bedrijfspand verkopen of verhuren

Een bedrijfspand verkopen of verhuren?

Ons doel: optimale condities!

Een koper of huurder vinden voor een bedrijfspand is één ding, de juiste koper of huurder vinden is een ander verhaal. Om een bedrijfspand te verkopen of verhuren en de juiste koper of huurder te vinden is een flinke portie ervaring nodig, gecombineerd met mensenkennis en kennis van de regio. En laat dát nou onze kracht zijn! De deskundige bedrijfsmakelaars van Rozenhage Makelaardij Tiel staan voor jou klaar om een geschikte koper of huurder te vinden en alles rondom de verkoop of verhuur gedegen en goed vast te leggen. Én dat al sinds 1974!

Welke kansen biedt vastgoed?

Samen met jou kijken we naar de kansen die vastgoed biedt voor een toekomstige koper of huurder. We denken met je mee, kijken naar de mogelijkheden: waar zou het pand geschikt voor kunnen zijn? Vervolgens stellen we een strategie op met als doel: het bedrijfspand verkopen of verhuren tegen de meest optimale condities.

Een betrouwbare koper of huurder

Een bedrijfspand verkopen of verhuren? Of het nu gaat om een winkel, kantoorruimte, showroom of bedrijfshal; onze specialisten maken zich er hard voor om een betrouwbare koper of huurder te vinden, die kan voldoen aan zijn financiële verplichtingen en tegelijkertijd zorgvuldig gebruik maakt van uw pand. Ook denken we met je mee over hoe je het een en ander rechtsgeldig kunt vastleggen. Zo kunt jr zonder zorgen de volgende stap zetten.

Wij ontzorgen jou graag!

Onze makelaars ondersteunen jou en je bedrijf bij het vaststellen van de huur- of vraagprijs, het voorbereiden van de verkoop of verhuur, het opstellen van de objectpresentatie en het promotieplan. We begeleiden bezichtigingen, voeren onderhandelingen en ontzorgen je bij het opstellen en ondertekenen van de koop- of huurovereenkomst. En natuurlijk staan we je ter zijde bij de officiële overdracht van het bedrijfspand.

Wil jij een bedrijfspand verkopen of verhuren in Tiel, de Betuwe of het land van Maas en Waal? Rozenhage Makelaardij Tiel staat je graag bij!