Het team van Rozenhage Makelaardij

Enthousiast, realistisch & ervaren!

Graag stellen wij je voor aan ons enthousiaste en gedreven team. De experts van Rozenhage Makelaardij in Tiel hebben hart voor de zaak en kennen de regio als geen ander. Wij weten dus precies waar we over praten!

Wij houden je op de hoogte van de stand van zaken, adviseren en denken mee. We zijn daarin open en eerlijk. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Zo nemen we je graag alle zorgen uit handen.

Jan Pieter van Woerekom

NVM register makelaar & taxateur RM RT GZV

Elke dag huisvestingswensen vervullen, elke dag volop afwisseling en elke dag verder bouwen aan relaties met klanten, dat maakt de makelaardij zo mooi. Of het nu gaat om het vinden van een nieuw bedrijfspand, het beheren van beleggingen of het taxeren van vastgoed. Het zijn allemaal interessante vraagstukken waarbij iedereen andere wensen en verwachtingen heeft. En dat is waar het om draait bij Rozenhage Makelaardij, de mensen!

Jan Pieter van Woerekom is NVM register makelaar & taxateur met ruim 25 jaar ervaring in de makelaardij. Jan Pieter is eigenaar van Rozenhage Makelaardij en richt zich met name op bedrijfshuisvesting en taxaties.

Ronald de Fijter

NVM register makelaar & taxateur RM RT

Makelen is het mooiste vak ter wereld omdat je elke dag dromen mag waarmaken! Dromen van een kleiner of juist een groter huis, meer in de drukte of juist landelijk, noem maar op. Iedereen heeft zijn eigen dromen en wensen. Bij Rozenhage Makelaardij helpen we graag bij het waarmaken van deze woonwensen!

Ronald is NVM register makelaar & taxateur met ruim 20 jaar ervaring in de makelaardij. Je komt Ronald vooral tegen in de woningmakelaardij en bij taxaties van woningen.

Anita Rasing

NVM kandidaat makelaar (KRMT)

Als dochter van een aannemer heeft Anita al van jongs af aan een passie voor gebouwen en de staat ervan.

Je komt Anita tegen bij bezichtigingen van bedrijfspanden en ze zorgt samen met onze taxateurs voor de uitwerking van taxatierapporten van bedrijfsobjecten.

Miranda Spies

NVM kandidaat makelaar KRMT

Het leuke contact met mensen, snel schakelen en creatief meedenken, dat maakt de makelaardij zo bijzonder voor Miranda.

Van villa tot appartement, van huurwoning tot anti-kraak, al ruim 10 jaar helpt Miranda met veel plezier en passie mensen aan een nieuwe woning.

Je komt Miranda tegen in de woningmakelaardij. Wil jij een woning verkopen, kopen of bezichtigen? Dan gaat Miranda graag voor je aan de slag.

Natasha Lageweg

Vastgoedadviseur

De uitdaging om van elke klant een tevreden klant te maken en op elke vraag een antwoord te vinden, daar gaat Natasha voor! Dat maakt de makelaardij zo mooi.

Natasha werkt als vastgoedadviseur in de buitendienst. Je komt Natasha tegen bij bezichtigingen van woningen en bedrijfspanden.

Linda Brekelmans

NVM assistent makelaar

Al van kleins af aan heeft Linda een grote belangstelling voor alles wat met wonen te maken heeft. Linda voelt zich dan ook als een vis in het water bij Rozenhage Makelaardij.

Linda werkt als NVM assistent makelaar in onze binnendienst. Ze is het eerste aanspreekpunt voor alle vragen en ondersteunt onze woningmakelaars.

Kitty Bronk

NVM assistent makelaar

In de makelaardij is geen dag hetzelfde, dat maakt het zo interessant voor Kitty.

Kitty is NVM assistent makelaar in de binnendienst en al sinds 1999 werkzaam bij Rozenhage Makelaardij. Ze ondersteunt onze bedrijfsmakelaars en verzorgt de financiële administratie.

Auke Hamers

hoofd bedrijfsvoering

Met een frisse blik kijkt Auke naar de makelaardij. Ze neemt hiervoor een schat aan ervaring in marketing en marktonderzoek uit het supermarktkanaal mee.

Auke zorgt er op de achtergrond voor dat iedereen zijn werk zo goed mogelijk kan uitvoeren. Ze is verantwoordelijk voor onze marketing & PR, personeelszaken, de financiële administratie en interne processen.

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Vanaf 1 oktober 2020: Rozenhage bedrijfsmakelaars & taxateurs

14 september 2020

Vanaf 1 oktober 2020 richt Rozenhage Makelaardij zich volledig op de zakelijke markt!

Lees meer Nieuwsoverzicht

Woningaanbod

Blijf altijd op de hoogte!

Aangesloten bij