speeddate - aankondiging website

Speeddate-event tijdens NVM Open Huizen Dag

IN VERBAND MET HET AFGELASTEN VAN DE NVM OPEN HUIZEN DAG GAAT HET SPEEDDATE EVENT NIET DOOR

Heb jij verhuiswensen? En weet je niet waar te beginnen? Onze specialisten helpen je graag verder tijdens ons speeddate-event.

Op zaterdag 28 maart 2020 tijdens de NVM Open Huizen Dag staan Ronald, Kim en Frank klaar voor een speeddate met jou. Je krijgt gratis en vrijblijvend 20 minuten de kans om deze experts al je vragen te stellen. Hun doel: jou helpen je verhuiswensen waar te maken!

We stellen onze specialisten aan je voor:

Ronald de Fijter

NVM woningmakelaar bij Rozenhage Makelaardij

Ronald helpt jou graag met het waarmaken van jouw verhuiswensen. Hij is een zeer ervaren woningmakelaar die helemaal thuis is in de Betuwse woningmarkt. Dus vraag je je af:

  • Zal ik eerst kopen of verkopen?
  • Wat is de beste strategie om mijn droomhuis aan te kopen?
  • Hoe gaat de huizenmarkt zich verder ontwikkelen?
  • Wat is een woning waard?

Maak dan nu een afspraak met Ronald, zo kun jij beter voorbereid je volgende stap zetten op weg naar het waarmaken van jouw woonwens.

Kim Posthumus

Vastgoedstyliste bij Rozenhage Makelaardij

Kim geeft jou graag advies om het maximale uit de inrichting van jouw woning te halen. Recent heeft Kim de opleidingen vastgoedstyling en interieurstylist afgerond. Een mooie aanvulling op haar taken in de binnendienst bij Rozenhage Makelaardij. Ze beantwoordt vragen als:

  • Hoe maak ik mijn woning verkoopklaar?
  • Welke mogelijkheden heeft de woning die ik op het oog heb?

Voor een optimaal advies is het handig om foto’s en plattegronden mee te nemen van de woning die je met Kim wilt bespreken.

Frank van de Logt

Financieel adviseur bij Veldsink-Zondagadvies

Wanneer je een woning op het oog hebt, is altijd de grote vraag: “Kan ik het wel betalen?”. Tijdens onze speeddate geef ik globaal antwoord op vragen als:.

  • Is de benodigde hypotheek haalbaar?
  • Waar moet ik rekening mee houden in de nieuwe financiële situatie?
  • Welke mogelijkheden biedt de huidige hypothekenmarkt?

Met antwoorden op deze vragen, kun jij gericht actie ondernemen richting een nieuwe woning!

Aanmelden?

Wil jij graag een speeddate met één of meerdere van onze specialisten? Schrijf je dan nu alvast in om zeker te zijn van een plekje! Bel naar 0344 67 35 67 of stuur een bericht naar info@rozenhage.nl.

Natuurlijk mag je ook gewoon langskomen. Op zaterdag 28 maart 2020 is iedereen tussen 11 uur en 15 uur van harte welkom op het kantoor van Rozenhage Makelaardij aan Kellenseweg 4 in Tiel.