Westrooijen - header - Rozenhage Makelaardij

Een bedrijfspand verkopen of verhuren: Ons doel: optimale condities!

Een koper of huurder vinden voor een bedrijfspand is één ding, de juiste koper of huurder vinden is een ander verhaal. Om een bedrijfspand te verkopen of verhuren en de juiste koper of huurder te vinden is een flinke portie ervaring nodig, gecombineerd met mensenkennis en kennis van de regio. En laat dát nou onze kracht zijn!

Onze deskundige bedrijfsmakelaars staan voor u klaar om een geschikte koper of huurder te vinden en alles rondom de verkoop of verhuur gedegen en goed vast te leggen. Én dat al sinds 1974!


Contact opnemen 0344 673 567Bel voor een kennismakingsgesprek

Welke kansen biedt vastgoed?

Samen met u kijken we naar de kansen die vastgoed biedt voor een toekomstige koper of huurder. We denken met u mee, kijken naar de mogelijkheden: waar zou het pand geschikt voor kunnen zijn? Vervolgens stellen we een strategie op met als doel om het bedrijfsobject te verkopen of verhuren tegen de meest optimale condities.

Een betrouwbare koper of huurder

Of het nu gaat om een winkel, kantoorruimte, showroom of bedrijfshal; onze specialisten maken zich er hard voor om een betrouwbare koper of huurder te vinden die kan voldoen aan zijn financiële verplichtingen en tegelijkertijd zorgvuldig gebruik maakt van uw pand. Ook adviseren we u over het rechtsgeldig vastleggen van alle gemaakte afspraken. Zo kunt u zonder zorgen de volgende stap zetten.

Wij ontzorgen u graag!

Wij adviseren u en uw bedrijf bij het vaststellen van de huur- of vraagprijs, het voorbereiden van de verkoop of verhuur, het opstellen van de objectpresentatie en het promotieplan. We begeleiden bezichtigingen, voeren onderhandelingen en ontzorgen u bij het opstellen en ondertekenen van de koop- of huurovereenkomst. En natuurlijk staan we u terzijde bij de officiële overdracht van het bedrijfsobject.

Wilt u een bedrijfsobject verkopen of verhuren in Tiel, de Betuwe of het land van Maas en Waal? Rozenhage Makelaardij adviseert u graag!

Reviews Dit zeggen onze opdrachtgevers:

Bekijk alle reviews Laat een review achter

vriendelijk & adequaat

Bedankt voor de klantvriendelijkheid Jan Pieter. Als ik bel, dan neem jij altijd binnen een dag contact op. Wij krijgen altijd een vriendelijk en adequaat antwoord van je. De waarderingen van het terrein zijn goed en worden naar tevredenheid voor ons en de opdrachtgevers gemaakt. - Monique Vernooy

Professioneel, helder en klantvriendelijke service

Sinds tientallen jaren doe ik naar volle tevredenheid zaken met Rozenhage makelaardij ! Toegevoegde waarde is een gedegen kennis van de onroerend goed markt in de Betuwe en omstreken, korte lijnen, duidelijke communicatie en actief meedenken met de klant. Recent met vastgoedadviseur Christian Lijs een aantal huurovereenkomsten prima afgewerkt, je wordt in het hele traject van A-Z ontzorgd. Goed bezig ! - Dick van Beusichem

gedreven!

Sinds de bouw van onze 11 bedrijfshallen in Tiel rond 1997 is Rozenhage als makelaar bij de verhuur hiervan betrokken geweest. Jan Pieter van Woerekom heeft met zijn medewerkers altijd onze belangen uitstekend behartigd en gezorgd dat leegstand van één van de hallen een zeldzaamheid was. kortom een gedreven en betrouwbare partner! - Ben Hoogstede Hoogstede Onroerend goed B.V.

Werven nieuwe huurders voor ons bedrijfspand

In ons nieuwe pand hadden we nog enige kantoorruimte over. Christian Lijs van Rozenhage Makelaars heeft ons geholpen met de invulling van de benedenverdieping van ons pand met nieuwe huurders. Binnen een half jaar is dat gelukt. Christian is een prettige makelaar om mee samen te werken, heeft gevoel voor welke huurders zouden kunnen passen in ons bedrijfspand. Hij is betrouwbaar en zorgvuldig. Een punt van aandacht is de presentatie. Ik had fijner gevonden als er recentere foto’s gebruikt werden voor de presentatie van het pand op de site. - Tom van Oostrom
scrollable

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring