Over Rozenhage Makelaardij Dé makelaar & taxateur voor de zakelijke markt!

Bij Rozenhage Makelaardij uit Tiel zit ontzorgen in het bloed. De klant staat bij ons altijd centraal. En dat al sinds 1974. Wij combineren een enorme schat aan ervaring met de drive om de wensen van onze klanten voorop te stellen. Elke dag weer richten wij ons volledig op de zakelijke markt, deze focus maakt onze dienstverlening nog sterker.

Onze makelaars hebben hart voor de zaak en kennen de regio als geen ander. Wij houden onze klanten op de hoogte van de stand van zaken, adviseren en denken mee. Wij zijn daarin open en eerlijk. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Zo nemen wij u alle zorgen uit handen.


Contact opnemen
Jan Pieter van Woerekom
Jan Pieter van Woerekom NVM Register Makelaar & Taxateur RM RT GZV
Anita Rasing
Anita Rasing NVM kandidaat makelaar
Christian Lijs
Christian Lijs Vastgoedadviseur
Jennifer van Ooijen
Jennifer van Ooijen Commercieel medewerker
Auke Hamers
Auke Hamers Office Manager
Saar
Saar Onze Kantoorhond

Persoonlijk

Wij combineren onze kennis en ervaring met een enthousiaste en persoonlijke aanpak. We matchen uw wensen met de beste mogelijkheden en oplossingen voor uw bedrijf. Dat blijkt een gouden combinatie, want we hebben veel trouwe vaste opdrachtgevers. Onze makelaars luisteren naar uw verhaal en verdiepen zich in uw onderneming, de bedrijfsambities en toekomstplannen om u dienstverlening op maat te bieden.

Realistisch

Onze ervaren en hooggekwalificeerde makelaars kennen de regio als hun vestzak. Wij houden onze relaties op de hoogte van de stand van zaken, adviseren en denken mee: open en eerlijk. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Zo nemen wij alle zorgen uit handen van onze opdrachtgevers.

Deskundig en Ervaren

Uiteraard zijn onze bedrijfsmakelaars volledig gecertificeerd volgens de laatste eisen van vastgoedinstanties en financiële instellingen. Wij zijn aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs). Hierdoor profiteert u van een netwerk van ruim 750 NVM bedrijfsmakelaars en het enorme bereik van Funda in Business. Onze makelaars en taxateurs staan ingeschreven bij het NRVT (Nederlandse Register Vastgoed Taxateurs), Vastgoedcert en het TMI (Taxatie Management Instituut). Wij houden onze kennis up to date en we volgen alle bijscholingen.

Ontzorgen van A tot Z

Van begin tot eind vervullen wij een adviserende ondersteunende rol en zijn wij nauw betrokken bij het gehele proces. We nemen u de zorg en het werk graag uit handen. Samen kijken we naar uw plannen en de werkzaamheden die nodig zijn. We maken deskundige taxatierapportages, professionele objectpresentaties, begeleiden bezichtigingen, voeren de onderhandelingen voor optimale condities en ontzorgen u bij het opstellen en ondertekenen van overeenkomsten. Kortom, we ontzorgen u van A tot Z.