Het team van Rozenhage Makelaardij

Enthousiast, realistisch & ervaren!

Graag stellen wij je voor aan ons enthousiaste en gedreven team. De experts van Rozenhage Makelaardij in Tiel hebben hart voor de zaak en kennen de regio als geen ander. Wij weten dus precies waar we over praten!

Wij houden je op de hoogte van de stand van zaken, adviseren en denken mee. We zijn daarin open en eerlijk. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Zo nemen we je graag alle zorgen uit handen.

Jan Pieter van Woerekom

NVM register makelaar & taxateur RM RT GZV

Elke dag huisvestingswensen vervullen, elke dag volop afwisseling en elke dag verder bouwen aan relaties met klanten, dat maakt de makelaardij zo mooi. Of het nu gaat om het vinden van een nieuw bedrijfspand, het beheren van beleggingen of het taxeren van vastgoed. Het zijn allemaal interessante vraagstukken waarbij iedereen andere wensen en verwachtingen heeft. En dat is waar het om draait bij Rozenhage Makelaardij, de mensen!

Jan Pieter van Woerekom is NVM register makelaar & taxateur met ruim 25 jaar ervaring in de makelaardij. Hij is eigenaar van Rozenhage Makelaardij en houdt zich bezig met bedrijfshuisvesting en taxaties.

Anita Rasing

NVM kandidaat makelaar (KRMT)

Als dochter van een aannemer heeft Anita al van jongs af aan een passie voor gebouwen en de staat ervan.

Je komt Anita tegen bij bezichtigingen van bedrijfspanden en ze zorgt samen met onze taxateurs voor de uitwerking van taxatierapporten van bedrijfsobjecten.

Christian Lijs

vastgoedadviseur

Christian werkt als vastgoedadviseur. Hij verzorgt bezichtigingen van bedrijfspanden en hij zorgt samen met onze taxateurs voor de uitwerking van taxatierapporten.

Femke In de Betouw

vastgoedadviseur

Femke werkt als vastgoedadviseur. Zij verzorgt bezichtigingen en ze zorgt samen met onze taxateurs voor de uitwerking van taxatierapporten.

Auke Hamers

office manager

Auke is het visitekaartje van ons kantoor. Als commercieel medewerker in de binnendienst is ze het eerste aanspreekpunt voor alle vragen en ondersteunt onze makelaars.

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Bouw Doejenburg 144 – Maurik – 10 huur units vanaf 90 m²

26 oktober 2021

Deze mooie bedrijfsunits zijn bij ons binnenkort te huur en worden op dit moment gebouwd. De verwachting is dat het gereed is in januari 2022. Via deze pagina houden we…

Lees meer Nieuwsoverzicht

Woningaanbod

Blijf altijd op de hoogte!

Aangesloten bij