Makelaars sinds 1974

Rozenhage Makelaar Tiel

Makelaar Zoelen

Rozenhage Makelaardij: dé makelaar voor Zoelen

Als gecertificeerd NVM kantoor voorziet ons team van specialisten u graag van een passend advies op maat. Wij ontzorgen u graag op ieder traject en met onze transparante en realistische aanpak, zetten wij alles op alles tot u een tevreden klant bent.

Heeft u een makelaar in Zoelen nodig?

Rozenhage Makelaardij is sinds onze oprichting in 1974 een vooraanstaande makelaar in de Betuwe en het Land van Maas en Waal. We hebben op elk gebied een specialist in huis: een woningmakelaar, een bedrijfsmakelaar en taxateurs voor woningen en bedrijfspanden. Makelaars en taxateurs die weten wat er speelt in de regio. Het team van makelaarskantoor Rozenhage ontzorgt u graag!

Bent u benieuwd wat Rozenhage Makelaardij voor u kan betekenen? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Wonen in Zoelen en omgeving

Zoelen is een dorp in de gemeente Buren, in de Nederlandse provincie Gelderland. De naam betekent nederzetting aan de rivier de Zoel. Het dorp ligt ten noorden van Tiel en ten noordoosten van Kerk-Avezaath.

In Zoelen ligt Kasteel Soelen, een prachtig kasteel omringd door een mooi en groot landgoed. Het kasteel is in particulier bezit en niet toegankelijk voor bezoekers, maar het landgoed dat rondom het slot is gelegen, is wel voor publiek opengesteld. Hier kunt u heerlijk wandelen!

Aan de rand van Zoelen vindt u de Beldert met een mooi strand en een grote evenementen locatie van De Holland Evenementen Groep.

Tot ziens in Zoelen!

Wilt u meer weten over de regio Zoelen?

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op en wie weet zet u binnenkort uw eerste stappen in Zoelen.

gratis waardebepaling woning

Waardebepaling woning Zoelen

U vraagt zich vast weleens af: Wat is mijn woning in Zoelen waard? Wat is de overwaarde van mijn huis? De makelaars van Rozenhage Makelaardij voeren gratis waardebepalingen van woningen uit. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om te luisteren naar uw verhaal en mee te denken over de invulling van uw woonwensen.