Makelaar Zennewijnen

Rozenhage Makelaardij: dé makelaar voor Zennewijnen

Zoek je een makelaar in Zennewijnen? De veelzijdige en deskundige makelaars van Rozenhage Makelaardij helpen je graag verder. Sinds onze oprichting in 1974 is Rozenhage Makelaardij een vooraanstaande makelaar in de Betuwe en het Land van Maas en Waal. Hiermee is een oplossing altijd dichtbij.

Heb je een makelaar in Zennewijnen nodig?

Rozenhage Makelaardij heeft op elk gebied een specialist in huis: een woningmakelaar, een bedrijfsmakelaar en taxateurs voor woningen en bedrijfspanden. Makelaars en taxateurs die weten wat er speelt in de regio. Het team van makelaarskantoor Rozenhage ontzorgt jou graag!

Ben je benieuwd wat Rozenhage Makelaardij voor jou kan betekenen? Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

JA, BEL MIJ VOOR EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Wonen in Zennewijnen en omgeving

Het dorp Zennewijnen is een buurtschap in de Betuwe in de Nederlandse provincie Gelderland. Zennewijnen ligt aan de Waal, tussen de buurtschap Passewaay (onderdeel van de gemeente Tiel) en het dorp Ophemert (onderdeel van de gemeente Neerijnen). Het buurtschap valt zelf grotendeels onder de gemeente Tiel, er vallen ook 7 huizen onder de gemeente Neerijnen. Zennewijnen is een fijne basis om aan alle hectiek te ontsnappen en volledig tot rust te komen. Het campingpark is een ideale uitvalsbasis om de prachtige Betuwe te verkennen.

Tot ziens in Zennewijnen!

Wil je meer weten over de regio Zennewijnen?

De medewerkers van Rozenhage Makelaardij vertellen je graag meer over dit unieke gebied. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op.

BEKIJK ONS WONINGAANBOD IN ZENNEWIJNEN

Waardebepaling woning Zennewijnen

Je vraagt je vast weleens af: Wat is mijn woning in Zennewijnen waard? Wat is de overwaarde van mijn huis? De makelaars van Rozenhage Makelaardij voeren gratis waardebepalingen van woningen uit. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om te luisteren naar jouw verhaal en mee te denken over de invulling van jouw woonwensen.

JA, VERTEL MIJ DE WAARDE VAN MIJN WONING MEER INFORMATIE

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Per 1-01-23 energielabel C-verplichting voor kantoren

23 juli 2021

Per 1 januari 2023 moet elk kantoorgebouw minimaal energielabel C hebben. Dit betekent een primair fossiel energiegebruik van maximaal 225 kWh per m2 per jaar. Voldoet het gebouw dan niet aan…

Lees meer Nieuwsoverzicht

Woningaanbod

Blijf altijd op de hoogte!

Aangesloten bij