img description

Tiel Waterstraat 51

€ 2357 p.m.

Omschrijving

Een stoere, instapklare winkelruimte in de Waterstraat in de binnenstad van Tiel op een goede locatie en met een hoge passantenstroom.
Het pand wordt omringd door diverse winkels als Lara Fashion, Douglas, ANWB Winkel, de Zeeman en de Kruidvat.

Tiel is als hoofdstad van de Betuwe natuurlijk bekend van het grootste winkelaanbod in de regio, maar heeft ook vele diverse evenementen en maandelijkse Tiel pakt uit Daarnaast zijn er jaarlijkse evenementen (waaronder Appelpop en Fruitcorso) die elk jaar weer vele bezoekers trekken!

LET OP: Wist u dat er een premie tot wel € 20.000,- beschikbaar is vanuit de gemeente Tiel om uw bedrijf in Tiel te vestigen? Deze aantrekkelijke subsidie maakt het nog interessanter om voor Tiel te kiezen als uw (nieuwe) vestigingsplaats. Meer informatie over deze regeling vindt u op onze website onder nieuwsberichten (1 juli 2024). En neem gerust contact op met ons kantoor om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn en hoe wij u kunnen ondersteunen bij uw verhuizing naar of binnen Tiel.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree naar de winkelruimte via openslaande deuren en komt binnen in een winkelruimte met een hoog uitnodigend plafond met achterin de winkel een aantal paskamers en de trap naar de 1e verdieping

BEGANE GROND: Winkelruimte
1e VERDIEPING: Toilet, pantry en opslagruimte.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Oppervlakte totaal circa 130 m² v.v.o
– winkelruimte circa 70m²
– 1e verdieping circa 60m²

BESTEMMINGSPLAN:
Voor deze winkelruimte geldt een bestemming ‘Centrum 1’. Deze bestemming is bestemd voor:
– detailhandel
– dienstverlening
– horeca categorie 1 (lichte horeca)

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

PARKEREN:
Parkeren voor bezoekers is op loopafstand mogelijk in één van de omliggende parkeerplaatsen: Westluidensepoort, de Oude Haven of bij de Poort van Santwijck. Er zijn ook speciale parkeervergunningen voor ondernemers beschikbaar via de gemeente.

BEREIKBAARHEID:
Tiel ligt centraal in de Betuwe en heeft een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele (auto)minuten de snelweg A15 (Rotterdam – Keulen) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 15 (auto)minuten aan te rijden. In en nabij het centrum zijn tevens diverse buslijnen te vinden en het NS-station is op loopafstand te bereiken.

HUURPRIJS / HUURPERIODE:
– Huurprijs € 2.357,- per maand exclusief btw
– huurperiode van 5 jaar
– waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur te verhogen met omzetbelasting
– aanvaarding in overleg
– energielabel F

Huurovereenkomst conform ROZ model

Omzetbelasting: Indien huurder niet aan het zgn. ‘90%-criterium’ voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Wilt u deze winkelruimte bekijken? Neem dan contact op met ons kantoor via 0344-673567 of info@rozenhage.nl om een afspraak in te plannen.

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Perceeloppervlakte: 73m2
  • Vloeroppervlakte: 130m2
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring