NVM Open Huizen Dag 5 oktober 2019

NVM Open Huizen Dag 5 oktober 2019

Op zaterdag 5 oktober 2019 tussen 11 uur en 15 uur vindt de NVM Open Huizen Dag weer plaats. U kunt veel huizen vrijblijvend en zonder afspraak bezichtigen. Een mooie kans om u breed te oriënteren op de woningmarkt.

Een korte impressie van onze deelnemende woningen in Tiel, de Betuwe en het Land van Maas en Waal:

 

Leuke woningen in Tiel Passewaay

Aardaker 20 in Tiel: Verrassend ruime woning

LET OP: Deze woning is verkocht onder voorbehoud en doet NIET mee met de NVM Open Huizen Dag

Ben je op zoek naar een zeer ruime woning met 4 slaapkamers? In de kindvriendelijke wijk Passewaay? Dichtbij het treinstation? Geen behoefte om te veel te betalen voor het imago van een hoekwoning of een tweekapper?

Kom dan kijken bij deze riante tussenwoning (132 m² woonoppervlakte) met groene tuin op het zuidwesten!

 

vraagprijs: € 265.000,- kosten koper
6 kamers
132 m² woonoppervlakte

 

Aureusstraat 8 in Tiel: Comfortabele, verhuisklare tweekapper

Soms kom je een woning tegen die het allemaal heeft. Dit is zo’n woning! Een riante, uitgebouwde 2 onder 1 kapwoning in buurt 6 van de kindvriendelijke wijk Passewaay met een ruime woonkamer, een moderne woonkeuken, genoeg slaapkamers, een garage en een onderhoudsvriendelijke zonnige achtertuin. En als klap op de vuurpijl, een heerlijk rustige ligging aan een doodlopende straat. Wat wil je nog meer!

 

vraagprijs: € 375.000,- kosten koper
5 kamers
143 m² woonoppervlakte

 

Boezem 65 in Tiel: Ruime tweekapper met vrij uitzicht

Aan de rand van de populaire, kindvriendelijke woonwijk Passewaay, in buurt 8, ligt deze moderne 2-onder-1-kapwoning met een prachtig vrij uitzicht. Vanuit de open keuken kijk je heerlijk weg over het agrarisch gebied.
De woning is lekker ruim en sfeervol, de indeling is speels met meerdere gezellige hoekjes, een open haard en schuifdeur naar de tuin. Er zijn 3 royale slaapkamers en mogelijkheden voor een 4e royale slaapkamer op de 2e verdieping.
Zie jij jezelf hier al zitten?

 

vraagprijs: € 312.500,- kosten koper
5 kamers
141 m² woonoppervlakte

 

Levensloop bestendig appartement:

Rhenendael 70 in Rhenen: Comfortabel wonen op een prachtige locatie

Heb jij altijd al op een toplocatie willen wonen? Uitzicht over de uitlopers van de Utrechtse Heuvelrug? In een comfortabele en veilige omgeving met alle voorzieningen bij de hand?

Dan is dit penthouse met zonnig balkon op de 4e verdieping in “Palazzo Collina” van het luxe complex Buitenplaats Rhenendael inclusief gebruik van het activiteitencentrum “Tapis Vert” beslist iets voor jou.

 

Appartement Rhenen Rhenendael 70 Rozenhage Makelaardij Tiel

vraagprijs: € 375.000,- kosten koper
2 kamers
90 m² woonoppervlakte

 

Vrijstaande woningen met volop ruimte

Blankenburgsestraat 18A in Ophemert: Wat een ruimte en rust!

Deze riante woning heeft alle ruimte en mogelijkheden! Met een woonoppervlak van 288 m² en een praktijkruimte met pantry zijn de mogelijkheden van deze woning eindeloos: praktijk of kantoor aan huis, dubbele bewoning of alle ruimte voor hobby’s.

Er zijn maar liefst 6 slaapkamers en het is mogelijk nog meer slaapkamers te realiseren. En dit alles vind je vlakbij de uiterwaarden van de Waal waar je heerlijk kunt genieten van rust en ruimte. Ondernemers, grote gezinnen, mensen met veel hobby’s: jullie zijn van harte welkom!

 

Vrijstaande woning Ophemert Blankenburgsestraat 18a Rozenhage Makelaardij Tiel

vraagprijs: € 549.000,- kosten koper
9 kamers
289 m2 woonoppervlakte

 

Richtershof 3 in Kapel-Avezaath: Fantastisch afgewerkte vrijstaande woning

Richt je blik op deze fantastisch afgewerkte, vrijstaande woning in KAPEL-AVEZAATH. De bijna 200 m² gebruiksoppervlak (inclusief garage) in een UITSTEKENDE staat en een privacy biedende achtertuin op het zuidwesten, gelegen op een kavel van ruim 430 m², geven alles wat je zou kunnen wensen!

Gelegen aan een zeer rustige woonstraat met vooral vrijstaande woningen. Daarnaast is deze woning goed gelegen ten opzichte van scholen, winkels en de ontsluiting naar de A15. Het uitstekende Restaurant Poelzicht op loopafstand, is een verlokkelijke aanrader!

Een rustige ligging aan een doodlopende straat op een centrale locatie maken de woning helemaal af. Binnen enkele minuten bent u in het centrum van Tiel, bij scholen, het ziekenhuis en het NS-station.

 

vraagprijs: € 500.000,- kosten koper
4 slaapkamers
165 m² woonoppervlakte

 

Stationsplein 9 in Tiel: Huize “Pergola”

De echte Tielenaar kent “Pergola” waarschijnlijk wel: een prachtige vrijstaande woning aan het groene Stationsplein op steenworp afstand van het treinstation en centrum van Tiel.

Ben jij op zoek naar veel ruimte op een centrale plek? De mogelijkheid voor praktijk of kantoor aan huis? Gezellige drukte aan de voorkant en een oase van rust aan de achterkant? Kom dan snel kijken!De tuin ligt op het westen en is ontworpen door de beroemde tuin- en landschapsontwerper Michel Lafaille!

 

vraagprijs: € 479.500,- kosten koper
5 kamers
131 m² woonoppervlakte