Wonen in De Kranshof

Een elegant en hoogwaardig appartementencomplex

De Kranshof is één van de mooiste en populaire appartementencomplexen in Tiel! Elke dag geniet u hier van prachtige vergezichten over Tiel, rivier de Waal en haar uiterwaarden en de verre omtrek.

Comfort, veiligheid en duurzaamheid

Comfort, veiligheid en duurzaamheid staan centraal in De Kranshof. Er is volop groen aanwezig en aan de privacy van bewoners is veel aandacht besteed.

Direct bij binnenkomst in de royale hal van dit appartementencomplex krijgt u een aangenaam gevoel. Elk appartement heeft een videofoon-installatie zodat meteen duidelijk is wie er in de hal staat. Er zijn grote algemene ruimtes en een fraaie lift brengt u naar de juiste etages voor de appartementen, bergingen en parkeergarage.

De appartementen zijn bereikbaar via een grotendeels afgesloten galerij met zicht op de gezamenlijke binnentuin. De gezamenlijke binnentuin wordt goed onderhouden en heeft volop zitmogelijkheden.

Er kan geparkeerd worden in een afgesloten parkeergarage alleen voor bewoners van De Kranshof. Uw veiligheid is hier gegarandeerd.

Alle voorzieningen dichtbij

Op de begane grond van het appartementencomplex zijn verschillende supermarkten (Jumbo en Lidl) gevestigd. Daarnaast is het centrum van Tiel op loopafstand gelegen. Alle voorzieningen heeft u bij de hand hier.

Wilt u ook wonen in De Kranshof?

In De Kranshof worden regelmatig appartementen te koop aangeboden. Dit zijn 3-kamer appartementen (woonkamer en 2 slaapkamers) met verschillende woonoppervlaktes en uiteraard met een eigen ligging (noord/oost/zuid/west), niveau (verdieping)  en soms een balkon of een loggia.

Schrijf u nu in als zoeker!

De Kranshof is een erg populair appartementencomplex. Wilt u als eerste worden geïnformeerd als er een nieuw appartement in De Kranshof in Tiel in verkoop komt? Schrijf u dan nu in als woningzoekende bij Rozenhage Makelaardij.

SCHRIJF MIJ IN!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

bedrijfsunits in Tiel – Newtonstraat

10 november 2020

Ben jij als MKB'er of ZZP'er op zoek naar een compacte bedrijfsunit in Tiel? Dan is dit nog te realiseren bedrijfsverzamelgebouw iets voor jou!

Lees meer Nieuwsoverzicht

Aangesloten bij