Makelaars sinds 1974

Rozenhage Makelaar Tiel

Waarom Rozenhage Makelaardij?

Wij ontzorgen u graag!

De koop of verkoop van een woning of bedrijfspand is altijd een groot avontuur. Of u nu voor het eerst een woning koopt of dat u met uw bedrijf toe bent aan de volgende stap: het is als een weg met hobbels die genomen moeten worden. Bij Rozenhage Makelaardij Tiel kennen wij de sluipweggetjes, omleidingen en obstakels. Samen met u zorgen we ervoor dat u deze weg probleemloos aflegt.

Dé makelaar in Tiel en omstreken

Sinds onze oprichting in 1974 zijn wij een vooraanstaande makelaar in Tiel, de Betuwe en het Land van Maas en Waal. Rozenhage Makelaardij Tiel heeft op elk gebied een specialist in huis: een woningmakelaar, een bedrijfsmakelaar en taxateurs voor woningen en bedrijfspanden. Specialisten die weten wat er speelt in de regio.

Enthousiast & gedreven

Als makelaars hebben we één doel, het vervullen van uw huisvestingswensen. Of het nu gaat om de verkoop van een woning, het huren van een bedrijfspand of het maken van taxatierapport. Wij gaan voor een optimaal resultaat! We doen net dat stapje meer en denken altijd verder. Hierbij maken wij natuurlijk ook gebruik van alle mogelijkheden van deze tijd.

Transparant & realistisch

Uiteraard is het voor u als klant prettig om te weten waar u aan toe bent. Dan is het goed om te weten dat we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Bij Rozenhage Makelaardij Tiel zijn we heel transparant en realistisch in onze communicatie. Iedere stap maken we inzichtelijk. Door u altijd op de hoogte te houden, weet u op ieder moment hoe de zaken ervoor staan.

Deskundig & ervaren

Als woningmakelaar en bedrijfsmakelaar zijn we uiteraard aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Hierdoor profiteert u van een netwerk van ruim 4.000 NVM-makelaars én het enorme bereik van Funda en Funda in Business. Daarnaast zijn onze makelaars volledig gecertificeerd conform de laatste eisen van vastgoedinstanties NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs), Vastgoedcert en financiële instellingen.

Gaan wij voor u aan de slag?

Bent u benieuwd wat Rozenhage Makelaardij Tiel voor u kan betekenen? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!