Laatste nieuws

Bekijk op deze pagina onze laatste nieuwsberichten.

10 juni 2024

Duurzaamheid & Vastgoed

Energielabels, DUPA, ESG (Environmental, Social and Governance): termen die steeds vaker langskomen. Verduurzaming wordt dan ook steeds belangrijker, ook binnen het vastgoed! In onze blog leggen wij u graag wat deze termen allemaal inhouden en hoe verduurzaming van invloed is op uw vastgoedportefeuille. En uiteraard denken wij graag mee hoe u hier het beste mee om kunt gaan.

Lees verder
22 april 2024

NVM kwartaalrapportage Business – Q1

Positief nieuws over het 1e kwartaal van 2024 op de markt voor commercieel vastgoed. Er wordt vaker gezocht naar commercieel vastgoed en er wordt ook weer meer verkocht en verhuurd. Lees voor alle details de NVM kwartaalrapportage Business - Q1.

Lees verder
28 november 2023

Ontdek de kracht van een VvE!

Veel vastgoedeigenaren hebben te maken met een VvE oftewel een Vereniging van Eigenaren. Een goed functionerende VvE zorgt voor tevreden eigenaren. Er komen vaak vragen bij ons binnen over VvE’s. In deze blog hebben wij de meest gestelde vragen rond VvE’s op een rijtje gezet.

Lees verder
26 september 2023

De toegevoegde waarde van een NVM makelaar

Op 21 september vierde de NVM haar 125-jarig bestaan! En als kers op de taart heeft de NVM het predicaat Koninklijk ontvangen. Onze makelaar-taxateur Jan Pieter vertelt namens provincie Gelderland welke toegevoegde waarde de NVM ons kantoor biedt en hoe hij de toekomst ziet.

Lees verder
21 september 2023

Veiligheid en kwaliteit boven alles!

Of u nu een eigenaar bent van zakelijk vastgoed en uw vastgoed wilt onderhouden of een potentiële koper bent die op zoek is naar een nieuw pand. Er komt veel kijken bij het bezit en de aankoop van zakelijk vastgoed. Veiligheid en kwaliteit spelen hierbij een cruciale rol. Er zijn verschillende keuringen die dan handig kunnen zijn. Wij hebben de belangrijkste keuringen voor u op een rijtje gezet.

Lees verder
18 augustus 2023

Hoe bereidt u uw object voor op de komst van de fotograaf?

Ook in de makelaardij speelt fotografie een grote rol! Want de eerste indruk van een object is vaak de mediapresentatie op FundaInBusiness. Dit is het visitekaartje voor de verkoop of verhuur van een object. Wilt u weten hoe u zich kunt voorbereiden op de komst van de fotograaf? Lees onze tips.

Lees verder
23 juni 2023

Wij zijn verhuisd!

Op 23 juni 2023 zijn wij verhuisd naar ons nieuwe kantoor aan Grotebrugse Grintweg 50 in Tiel. Een mooi pand met een rijke historie op een fijne, centrale plaats in Tiel.

Lees verder
20 april 2023

TE KOOP: bedrijfsunits in Tiel (nieuwbouw)

Bent u op zoek naar een nieuwe bedrijfsunit (vanaf 156 m²) die u geheel naar eigen wens kunt inrichten op een prachtige zichtlocatie op bedrijventerrein Kellen in Tiel? Dan is dit schitterende nieuwbouwproject "De Uitvinder" iets voor u. Het project bestaat uit 44 units die elk voorzien zijn van minimaal 2 parkeerplaatsen.

Lees verder
28 maart 2023

TE HUUR: appartementen Hoogeinde 10-16 in Tiel

Begin april 2023 komen 6 nieuwe appartement aan het Hoogeinde 10 - 16B in Tiel beschikbaar. Op deze plaats heeft u wel de lusten van wonen in het centrum, maar niet de lasten door de ligging aan een rustigere straat van het centrum.

Lees verder
21 november 2022

25 jaar beëdigd makelaar & taxateur

Een bijzondere mijlpaal! Afgelopen vrijdag heeft onze makelaar & taxateur Jan Pieter van Woerekom het makelaarsstafje van de NVM uitgereikt gekregen van Aad Dekker omdat hij 25 jaar beëdigd makelaar en taxateur is. Wij hebben dit gevierd met onze relaties, leveranciers, medewerkers, oud-medewerkers en familie bij Brasserie Poelzicht.

Lees verder
bestemmingsplan
07 oktober 2022

Mag een bedrijf of gebouw op een locatie gevestigd worden?

Bij de zoektocht naar een nieuwe locatie voor een bedrijf is het van groot belang dat het bedrijf op de beoogde locatie gevestigd mag worden. Dit is afhankelijk van het bestemmingsplan dat van toepassing is op de betreffende locatie. Het lezen van bestemmingsplannen blijkt niet altijd even eenvoudig, vandaar een uitleg van onze vastgoedadviseurs.

Lees verder