Laatste nieuws

Bekijk op deze pagina onze laatste nieuwsberichten.

21 september 2023

Veiligheid en kwaliteit boven alles!

Of u nu een eigenaar bent van zakelijk vastgoed en uw vastgoed wilt onderhouden of een potentiële koper bent die op zoek is naar een nieuw pand. Er komt veel kijken bij het bezit en de aankoop van zakelijk vastgoed. Veiligheid en kwaliteit spelen hierbij een cruciale rol. Er zijn verschillende keuringen die dan handig kunnen zijn. Wij hebben de belangrijkste keuringen voor u op een rijtje gezet.

Lees verder
18 augustus 2023

Hoe bereidt u uw object voor op de komst van de fotograaf?

Ook in de makelaardij speelt fotografie een grote rol! Want de eerste indruk van een object is vaak de mediapresentatie op FundaInBusiness. Dit is het visitekaartje voor de verkoop of verhuur van een object. Wilt u weten hoe u zich kunt voorbereiden op de komst van de fotograaf? Lees onze tips.

Lees verder
23 juni 2023

Wij zijn verhuisd!

Op 23 juni 2023 zijn wij verhuisd naar ons nieuwe kantoor aan Grotebrugse Grintweg 50 in Tiel. Een mooi pand met een rijke historie op een fijne, centrale plaats in Tiel.

Lees verder
20 april 2023

TE KOOP: bedrijfsunits in Tiel (nieuwbouw)

Bent u op zoek naar een nieuwe bedrijfsunit (vanaf 156 m²) die u geheel naar eigen wens kunt inrichten op een prachtige zichtlocatie op bedrijventerrein Kellen in Tiel? Dan is dit schitterende nieuwbouwproject "De Uitvinder" iets voor u. Het project bestaat uit 44 units die elk voorzien zijn van minimaal 2 parkeerplaatsen.

Lees verder
28 maart 2023

TE HUUR: appartementen Hoogeinde 10-16 in Tiel

Begin april 2023 komen 6 nieuwe appartement aan het Hoogeinde 10 - 16B in Tiel beschikbaar. Op deze plaats heeft u wel de lusten van wonen in het centrum, maar niet de lasten door de ligging aan een rustigere straat van het centrum.

Lees verder
21 november 2022

25 jaar beëdigd makelaar & taxateur

Een bijzondere mijlpaal! Afgelopen vrijdag heeft onze makelaar & taxateur Jan Pieter van Woerekom het makelaarsstafje van de NVM uitgereikt gekregen van Aad Dekker omdat hij 25 jaar beëdigd makelaar en taxateur is. Wij hebben dit gevierd met onze relaties, leveranciers, medewerkers, oud-medewerkers en familie bij Brasserie Poelzicht.

Lees verder
bestemmingsplan
07 oktober 2022

Mag een bedrijf of gebouw op een locatie gevestigd worden?

Bij de zoektocht naar een nieuwe locatie voor een bedrijf is het van groot belang dat het bedrijf op de beoogde locatie gevestigd mag worden. Dit is afhankelijk van het bestemmingsplan dat van toepassing is op de betreffende locatie. Het lezen van bestemmingsplannen blijkt niet altijd even eenvoudig, vandaar een uitleg van onze vastgoedadviseurs.

Lees verder
20 mei 2022

Op zoek naar bedrijfs- of opslagruimte?

Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte of opslagruimte? Wij hebben weer enkele interessante objecten in verhuur gekregen in de omgeving van Tiel in verschillende formaten en prijsklassen en met of zonder kantoorruimte.

Lees verder
18 maart 2022

Wat is een bedrijfswoning?

Regelmatig hebben wij bedrijfswoningen in verkoop. Hoewel een bedrijfswoning er vaak uitziet als een gewone woning, zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden wanneer u overweegt er één te kopen.

Lees verder
energielabel
11 januari 2022

Energielabel is vaak verplicht!

Sinds 1 januari 2021 was het al verplicht bij verkoop, verhuur of oplevering van utiliteitsgebouwen een energielabel te hebben. Sinds 1 januari 2022 is het ook verplicht het energielabel te communiceren wanneer u een object te koop of te huur presenteert. Wanneer u dit niet doet, riskeert u een boete.

Lees verder