Makelaars sinds 1974

Rozenhage Makelaar Tiel

Makelaar Ophemert

Rozenhage Makelaardij: dé makelaar voor Ophemert

Bouwt u graag op de ervaring van een veelzijdige en volledig gecertificeerde makelaar? Rozenhage Makelaardij neemt u graag alle zorgen uit handen en tovert u altijd om tot een tevreden klant. Als gerespecteerde regionale makelaar zijn de Betuwe en het Land van Maas en Waal ons voornaamste speelveld als sinds onze oprichting in 1974. Wij luisteren graag naar uw verhaal en uw wensen.

Heeft u een makelaar in Ophemert nodig?

De ervaren specialisten van Rozenhage Makelaardij helpen u graag verder: woningmakelaars, een bedrijfsmakelaar en taxateurs voor woningen en bedrijfspanden. Makelaars en taxateurs die weten wat er speelt in de regio. Het team van makelaarskantoor Rozenhage ontzorgt u graag!

Bent u benieuwd wat Rozenhage Makelaardij voor u kan betekenen? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Wonen in Ophemert en omgeving

In de Betuwe, langs de Waal ligt het dorp Ophemert. Sinds 1 januari 1978 hoort Ophemert samen met de dorpen Est, Opijnen, Haaften, Varik en Waardenburg tot de gemeente Neerijnen.

Vroeger was Ophemert een heerlijkheid. Nu ligt in het dorp nog steeds kasteel Ophemert met slotgracht, dit kasteel dateert uit 1265. Het kasteel wordt niet meer bewoond, maar gebruikt als trouwlocatie en voor zakelijke evenementen.

Tot ziens in Ophemert!

Wilt u meer weten over de regio Ophemert?

Dit plaatsje aan de Waal heeft u veel te bieden, wat allemaal? Aarzel niet, neem vandaag nog contact met ons op.

gratis waardebepaling woning

Waardebepaling woning Ophemert

U vraagt zich vast weleens af: Wat is mijn woning in Ophemert waard? Wat is de overwaarde van mijn huis? De makelaars van Rozenhage Makelaardij voeren gratis waardebepalingen van woningen uit. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om te luisteren naar uw verhaal en mee te denken over de invulling van uw woonwensen.