Vind jij de WOZ waarde te hoog?

Wil jij ook minder belasting betalen over je huis? Wij helpen je graag!

Eind februari heeft iedere woningbezitter weer de WOZ waarde van zijn of haar woning ontvangen. De hoogte van deze WOZ waarde bepaalt ook de hoogte van gemeentelijke belastingen die je moet betalen.

Wanneer de WOZ waarde te hoog is, dan betaal je dus teveel belasting. Dat is natuurlijk zonde van het geld.

En helaas is het zo dat de WOZ waarde niet altijd goed is vastgesteld. Daarom hebben wij in de afgelopen jaren voor veel van onze klanten met succes bezwaar gemaakt en daarmee geld voor hen bespaard.

Wat kan je doen?

Wil je weten of jouw WOZ waarde te hoog is? En of je geld kan besparen? Laat je WOZ waarde beoordelen door de gecertificeerde taxateurs van Rozenhage Makelaardij.

Wanneer de WOZ waarde te hoog is, maken wij gratis bezwaar voor jou. De kosten hiervan worden namelijk vergoed door de gemeente of de BSR.

Stuur je WOZ beschikking met bijbehorende onderbouwing (deze kun je downloaden via website BSR) naar info@rozenhage.nl of bel met 0344 67 35 67.

Doe dit snel! Want het bezwaar moet binnen 6 weken na ontvangst van de WOZ waarde gemaakt zijn.

CHECK NU JOUW WOZ WAARDE

Terug naar het nieuwsoverzicht

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Energielabel verplicht

16 april 2021

Een energielabel geeft aan hoe energiezuinig een gebouw is en welke energiebesparende maatregelen nog mogelijk zijn. De energielabelklasse wordt bepaald op basis van het primair fossiele energiegebruik, uitgedrukt in kilowattuur…

Lees meer Nieuwsoverzicht

Aangesloten bij