Makelaar Maurik

Rozenhage Makelaardij: dé makelaar voor Maurik en omgeving

Met ruim 40 jaar ervaring is Rozenhage Makelaardij een zeer ervaren, allround makelaarskantoor in Maurik en omgeving (Ingen, Ommeren, Eck en Wiel en Lienden). Ons realistische en transparante team staat te popelen ieder traject vlekkeloos en geheel naar wens te begeleiden. Dus heb je vragen of onduidelijkheden, wij leren jou graag kennen!

Heb je een makelaar in Maurik nodig?

De specialisten van Rozenhage Makelaardij zijn je graag van dienst: woningmakelaars, een bedrijfsmakelaar en taxateurs voor woningen en bedrijfspanden. Makelaars en taxateurs die weten wat er speelt in de regio. Het team van makelaarskantoor Rozenhage ontzorgt jou graag!

Ben je benieuwd wat Rozenhage Makelaardij voor jou kan betekenen? Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

JA, BEL MIJ VOOR EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Wonen in Maurik en omgeving

Maurik ligt in de Betuwe tussen Tiel en Wijk bij Duurstede. Inmiddels hoort Maurik bij de gemeente Buren. Tot 1999 vormden Maurik, Eck en Wiel, Ravenswaaij en Rijswijk samen de gemeente Maurik.

Voor de buitenwacht staat Maurik vooral op de kaart dankzij het Eiland van Maurik. Dit gebied is ontstaan door zandwinning voor nabijgelegen steenfabrieken en uitgegroeid tot een populair en groen waterrecreatiegebied. Het Eiland van Maurik wordt ook weleens “de oogappel van de Betuwe” genoemd. Zodra de zon schijnt, trekt deze plek veel natuurgenieters, watersporters en vakantievierders.

Tot ziens in Maurik en omgeving!

Wil je meer weten over de regio Maurik?

Graag vertellen wij je meer over al het moois dat Maurik te bieden heeft. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op.

BEKIJK ONS WONINGAANBOD IN MAURIK

Waardebepaling woning Maurik

Je vraagt je vast weleens af: Wat is mijn woning in Maurik of omgeving waard? Wat is de overwaarde van mijn huis? De makelaars van Rozenhage Makelaardij voeren gratis waardebepalingen van woningen uit. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om te luisteren naar jouw verhaal en mee te denken over de invulling van jouw woonwensen.

JA, VERTEL MIJ DE WAARDE VAN MIJN WONING MEER INFORMATIE

Bedrijfsmakelaar Maurik

Of het nu gaat om het kopen, huren, verkopen, verhuren of taxeren van bedrijfspanden: Rozenhage Makelaardij is sinds 1974 dé bedrijfsmakelaar voor Maurik, de Betuwe en het Land van Maas en Waal.

Wij combineren onze kennis en ervaring met een prettige en persoonlijke aanpak. We nemen de tijd voor jou en je wensen. Dat blijkt een gouden combinatie, want we hebben veel trouwe, vaste klanten. Onze makelaars luisteren echt naar het verhaal over jouw onderneming en jouw bedrijfsambities voor de toekomst.

JA, BEL MIJ VOOR EEN KENNISMAKINGSGESPREK MEER INFORMATIE

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Per 1-01-23 energielabel C-verplichting voor kantoren

23 juli 2021

Per 1 januari 2023 moet elk kantoorgebouw minimaal energielabel C hebben. Dit betekent een primair fossiel energiegebruik van maximaal 225 kWh per m2 per jaar. Voldoet het gebouw dan niet aan…

Lees meer Nieuwsoverzicht

Woningaanbod

Blijf altijd op de hoogte!

Aangesloten bij