Westrooijen - header - Rozenhage Makelaardij

Een bedrijfspand kopen of huren? Ons doel: optimale condities!

U zoekt een bedrijfsobject waarin ambities tot bloei kunnen komen, waarin dromen waargemaakt kunnen worden. U wilt hiervoor een bedrijfsobject kopen of huren.

Om het juiste pand te vinden is een flinke portie ervaring nodig, gecombineerd met mensenkennis en kennis van de regio. En laat dát nou onze kracht zijn! Onze deskundige bedrijfsmakelaars staan voor u klaar om een geschikt pand te vinden én alles rondom de koop of huur gedegen en goed vast te leggen. En dat al sinds 1974!


Contact opnemen 0344 673 567Bel voor een kennismakingsgesprek

Wat zijn uw wensen?

Eerst gaat onze bedrijfsmakelaar met u in gesprek over de rol van het vastgoed. Onze ervaren specialisten luisteren naar uw verhaal en kijken naar de mensen achter het vastgoed. Wij zijn ons ervan bewust dat een goede bedrijfslocatie bijdraagt aan het succes van een onderneming. Een bedrijfsobject is als een visitekaartje. De locatie, het gebouw, de omgeving: allemaal bepalend voor de uitstraling van een bedrijf en alles moet kloppen.

Een passende locatie

Een bedrijfsobject kopen of huren? Of het nu gaat om een winkel, kantoorruimte, showroom of bedrijfshal, onze bedrijfsmakelaars zijn ervaren binnen het bedrijfsvastgoed. We zijn volledig op de hoogte van regels, bestemmingsplannen en vergunningen én van het actuele aanbod in de regio. Wij kennen de markt en de ontwikkelingen voor zakelijk vastgoed in ons werkgebied en zijn op de hoogte van de kwaliteiten en mogelijkheden van een bedrijfsobject. Allemaal factoren die bepalend zijn voor het vinden van een passend pand, het pand dat straks het gezicht is van het bedrijf.

Wij ontzorgen u graag!

Van begin tot eind vervullen wij een adviserende ondersteunende rol en zijn wij nauw betrokken bij het proces van het kopen of huren van een bedrijfsobject. We nemen u de zorg en het werk graag uit handen. Samen kijken we naar het bedrijfsplan en de werkzaamheden die in het pand moeten worden uitgevoerd. We begeleiden alle bezichtigingen, voeren de onderhandelingen voor optimale condities en ontzorgen u bij het opstellen en ondertekenen van de koop- of huurovereenkomst. En natuurlijk staan we u ter zijde bij de officiële overdracht van het bedrijfsobject.

Bent u op zoek naar een bedrijfsobject in Tiel, de Betuwe of het Land van Maas en Waal? Rozenhage Makelaardij Tiel adviseert u graag!

Reviews Dit zeggen onze opdrachtgevers:

Bekijk alle reviews Laat een review achter

vriendelijk & adequaat

Bedankt voor de klantvriendelijkheid Jan Pieter. Als ik bel, dan neem jij altijd binnen een dag contact op. Wij krijgen altijd een vriendelijk en adequaat antwoord van je. De waarderingen van het terrein zijn goed en worden naar tevredenheid voor ons en de opdrachtgevers gemaakt. - Monique Vernooy

Professioneel, helder en klantvriendelijke service

Sinds tientallen jaren doe ik naar volle tevredenheid zaken met Rozenhage makelaardij ! Toegevoegde waarde is een gedegen kennis van de onroerend goed markt in de Betuwe en omstreken, korte lijnen, duidelijke communicatie en actief meedenken met de klant. Recent met vastgoedadviseur Christian Lijs een aantal huurovereenkomsten prima afgewerkt, je wordt in het hele traject van A-Z ontzorgd. Goed bezig ! - Dick van Beusichem

gedreven!

Sinds de bouw van onze 11 bedrijfshallen in Tiel rond 1997 is Rozenhage als makelaar bij de verhuur hiervan betrokken geweest. Jan Pieter van Woerekom heeft met zijn medewerkers altijd onze belangen uitstekend behartigd en gezorgd dat leegstand van één van de hallen een zeldzaamheid was. kortom een gedreven en betrouwbare partner! - Ben Hoogstede Hoogstede Onroerend goed B.V.

Werven nieuwe huurders voor ons bedrijfspand

In ons nieuwe pand hadden we nog enige kantoorruimte over. Christian Lijs van Rozenhage Makelaars heeft ons geholpen met de invulling van de benedenverdieping van ons pand met nieuwe huurders. Binnen een half jaar is dat gelukt. Christian is een prettige makelaar om mee samen te werken, heeft gevoel voor welke huurders zouden kunnen passen in ons bedrijfspand. Hij is betrouwbaar en zorgvuldig. Een punt van aandacht is de presentatie. Ik had fijner gevonden als er recentere foto’s gebruikt werden voor de presentatie van het pand op de site. - Tom van Oostrom
scrollable

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring