Makelaar Ophemert

Rozenhage Makelaardij: dé makelaar voor Ophemert

Bouw je graag op de ervaring van een veelzijdige en volledig gecertificeerde makelaar? Rozenhage Makelaardij neemt je graag alle zorgen uit handen en tovert je altijd om tot een tevreden klant. Als gerespecteerde regionale makelaar zijn de Betuwe en het Land van Maas en Waal ons voornaamste speelveld als sinds onze oprichting in 1974. Wij luisteren graag naar je verhaal en je wensen.

Heb jij een makelaar in Ophemert nodig?

De ervaren specialisten van Rozenhage Makelaardij helpen je graag verder: woningmakelaars, een bedrijfsmakelaar en taxateurs voor woningen en bedrijfspanden. Makelaars en taxateurs die weten wat er speelt in de regio. Het team van makelaarskantoor Rozenhage ontzorgt je graag!

Ben je benieuwd wat Rozenhage Makelaardij voor jou kan betekenen? Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

JA, BEL MIJ VOOR EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Wonen in Ophemert en omgeving

In de Betuwe, langs de Waal ligt het dorp Ophemert. Sinds 1 januari 1978 hoort Ophemert samen met de dorpen Est, Opijnen, Haaften, Varik en Waardenburg tot de gemeente Neerijnen.

Vroeger was Ophemert een heerlijkheid. Nu ligt in het dorp nog steeds kasteel Ophemert met slotgracht, dit kasteel dateert uit 1265. Het kasteel wordt niet meer bewoond, maar gebruikt als trouwlocatie en voor zakelijke evenementen.

Tot ziens in Ophemert!

Wil je meer weten over de regio Ophemert?

Dit plaatsje aan de Waal heeft je veel te bieden, wat allemaal? Aarzel niet, neem vandaag nog contact met ons op.

BEKIJK ONS WONINGAANBOD IN OPHEMERT

Waardebepaling woning Ophemert

Je vraagt je vast weleens af: Wat is mijn woning in Ophemert waard? Wat is de overwaarde van mijn huis? De makelaars van Rozenhage Makelaardij voeren gratis waardebepalingen van woningen uit. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om te luisteren naar jouw verhaal en mee te denken over de invulling van je woonwensen.

JA, VERTEL MIJ DE WAARDE VAN MIJN WONING MEER INFORMATIE

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Per 1-01-23 energielabel C-verplichting voor kantoren

23 juli 2021

Per 1 januari 2023 moet elk kantoorgebouw minimaal energielabel C hebben. Dit betekent een primair fossiel energiegebruik van maximaal 225 kWh per m2 per jaar. Voldoet het gebouw dan niet aan…

Lees meer Nieuwsoverzicht

Woningaanbod

Blijf altijd op de hoogte!

Aangesloten bij