienden een zelfstandige gemeente. Nu hoort Lienden bij de gemeente Buren en is de grootste kern van deze gemeente. Het dorp staat vooral bekend om de fruitteelt en wordt omringd door prachtige uitgestrekte fruitboomgaarden. Ieder voorjaar zijn de rijk bloeiende fruitbomen weer een genot om te zien. Ook is Lienden bekend vanwege voetbalclub FC Lienden en de rol die Hans Kraay junior daar speelt.

Vraag jij je ook af wat voor moois er hier verder te vinden is? Tot ziens in Lienden en omgeving!

Wil je meer weten over de regio Lienden?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

BEKIJK ONS WONINGAANBOD IN LIENDEN

Waardebepaling woning Lienden

Je vraagt je vast weleens af: Wat is mijn woning in Lienden of omgeving waard? Wat is de overwaarde van mijn huis? De makelaars van Rozenhage Makelaardij voeren gratis waardebepalingen van woningen uit. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om te luisteren naar je verhaal en mee te denken over de invulling van jouw woonwensen.

JA, VERTEL MIJ DE WAARDE VAN MIJN WONING MEER INFORMATIE

Bedrijfsmakelaar Lienden

Of het nu gaat om het kopen, huren, verkopen, verhuren of taxeren van bedrijfspanden: Rozenhage Makelaardij is sinds 1974 dé bedrijfsmakelaar voor Lienden, de Betuwe en het Land van Maas en Waal.

Wij combineren onze kennis en ervaring met een prettige en persoonlijke aanpak. We nemen de tijd voor jou en je wensen. Dat blijkt een gouden combinatie, want we hebben veel trouwe, vaste klanten. Onze makelaars luisteren echt naar het verhaal over jouw onderneming en jouw bedrijfsambities voor de toekomst.

JA, BEL MIJ VOOR EEN KENNISMAKINGSGESPREK MEER INFORMATIE

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Vastgoedmarkt in beeld

06 mei 2021

De nieuwe uitgave van Vastgoedmarkt in beeld van het NVM is uit en wij hebben er een overzichtelijke infographic van gemaakt. Deze infographic dient als praktisch naslagwerk voor vastgoedondernemers die…

Lees meer Nieuwsoverzicht

Woningaanbod

Blijf altijd op de hoogte!

Aangesloten bij