Makelaar Zoelen

Rozenhage Makelaardij: dé makelaar voor Zoelen

Als gecertificeerd NVM kantoor voorziet ons team van specialisten jou graag van een passend advies op maat. Wij ontzorgen jou graag op ieder traject en met onze transparante en realistische aanpak, zetten wij alles op alles tot je een tevreden klant bent.

Heb je een makelaar in Zoelen nodig?

Rozenhage Makelaardij is sinds onze oprichting in 1974 een vooraanstaande makelaar in de Betuwe en het Land van Maas en Waal. We hebben op elk gebied een specialist in huis: een woningmakelaar, een bedrijfsmakelaar en taxateurs voor woningen en bedrijfspanden. Makelaars en taxateurs die weten wat er speelt in de regio. Het team van makelaarskantoor Rozenhage ontzorgt jou graag!

Ben je benieuwd wat Rozenhage Makelaardij voor jou kan betekenen? Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

JA, BEL MIJ VOOR EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Wonen in Zoelen en omgeving

Zoelen is een dorp in de gemeente Buren, in de Nederlandse provincie Gelderland. De naam betekent nederzetting aan de rivier de Zoel. Het dorp ligt ten noorden van Tiel en ten noordoosten van Kerk-Avezaath.

In Zoelen ligt Kasteel Soelen, een prachtig kasteel omringd door een mooi en groot landgoed. Het kasteel is in particulier bezit en niet toegankelijk voor bezoekers, maar het landgoed dat rondom het slot is gelegen, is wel voor publiek opengesteld. Hier kunt u heerlijk wandelen!

Aan de rand van Zoelen vindt u de Beldert met een mooi strand en een grote evenementen locatie van De Holland Evenementen Groep.

Tot ziens in Zoelen!

Wil je meer weten over de regio Zoelen?

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op en wie weet zet jij binnenkort je eerste stappen in Zoelen.

BEKIJK ONS WONINGAANBOD IN ZOELEN

Waardebepaling woning Zoelen

Je vraagt je vast weleens af: Wat is mijn woning in Zoelen waard? Wat is de overwaarde van mijn huis? De makelaars van Rozenhage Makelaardij voeren gratis waardebepalingen van woningen uit. Wij komen graag vrijblijvend bij jou langs om te luisteren naar jouw verhaal en mee te denken over de invulling van jouw woonwensen.

JA, VERTEL MIJ DE WAARDE VAN MIJN WONING MEER INFORMATIE

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Per 1-01-23 energielabel C-verplichting voor kantoren

23 juli 2021

Per 1 januari 2023 moet elk kantoorgebouw minimaal energielabel C hebben. Dit betekent een primair fossiel energiegebruik van maximaal 225 kWh per m2 per jaar. Voldoet het gebouw dan niet aan…

Lees meer Nieuwsoverzicht

Woningaanbod

Blijf altijd op de hoogte!

Aangesloten bij