Makelaars sinds 1974

Blog

Blijf altijd op de hoogte!

VACATURE: Taxatie-Assistent

Gezocht: enthousiaste, zelfstandige collega die van aanpakken weet Voor het taxatieteam van Rozenhage Makelaardij in Tiel zoeken wij een taxatie-assistent. Iemand die ervoor zorgt dat onze taxateurs zo goed mogelijk voorbereid op pad kunnen en dat onze klanten een compleet en kloppend taxatierapport ontvangen. Hoe ziet de functie taxatie-assistent eruit? Als taxatie-assistent werk je nauw…

Te koop: scheepswerf in Dodewaard

Een uniek pand in de verkoop bij Rozenhage Makelaardij: een scheepswerf in Dodewaard. Een werf aan de oevers van rivier De Waal met alle benodigde faciliteiten voor de nieuwbouw, het onderhoud en de restauratie van binnenvaartschepen.

Prettige feestdagen & een gelukkig 2019!

In verband met feestdagen zijn de openingstijden van ons kantoor gewijzigd.

De woningmarkt in de Betuwe

Interview met Jan Pieter van Woerekom – NVM afdelingsvoorzitter De NVM-afdelingsvoorzitters zijn als geen ander op de hoogte van de situatie op de woningmarkt in hun regio. Onze makelaar Jan Pieter van Woerekom is als voorzitter van NVM afdeling Wageningen geïnterviewd door de NVM. Een goed alternatief voor de Randstad “Ik denk dat deze regio…

De Gelderlander: aanbod Tielse huizen keldert

Interview met woningmakelaar Ronald de Fijter Onze woningmakelaar Ronald de Fijter geeft zijn visie op de Tielse woningmarkt in aanloop naar de NVM Open Huizen Dag: “Tiel is bezig met een inhaalslag. De woningmarkt is nu serieus aan het verkrappen. Vooral het lage segment en het middensegment.” Aanbod Tielse koophuizen keldert, prijzen stijgen hard TIEL –…

Wonen in De Kranshof

De Kranshof is één van de mooiste en populaire appartementencomplexen in Tiel! Elke dag geniet u hier van prachtige vergezichten over Tiel en de rivier de Waal.

Fruitmozaïek Wijkvereniging Passewaay

De maand september staat in Tiel traditiegetrouw in het teken van Appelpop en het Fruitcorso. Beide evenementen in Tiel die het wonen in Tiel en omgeving zo mooi maken. Als makelaarskantoor uit Tiel dragen wij hier natuurlijk graag ons steentje aan bij!

Verhuiswijzer Rozenhage

Nuttige tips & handige checklist voor uw verhuizing Rozenhage Makelaardij ontzorgt u graag! In onze verhuiswijzer vindt u allerlei nuttige tips voor het kopen van een woning en er staat een checklist in voor het regelen van uw verhuizing. Zo vergeet u niets.

Heren van Drie in Tiel

Heren van Drie is een bijzonder project: 3 fraaie herenhuizen met klassieke architectuur, op zeer ruime kavels, op een top locatie in Tiel.

Leven in de wintertuin!

Hoe zorgt u voor meer leven in uw wintertuin? Is het verstandig om ontbindende voorwaarden te schrappen? Het antwoord op deze en andere vragen vindt u in de maandelijkse nieuwsbrief van Rozenhage Makelaardij in Tiel.