Vastgoedadvies nodig?

Deskundig, betrouwbaar & met frisse blik

Of je nu al langere tijd met vastgoed werkt of relatief nieuw bent in deze ‘wereld’, er komen altijd vragen op je af. Omdat het vaak om grote bedragen gaat, omdat het gaat om beslissingen die een grote impact hebben. Hoe ontwikkelt de opbouw van je beleggingsportefeuille zich naar de toekomst? Is een bedrijf op de juiste wijze gehuisvest? Is het verstandig vastgoed af te stoten en terug te huren? Veel beslissingen kunnen niet alleen op basis van een onderbuikgevoel worden genomen. De beslissingen zijn daarvoor te complex en de risico’s te groot. Daarom is het soms fijn om te sparren met een professional, iemand die je een gedegen vastgoedadvies kan geven.

Deskundig en betrouwbaar advies

Bij Rozenhage Makelaardij kunt je rekenen op bedrijfsmakelaars met jarenlange ervaring. Ons kantoor is niet voor niets al sinds 1974 actief in Tiel en verre omstreken. Door de jaren heen hebben we als makelaarskantoor een enorme schat aan kennis en ervaring opgedaan. Onze specialisten luisteren echt naar het verhaal over een onderneming en de (bedrijfs)ambities voor de toekomst. We staan voor jou klaar om je te adviseren en te ontzorgen rondom tal van vraagstukken die samenhangen met het bezit en de exploitatie van vastgoed.

Kennis van de regio

Om pro-actief te kunnen schakelen, houden wij de markt en de laatste ontwikkelingen in de regio scherp in de gaten. Wij weten wat er speelt in bedrijfsvastgoed en zijn op de hoogte van de kwaliteit van gebouwen en van ontwikkelingen in het gebied. Allemaal factoren die van belang zijn voor een gedegen advies.

Een adviseur met een frisse blik

Wij brengen je op verrassende ideeën, kunnen je helpen door een frisse kijk op zaken. Zo kom je tot de béste beslissing. Onze bedrijfsmakelaars gaan graag met je om de tafel voor een deskundig en betrouwbaar vastgoedadvies.

JA, BEL MIJ VOOR EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Bouw Doejenburg 144 – Maurik – 10 huur units vanaf 90 m²

26 oktober 2021

Deze mooie bedrijfsunits zijn bij ons binnenkort te huur en worden op dit moment gebouwd. De verwachting is dat het gereed is in januari 2022. Via deze pagina houden we…

Lees meer Nieuwsoverzicht

Aanbod bedrijfsobjecten

Blijf altijd op de hoogte!

Aangesloten bij