Te koop: scheepswerf in Dodewaard

werf voor binnenvaartschepen aan Waal

Bent u op zoek naar een locatie voor het bouwen, restaureren en onderhouden van binnenvaartschepen? Dan is deze scheepswerf in Dodewaard aan de Waal aan Waalbandijk 21 zeker het overwegen waard.

Scheepswerf in Dodewaard

De werf ligt op een unieke locatie aan de Waal. Deze werf in Dodewaard is zeer compleet met een bedrijfshal, een schuifloods, een hellingbaan en kadefaciliteiten. Ook zijn er een kantoor en kantine boven de werkplaats en er is voldoende parkeergelegenheid rond de scheepswerf aanwezig.

Scheepswerf aan de Waal

Bent u op zoek naar een scheepswerf aan de Waal, dan is dit een ideale locatie. Dodewaard ligt zeer centraal in Nederland in de Betuwe en aan de Waal. De snelweg A15 (Rotterdam-Keulen) bereikt u binnen enkele autominuten. Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden Nijmegen, Arnhem en Rotterdam.

Bestemming scheepswerf of haven

Voor deze scheepswerf geldt de bestemming “Bedrijf-scheepswerf” en “Bedrijf-haven”. Deze bestemming is bestemd voor: de bouw en reparatie van schepen en overige vaartuigen, de vervaardiging van riviergebonden staalconstructies en bijbehorende voorzieningen, opslag en productiegebonden detailhandel. Wilt u weten of deze bestemming past bij uw ondernemingsplannen? Neem dan contact op met het omgevingsloket van de Gemeente Neder Betuwe.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in deze scheepswerf aan de Waal in Dodewaard? Wilt u een bezichtiging van deze werf aanvragen? Neem dan contact op met Rozenhage Makelaardij via 0344 67 35 67 of info@rozenhage.nl.

MEER INFORMATIE

Terug naar het nieuwsoverzicht

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

bedrijfsunits in Tiel – Newtonstraat

10 november 2020

Ben jij als MKB'er of ZZP'er op zoek naar een compacte bedrijfsunit in Tiel? Dan is dit nog te realiseren bedrijfsverzamelgebouw iets voor jou!

Lees meer Nieuwsoverzicht

Aangesloten bij