Laatste nieuws

Bekijk op deze pagina onze laatste nieuwsberichten.

20 april 2023

TE KOOP: bedrijfsunits in Tiel (nieuwbouw)

Bent u op zoek naar een nieuwe bedrijfsunit (vanaf 156 m²) die u geheel naar eigen wens kunt inrichten op een prachtige zichtlocatie op bedrijventerrein Kellen in Tiel? Dan is dit schitterende nieuwbouwproject "De Uitvinder" iets voor u. Het project bestaat uit 44 units die elk voorzien zijn van minimaal 2 parkeerplaatsen.

Lees verder
28 maart 2023

TE HUUR: appartementen Hoogeinde 10-16 in Tiel

Begin april 2023 komen 6 nieuwe appartement aan het Hoogeinde 10 - 16B in Tiel beschikbaar. Op deze plaats heeft u wel de lusten van wonen in het centrum, maar niet de lasten door de ligging aan een rustigere straat van het centrum.

Lees verder
21 november 2022

25 jaar beëdigd makelaar & taxateur

Een bijzondere mijlpaal! Afgelopen vrijdag heeft onze makelaar & taxateur Jan Pieter van Woerekom het makelaarsstafje van de NVM uitgereikt gekregen van Aad Dekker omdat hij 25 jaar beëdigd makelaar en taxateur is. Wij hebben dit gevierd met onze relaties, leveranciers, medewerkers, oud-medewerkers en familie bij Brasserie Poelzicht.

Lees verder
bestemmingsplan
07 oktober 2022

Mag een bedrijf of gebouw op een locatie gevestigd worden?

Bij de zoektocht naar een nieuwe locatie voor een bedrijf is het van groot belang dat het bedrijf op de beoogde locatie gevestigd mag worden. Dit is afhankelijk van het bestemmingsplan dat van toepassing is op de betreffende locatie. Het lezen van bestemmingsplannen blijkt niet altijd even eenvoudig, vandaar een uitleg van onze vastgoedadviseurs.

Lees verder
20 mei 2022

Op zoek naar bedrijfs- of opslagruimte?

Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte of opslagruimte? Wij hebben weer enkele interessante objecten in verhuur gekregen in de omgeving van Tiel in verschillende formaten en prijsklassen en met of zonder kantoorruimte.

Lees verder
18 maart 2022

Wat is een bedrijfswoning?

Regelmatig hebben wij bedrijfswoningen in verkoop. Hoewel een bedrijfswoning er vaak uitziet als een gewone woning, zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden wanneer u overweegt er één te kopen.

Lees verder
energielabel
11 januari 2022

Energielabel is vaak verplicht!

Sinds 1 januari 2021 was het al verplicht bij verkoop, verhuur of oplevering van utiliteitsgebouwen een energielabel te hebben. Sinds 1 januari 2022 is het ook verplicht het energielabel te communiceren wanneer u een object te koop of te huur presenteert. Wanneer u dit niet doet, riskeert u een boete.

Lees verder