img description

Beneden-Leeuwen De Onderstal 9

€ 1.250.000 k.k.

Omschrijving

DS Meubel groeit eruit! Daarom staat het huidige pand aan De Onderstal in Beneden Leeuwen nu te koop. Per direct beschikbaar.

Dit gebouw is op Veesteeg West gelegen met een grootte van totaal circa 198 m² v.v.o. kantoorruimte en circa 1.410 m² v.v.o. bedrijfsruimte (circa 890 en 280 m² v.v.o. op de begane grond en circa 240 m² v.v.o. op de eerste etage met een betonnen vloer). Het gebouw is gelegen op 2.180 m² eigen grond. De bedrijfsruimte wordt gekenmerkt door een optimaal ruimtegebruik en door de mogelijkheid het in twee tot drie delen te gebruiken.

INDELING:

BEGANE GROND: De kantoorruimte is bereikbaar via entree in het midden van het gebouw. Hierbij bevinden zich twee kantoorruimten aan de voorkant, en een kantine en spreekkamer aan de kant van de bedrijfsruimte.

Toegang tot de bedrijfsruimte vanuit de kantoorruimte, en via twee loopdeuren en drie elektrisch bedienbare roldeuren vanaf de buitenkant. In de bedrijfsruimte bevinden zich de toiletten. Een trap biedt toegang tot de eerste verdieping van de kantoorruimte. Voor de huidige eigenaar is dit als meubelshowroom ingericht. Hier bevindt zich ook de stookruimte.

De bedrijfsruimte is uitgevoerd met kozijnen en koepels voor goede daglichttoetreding, er zijn voldoende heaters aanwezig. De bedrijfsruimte bestaat uit twee delen. Het voorste deel is circa 890 m² v.v.o. groot en is gedeeltelijk voorzien van een houten verdiepingsvloer met stalen constructie. Deze vloer kan worden verwijderd en is circa 190 m² v.v.o. groot. Het tweede en achterste deel van de bedrijfsruimte is later gebouwd en is circa 280 m² v.v.o. groot. Ook dit deel is voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur. Deze bedrijfsruimte is voorzien van een betonnen verdiepingsvloer van circa 240 m² v.v.o. groot.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Kantoorruimten ingedeeld, oppervlakte circa 198 m² v.v.o.
– Oppervlakte bedrijfsruimte begane grond circa 1.270 m²v.v.o.
– Demontabele verdiepingsvloer in bedrijfsruimte circa 190 m² v.v.o.
– Betonnen verdiepingsvloer in bedrijfsruimte circa 240 m² v.v.o.
– Vloerbelasting bedrijfsruimte circa 2.500 kg/m²
– Vrije hoogte bedrijfsruimte grotendeels 6 meter en meer (nokhoogte 7,7 meter)

BESTEMMINGSPLAN:
Voor deze bedrijfs- en kantoorruimte met bedrijfsruimte geldt een bestemming ‘bedrijventerrein’
Deze bestemming is bestemd voor:
– het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten die staan vermeld in de categorie 1 t/m 3.1 van de Lijst van bedrijven, met uitzondering van geluidzoneringsplichtige inrichtingen, ter plaatse van de aanduiding ‘specifieke vorm van bedrijventerrein – 5’;.

Deze lijst van bedrijven is op te vragen via ruimtelijkeplannen.nl of via ons kantoor.

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente West Maas en Waal.

PARKEREN:
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

BEREIKBAARHEID:
Beneden Leeuwen is centraal gelegen in het Land van Maas en Waal en kent een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Bemmel) en zijn onder andere de A2 en A50 binnen ca. 20 autominuten aan te rijden. Vanuit Beneden Leeuwen zijn buslijnen te vinden van en naar onder andere Druten en Zaltbommel.

Vraagprijs:
– € 1.250.000,- kosten koper
– Verkoopafspraken zullen worden vastgelegd in het laatste NVM model koopovereenkomst

OPLEVERINGSNIVEAU:
– veel ruimte
– jong gebouw, circa 13 jaar oud, onderhoudsarm gebouwd met oa aluminium kozijnen
– nabij alle voorzieningen gelegen
– aanvaarding in overleg mogelijk

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Perceeloppervlakte: 2.180m2
  • Vloeroppervlakte: 1.806m2
  • Verdiepingen: 2
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring