Een woning huren?

Vrije sector, huurtermijn minimaal 1,5 jaar

Rozenhage Makelaardij heeft regelmatig woningen te huur. Het zijn vaak luxe ééngezinswoningen of –appartementen in Tiel Passewaay en leuke appartementen in de binnenstad van Tiel.

Er gelden wel een aantal regels om te zorgen voor een prettige woonsfeer en niet te veel verloop.

Schrijf je in als woningzoekende!

Rozenhage Makelaardij is de schakel tussen verhuurder en huurder. Wij treden op namens de verhuurder en zoeken de juiste huurder voor een woning. Nadat je het inschrijfformulier hebt ingevuld, kunnen we samen een woning gaan bezichtigen. Met dit inschrijfformulier garanderen we de kwaliteit van de huurders.

Ben je enthousiast en wil je een woning huren? Schrijf je dan in! Inschrijfformulier huurwoning Rozenhage Makelaardij

Let op:

  • Bij veel woningen wordt, gezien de hoogte van de huurprijs, een minimale inkomenseis gehanteerd. Het bruto inkomen moet minimaal 4,5 keer de huurprijs per maand bedragen.
  • Werkloosheidsuitkeringen en/of arbeidsongeschiktheidsuitkeringen worden niet meegerekend bij de bepaling van het inkomen.
  • Bij veel woningen geldt een minimale huurperiode van 1,5 jaar.
  • Alle eisen zijn onder voorbehoud van gunning door de verhuurder.
  • De waarborgsom bedraagt 2 keer de maandhuur, deze dient voorafgaand van de huurperiode te worden voldaan.

Wij organiseren regelmatig een open huizen dag voor als er een woning beschikbaar is. Wanneer je je inschrijft als huurwoningzoekende, word je automatisch op de hoogte gehouden wanneer er een nieuwe huurwoning beschikbaar komt en wanneer bij deze woning het open huis plaatsvindt.

Ben je na de kijkmiddag enthousiast geworden en wil je de woning huren? Wij houden je tijdens het proces op de hoogte van de verdere gang van zaken. Ook nemen wij, wanneer je aan alle voorwaarden voldoet, contact op met de verhuurder om jou voor te stellen. Zijn er meerdere kandidaten, dan beslist de verhuurder wie de woning uiteindelijk mag gaan huren.

BEKIJK AANBOD

DOWNLOAD INSCHRIJFFORMULIER

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Bouw Doejenburg 144 – Maurik – 10 huur units vanaf 90 m²

26 oktober 2021

Deze mooie bedrijfsunits zijn bij ons binnenkort te huur en worden op dit moment gebouwd. De verwachting is dat het gereed is in januari 2022. Via deze pagina houden we…

Lees meer Nieuwsoverzicht

Woningaanbod

Blijf altijd op de hoogte!

Aangesloten bij