Westrooijen - header - Rozenhage Makelaardij

Vastgoedadvies nodig? Deskundig, betrouwbaar & met een frisse blik!

Of u nu al langere tijd met vastgoed werkt of relatief nieuw bent in deze ‘wereld’, er komen altijd vragen op u af. Hoe ontwikkelt de opbouw van je beleggingsportefeuille zich naar de toekomst? Is een bedrijf op de juiste wijze gehuisvest? Is het verstandig vastgoed af te stoten en terug te huren?

Omdat het bij zakelijk vastgoed vaak om grote investeringen gaat en om beslissingen die een grote impact hebben, kunnen deze beslissingen niet alleen op basis van een onderbuikgevoel worden genomen omdat het complex is en de risico’s groot zijn. Daarom is het fijn om te sparren met een professional die u een gedegen vastgoedadvies kan geven.


Contact opnemen 0344 673 567Bel voor een kennismakingsgesprek

Deskundig en betrouwbaar advies

Bij ons krijgt u advies van bedrijfsmakelaars met jarenlange ervaring. Wij zijn al sinds 1974 actief in Tiel en verre omstreken. Door de jaren heen hebben we als makelaars in zakelijk vastgoed een enorme schat aan kennis en ervaring opgedaan. Onze specialisten luisteren echt naar het verhaal over een onderneming en de (bedrijfs)ambities voor de toekomst. We staan voor u klaar om u te adviseren en te ontzorgen rondom tal van vraagstukken die samenhangen met het bezit en de exploitatie van zakelijk vastgoed.

Kennis van de regio

Om pro-actief te kunnen schakelen, houden wij de markt en de laatste ontwikkelingen in de regio scherp in de gaten. Wij weten wat er speelt in bedrijfsvastgoed en zijn op de hoogte van de kwaliteit van gebouwen en van ontwikkelingen in het gebied. Allemaal factoren die van belang zijn voor een gedegen advies.

Met een frisse blik

Wij komen met verrassende en creatieve ideeën, we denken out of the box en bieden een frisse blik op zakelijk vastgoed. Zo komt u tot de béste beslissing. Onze bedrijfsmakelaars gaan graag met u om tafel voor een deskundig en betrouwbaar vastgoedadvies.

Reviews Dit zeggen onze opdrachtgevers:

Bekijk alle reviews Laat een review achter

Werven nieuwe huurders voor ons bedrijfspand

In ons nieuwe pand hadden we nog enige kantoorruimte over. Christian Lijs van Rozenhage Makelaars heeft ons geholpen met de invulling van de benedenverdieping van ons pand met nieuwe huurders. Binnen een half jaar is dat gelukt. Christian is een prettige makelaar om mee samen te werken, heeft gevoel voor welke huurders zouden kunnen passen in ons bedrijfspand. Hij is betrouwbaar en zorgvuldig. Een punt van aandacht is de presentatie. Ik had fijner gevonden als er recentere foto’s gebruikt werden voor de presentatie van het pand op de site. - Tom van Oostrom

Professioneel, helder en klantvriendelijke service

Sinds tientallen jaren doe ik naar volle tevredenheid zaken met Rozenhage makelaardij ! Toegevoegde waarde is een gedegen kennis van de onroerend goed markt in de Betuwe en omstreken, korte lijnen, duidelijke communicatie en actief meedenken met de klant. Recent met vastgoedadviseur Christian Lijs een aantal huurovereenkomsten prima afgewerkt, je wordt in het hele traject van A-Z ontzorgd. Goed bezig ! - Dick van Beusichem

vriendelijk & adequaat

Bedankt voor de klantvriendelijkheid Jan Pieter. Als ik bel, dan neem jij altijd binnen een dag contact op. Wij krijgen altijd een vriendelijk en adequaat antwoord van je. De waarderingen van het terrein zijn goed en worden naar tevredenheid voor ons en de opdrachtgevers gemaakt. - Monique Vernooy

gedreven!

Sinds de bouw van onze 11 bedrijfshallen in Tiel rond 1997 is Rozenhage als makelaar bij de verhuur hiervan betrokken geweest. Jan Pieter van Woerekom heeft met zijn medewerkers altijd onze belangen uitstekend behartigd en gezorgd dat leegstand van één van de hallen een zeldzaamheid was. kortom een gedreven en betrouwbare partner! - Ben Hoogstede Hoogstede Onroerend goed B.V.
scrollable

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring