img description

Beneden-Leeuwen De Onderstal 9

€ 8750 p.m.

Omschrijving

Ontdek deze veelzijdige bedrijfsruimte op een strategische locatie!

Gelegen aan de bruisende Veesteeg West, biedt dit eigentijdse bedrijfspand een zee aan mogelijkheden voor uw onderneming. Met een totale oppervlakte van circa 2.035 m², bestaande uit 180 m² kantoorruimte en een bedrijfsruimte van circa 1.855 m² verdeeld over 2 verdiepingen, is dit pand perfect afgestemd op uw zakelijke behoeften. De bedrijfsruimte is niet alleen gekenmerkt door zijn optimale ruimtegebruik, maar biedt ook de mogelijkheid om in twee tot drie afzonderlijke delen te worden gebruikt.

INDELING:
De begane grond verwelkomt u met ongeveer circa 1.172m² bedrijfsruimte.
De kantoorruimte is bereikbaar via entree in het midden van het gebouw. Hierbij bevinden zich twee kantoorruimten aan de voorkant en een kantine en spreekkamer aan de kant van de bedrijfsruimte. In de bedrijfsruimte bevinden zich de toiletten.
Toegang tot bedrijfsruimte via loopdeuren en 4 elektrisch bedienbare roldeuren vanaf de buitenkant.

Op de eerste verdieping zijn nog eens circa 773m² aan mogelijkheden.
De bedrijfsruimte bestaat uit twee delen. Het voorste deel is circa 455 m² v.v.o. groot en is gedeeltelijk voorzien van een houten verdiepingsvloer. Deze vloer kan worden verwijderd om meer vrije hoogte te creëren. Het tweede en achterste deel van de bedrijfsruimte is later gebouwd en is circa 228 m² v.v.o. groot en heeft een betonnen vloer. Dit deel is ook voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur.

Met een royale perceelgrootte van 2.180 m² eigen grond, biedt dit eigendom een ideale omgeving voor diverse bedrijfsdoeleinden. De bedrijfsruimte kan bovendien worden opgesplitst in twee tot drie afzonderlijke secties, waardoor uw bedrijfsactiviteiten alle ruimte krijgen om te gedijen.

Mis deze unieke kans niet! Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en ontdek zelf de mogelijkheden die dit pand te bieden heeft voor uw onderneming.

ALGEMENE INFORMATIE:
– totale kantoorruimten circa 180 m²
– bedrijfsruimte begane grond circa 1.172 m²
– demontabele verdiepingsvloer in bedrijfsruimte circa 455m²
– betonnen verdiepingsvloer in bedrijfsruimte circa 228 m²
– vloerbelasting bedrijfsruimte circa 1.500 kg/m²
– vrije hoogte bedrijfsruimte deels 6 meter en meer (nokhoogte 7,7 meter)
– 4 x overheaddeur
– stroomvoorziening: 3 x 80A aansluiting in de meterkast
– stookruimte aanwezig op de verdieping
– voldoende daglichttoetreding via kozijnen en koepels
– voldoende heaters aanwezig

BESTEMMINGSPLAN:
Voor deze bedrijfs- en kantoorruimte met bedrijfsruimte geldt een bestemming ‘bedrijventerrein’
Deze bestemming is bestemd voor:
– het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten die staan vermeld in de categorie 1 t/m 3.1 van de Lijst van bedrijven, met uitzondering van geluidzoneringsplichtige inrichtingen, ter plaatse van de aanduiding ‘specifieke vorm van bedrijventerrein – 5’;.

Deze lijst van bedrijven is op te vragen via ruimtelijkeplannen.nl of via ons kantoor.

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente West Maas en Waal.

PARKEREN:
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein

BEREIKBAARHEID:
Beneden Leeuwen is centraal gelegen in het Land van Maas en Waal en kent een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Bemmel) en zijn onder andere de A2 en A50 binnen ca. 20 autominuten aan te rijden. Vanuit Beneden Leeuwen zijn buslijnen te vinden van en naar onder andere Druten en Zaltbommel.

HUURPRIJS:
€ 8.750,- per maand excl BTW (€ 105.000,- per jaar excl. BTW)
Per 30 april 2024 beschikbaar (mogelijk eerder in overleg)
Huurovereenkomst conform ROZ model

Zekerheidstelling: Waarborgsom ter grootte van 3 maanden huurbetalingsverplichting vermeerderd met omzetbelasting.

Omzetbelasting: Indien huurder niet aan het zgn. ‘90%-criterium’ voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN:
– veel ruimte voor uw onderneming
– jong gebouw, circa 13 jaar oud, onderhoudsarm met aluminium kozijnen

Maak van deze eigentijdse bedrijfsruimte de thuisbasis voor uw onderneming en zet vandaag nog de volgende stap in uw succesverhaal.

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Perceeloppervlakte: 2.180m2
  • Vloeroppervlakte: 2.035m2
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring