Taxatierapport nodig?

Snel, gecertificeerd & betrouwbaar

Voor veel mensen is het een noodzakelijk kwaad: het laten taxeren van de woning. Maar het is wel degelijk een belangrijke stap, bijvoorbeeld als je een hypotheek wilt afsluiten of oversluiten. Je krijgt dan meestal van de hypotheekverstrekker de opdracht om je woning te laten taxeren. Je hebt dan een taxatierapport van een woning nodig, gemaakt door een gecertificeerd taxateur.

JA, BEL MIJ VOOR EEN OFFERTE

Deskundig & gecertificeerd

Niet iedereen is in staat om kundig een woning te taxeren. De waarde van een huis is van veel factoren afhankelijk, zoals de woonoppervlakte, de staat van de woning én de ligging en omgeving. Daarnaast is zo’n taxatie gebonden aan tal van regels en kwaliteitseisen. De taxateurs van Rozenhage Makelaardij voldoen aan alle kwaliteitseisen van vastgoedinstanties en financiële instellingen. Ze kennen de markt en houden zich dagelijks bezig met woningprijzen. En dat al sinds 1974! Zo weten ze precies wat jouw woning waard is. Onze taxateurs staan ingeschreven bij het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) en Vastgoedcert. Wij vinden het dan ook erg belangrijk om onze kennis up to date te houden en iedereen volgt regelmatig bijscholingen.

NWWI taxatierapport

Ook voor een NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) taxatierapport ben je bij ons aan het juiste adres.  Het NWWI keurt rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Dit zorgt voor heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, mogen zich bij het NWWI aanmelden. De taxateurs van Rozenhage Makelaardij voldoen aan deze eisen en zijn aangesloten bij het NWWI.

Wij taxeren in de Betuwe en het Land van Maas en Waal. Dus voor taxaties in Tiel, Geldermalsen, Culemborg, Wadenoijen, Zoelen, Buren, Kerk-Avezaath, Kapel-Avezaath, Maurik, Lienden, Ophemert, Ommeren, Ingen, Echteld, Dreumel, Wamel, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen en IJzendoorn ben je bij Rozenhage Makelaardij aan het juiste adres.

Taxatierapport nodig?

Ben je op zoek naar iemand die je woning haarfijn op waarde schat en dat verhaal kundig weet te onderbouwen? Neem dan contact op met de gecertificeerde taxateurs van Rozenhage Makelaardij Tiel voor een taxatierapport van de woning.

Ja, ik ontvang graag meer informatie over een taxatierapport

  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Per 1-01-23 energielabel C-verplichting voor kantoren

23 juli 2021

Per 1 januari 2023 moet elk kantoorgebouw minimaal energielabel C hebben. Dit betekent een primair fossiel energiegebruik van maximaal 225 kWh per m2 per jaar. Voldoet het gebouw dan niet aan…

Lees meer Nieuwsoverzicht

Woningaanbod

Blijf altijd op de hoogte!

Aangesloten bij