Makelaars sinds 1974

Makelaar Maurik Rozenhage Makelaardij

Makelaar Maurik

Rozenhage Makelaardij: dé makelaar voor Maurik en omgeving

Met ruim 40 jaar ervaring is Rozenhage Makelaardij een zeer ervaren, allround makelaarskantoor in Maurik en omgeving (Ingen, Ommeren, Eck en Wiel en Lienden). Ons realistische en transparante team staat te popelen ieder traject vlekkeloos en geheel naar wens te begeleiden. Dus heeft u vragen of onduidelijkheden, wij leren u graag kennen!

Heeft u een makelaar in Maurik nodig?

De specialisten van Rozenhage Makelaardij zijn u graag van dienst: woningmakelaars, een bedrijfsmakelaar en taxateurs voor woningen en bedrijfspanden. Makelaars en taxateurs die weten wat er speelt in de regio. Het team van makelaarskantoor Rozenhage ontzorgt u graag!

Bent u benieuwd wat Rozenhage Makelaardij voor u kan betekenen? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Wonen in Maurik en omgeving

Maurik ligt in de Betuwe tussen Tiel en Wijk bij Duurstede. Inmiddels hoort Maurik bij de gemeente Buren. Tot 1999 vormden Maurik, Eck en Wiel, Ravenswaaij en Rijswijk samen de gemeente Maurik.

Voor de buitenwacht staat Maurik vooral op de kaart dankzij het Eiland van Maurik. Dit gebied is ontstaan door zandwinning voor nabijgelegen steenfabrieken en uitgegroeid tot een populair en groen waterrecreatiegebied. Het Eiland van Maurik wordt ook weleens “de oogappel van de Betuwe” genoemd. Zodra de zon schijnt, trekt deze plek veel natuurgenieters, watersporters en vakantievierders.

Tot ziens in Maurik en omgeving!

Wilt u meer weten over de regio Maurik?

Graag vertellen wij u meer over al het moois dat Maurik te bieden heeft. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op.

gratis waardebepaling woning

Waardebepaling woning Maurik

U vraagt zich vast weleens af: Wat is mijn woning in Maurik of omgeving waard? Wat is de overwaarde van mijn huis? De makelaars van Rozenhage Makelaardij voeren gratis waardebepalingen van woningen uit. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om te luisteren naar uw verhaal en mee te denken over de invulling van uw woonwensen.

Rozenhage-Makelaardij-Bedrijfsmakelaar

Bedrijfsmakelaar Maurik

Of het nu gaat om het kopen, huren, verkopen, verhuren of taxeren van bedrijfspanden: Rozenhage Makelaardij is sinds 1974 dé bedrijfsmakelaar voor Maurik, de Betuwe en het Land van Maas en Waal.

Wij combineren onze kennis en ervaring met een prettige en persoonlijke aanpak. We nemen de tijd voor u en uw wensen. Dat blijkt een gouden combinatie, want we hebben veel trouwe vaste klanten. Onze makelaars luisteren echt naar het verhaal over uw onderneming en uw bedrijfsambities voor de toekomst.