Over Rozenhage Makelaardij Dé makelaar & taxateur voor de zakelijke markt!

Rivierenland: onze trots. De plek die we vooruit willen helpen met behulp van vastgoed. En waar de een beton ziet, ziet u ruimte voor groei. Uw eigen plek waar u uw dromen als ondernemer kan waarmaken of waar u als ontwikkelaar of belegger rendement uit uw panden kunt halen. Altijd met de liefde voor onze regio én denkend aan grotere dingen.

Met de juiste aanpak en zorg voor uw zakelijk vastgoed leggen we de fundering om uw (bedrijfs)ambities waar te maken. Wij helpen u de beste vastgoedkeuzes te maken dankzij ons realistisch en nuchter advies. Zo kunt u met volle kracht vooruit om aan uw toekomst te werken.


Contact opnemen
Jan Pieter van Woerekom
Jan Pieter van Woerekom NVM Register Makelaar & Taxateur RM RT GZV
Christian Lijs
Christian Lijs Vastgoedadviseur
Rutger van der Zaag
Rutger van der Zaag Taxatie-assistent
Jennifer van Ooijen
Jennifer van Ooijen Commercieel medewerker
Auke Hamers
Auke Hamers Office Manager
Saar
Saar Ons geheime wapen voor werkplezier

Aandacht

Wij combineren onze kennis en ervaring met een enthousiaste en persoonlijke aanpak. We matchen uw wensen met de beste mogelijkheden en oplossingen voor uw bedrijf. Dat blijkt een gouden combinatie, want we hebben veel trouwe vaste opdrachtgevers. Onze makelaars luisteren naar uw verhaal en verdiepen zich in uw onderneming, de bedrijfsambities en toekomstplannen om u dienstverlening op maat te bieden.

Realistisch

Onze ervaren en hooggekwalificeerde makelaars kennen de regio als hun vestzak. Wij houden onze relaties op de hoogte van de stand van zaken, adviseren en denken mee: open en eerlijk. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Zo nemen wij alle zorgen uit handen van onze opdrachtgevers.

Deskundig

Uiteraard zijn onze bedrijfsmakelaars volledig gecertificeerd volgens de laatste eisen van vastgoedinstanties en financiële instellingen. Wij zijn aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs). Hierdoor profiteert u van een netwerk van ruim 750 NVM bedrijfsmakelaars en het enorme bereik van Funda in Business. Onze makelaars en taxateurs staan ingeschreven bij het NRVT (Nederlandse Register Vastgoed Taxateurs), Vastgoedcert en het TMI (Taxatie Management Instituut). Wij houden onze kennis up to date en we volgen alle bijscholingen.

Behulpzaam

Van begin tot eind vervullen wij een adviserende ondersteunende rol en zijn wij nauw betrokken bij het gehele proces. We nemen u de zorg en het werk graag uit handen. Samen kijken we naar uw plannen en de werkzaamheden die nodig zijn. We maken deskundige taxatierapportages, professionele objectpresentaties, begeleiden bezichtigingen, voeren de onderhandelingen voor optimale condities en ontzorgen u bij het opstellen en ondertekenen van overeenkomsten. Kortom, we ontzorgen u van A tot Z.