woningmakelaar

Ben jij op zoek naar een woningmakelaar?

Makelaar in Tiel, de Betuwe en Rivierenland

De verkoop of koop van een woning is altijd een groot avontuur. Of je nu voor het eerst een huis koopt of toe bent aan de volgende stap. Wie een huis wil kopen of verkopen, heeft allerlei vragen, ideeën en wensen. Het is als een weg met hobbels die genomen moeten worden. U zoekt een woningmakelaar in Tiel of omgeving die je kan begeleiden in dat proces.

Rozenhage is zo’n makelaar. Wij kennen de sluipweggetjes, omleidingen en obstakels. We luisteren naar je verhaal en dan pas gaan we handelen. Wel zo logisch, toch? Jouw wensen staan te allen tijde centraal. Samen met jou zorgen we ervoor dat je deze weg probleemloos aflegt.

Alle tijd en aandacht voor jou!

We begrijpen dat de verkoop of aankoop van een huis bijzonder en belangrijk voor jou is. Een proces waar veel bij komt kijken. We leggen elke stap in dat proces duidelijk uit. Onze betrokken makelaars nemen daar de tijd voor. Ook geven onze professionals je de tijd. De tijd om je thuis te voelen in een woning. Zo realiseren wij het beste resultaat: voor verkopers én kopers.

Transparant & realistisch

Als koper of verkoper van een woning is het prettig om te weten waar je aan toe bent. Dan is het goed om te weten dat we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. We zijn heel transparant en realistisch in onze communicatie. Iedere stap maken we inzichtelijk. Door je altijd op de hoogte te houden, weet je op ieder moment hoe de zaken ervoor staan.

Ervaren & gecertificeerd

Uiteraard zijn wij volledig gecertificeerd conform de laatste eisen van vastgoedinstanties en financiële instellingen. Wij zijn aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs). Hierdoor profiteert u van een netwerk van ruim 4.000 makelaars en het enorme bereik van Funda. Onze makelaars en taxateurs staan ingeschreven bij het NRVT (Nederlandse Register Vastgoed Taxateurs), Vastgoedcert en het TMI (Taxatie Management Instituut). Wij vinden het dan ook heel belangrijk om onze kennis up to date te houden en iedereen volgt regelmatig bijscholingen.

Gaan wij voor u aan de slag?

Neem contact op met Rozenhage Makelaardij, de woningmakelaar in Tiel en omstreken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of lees hieronder verder wat wij voor jou kunnen betekenen.

gratis waardebepaling woning

Wat is jouw huis waard?

Je hebt verkoopplannen of je wilt weten wat de (over)waarde van je huis is?

Onze makelaars komen graag bij je langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw woning. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of lees verder over onze aanpak.

woning verkopen

Je huis verkopen?

Als je je huis wilt verkopen, dan wil je graag dat het verkoopproces zo vlot en soepel mogelijk verloopt en dat je een mooi bedrag ontvangt voor je woning. Om dit te bereiken, ondersteunen en adviseren wij je bij elke stap in het verkoopproces. Ontzorgen noemen we dat.

Wilt je weten hoe? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Of lees verder over onze werkwijze.

woning kopen

Een huis kopen?

Het kopen van een huis is één van de grootste en meest complexe (financiële) beslissingen in je leven. Je wilt het liefst zonder zorgen een woning kopen en wij begeleiden je daar graag bij.

Wil je weten hoe? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Of lees verder over onze werkwijze.

taxatierapport

Een taxatierapport nodig?

Voor veel mensen is het een noodzakelijk kwaad: het laten taxeren van de woning. Maar het is wel degelijk een belangrijke stap!

De taxateurs van Rozenhage Makelaardij voldoen aan alle kwaliteitseisen van vastgoedinstanties en financiële instellingen. Ook voor een NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) taxatierapport bent u bij ons aan het juiste adres.

Heb je een taxatierapport nodig? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor het maken van een offerte. Of lees verder over onze werkwijze.

woning huren

Een huis huren?

Rozenhage Makelaardij heeft regelmatig woningen te huur met een huurprijs vanaf 750 euro per maand. Het gaat meestal om luxe ééngezinswoningen of appartementen in Tiel Passewaay of om leuke appartementen in de binnenstad van Tiel.

Wil je een huis huren? Download dan ons inschrijfformulier of lees verder over onze werkwijze.

woning verhuren

Een huis verhuren?

Er komt nogal wat kijken bij de verhuur van een woning. De huidige regelgeving rond huurwoningen is ingewikkeld en de regels veranderen snel. Een huurder vinden voor uw woning is één ding, de juiste huurder vinden is een ander verhaal. Daarvoor is een flinke portie (mensen)kennis en ervaring nodig. En laat dát nou onze kracht zijn!

Wil je een woning verhuren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Of lees verder over onze werkwijze.