Westrooijen - header - Rozenhage Makelaardij

Een taxatierapport nodig? Gecertificeerd, betrouwbaar en snel!

De objectieve waarde van een bedrijfsobject is van veel factoren afhankelijk en is essentieel bij het nemen van strategische beslissingen en de (her)financiering van een bedrijfsobject. Een taxatierapport van uw bedrijfsobject is dan ook noodzakelijk!

Een taxatierapport helpt u bij de keuze tussen verbouwen of (ver)kopen. En ook bij financieringen, fusies, verzekeringen en het opstellen van de jaarrekening is de juiste bepaling van de waarde van een bedrijfsobject van groot belang voor het nemen van de juiste beslissingen.


Contact opnemen 0344 673 567Bel voor een kennismakingsgesprek

Deskundig & gecertificeerd

Een bedrijfsobject taxeren is een complexe aangelegenheid. Onze taxateurs voldoen aan alle kwaliteitseisen van vastgoedinstanties en financiële instellingen. Ook zijn we op de hoogte van nationale en internationale richtlijnen en regels en staan we ingeschreven bij het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) waardoor we bevoegd zijn om groot zakelijk vastgoed te taxeren. Onze taxatierapporten voldoen aan de kwaliteitseisen van het TMI (Taxatie Management Instituut).

Wij vinden het dan ook heel belangrijk om onze kennis up to date te houden en daarom volgen we allemaal regelmatig scholingen. Dankzij de kennis en de jarenlange ervaring van onze taxateurs is Rozenhage Makelaardij al sinds 1974 een uitstekende partner voor taxaties van bedrijfsobjecten.

Snel & flexibel

Wij voeren de taxatie van een bedrijfsobject zo snel mogelijk uit na ontvangst van de opdracht. Uiteraard zijn spoedtaxaties ook mogelijk. Vooraf maken wij duidelijke afspraken over het doel van de taxatie, het gewenste soort taxatierapport, het moment van de taxatie en het moment van de oplevering van het rapport.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor het maken van taxatierapport van een bedrijfsobject? Een bedrijfsmakelaar die een bedrijfsobject nauwkeurig op waarde schat en het verhaal deskundig kan onderbouwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Reviews Dit zeggen onze opdrachtgevers:

Bekijk alle reviews Laat een review achter

gedreven!

Sinds de bouw van onze 11 bedrijfshallen in Tiel rond 1997 is Rozenhage als makelaar bij de verhuur hiervan betrokken geweest. Jan Pieter van Woerekom heeft met zijn medewerkers altijd onze belangen uitstekend behartigd en gezorgd dat leegstand van één van de hallen een zeldzaamheid was. kortom een gedreven en betrouwbare partner! - Ben Hoogstede Hoogstede Onroerend goed B.V.

Professioneel, helder en klantvriendelijke service

Sinds tientallen jaren doe ik naar volle tevredenheid zaken met Rozenhage makelaardij ! Toegevoegde waarde is een gedegen kennis van de onroerend goed markt in de Betuwe en omstreken, korte lijnen, duidelijke communicatie en actief meedenken met de klant. Recent met vastgoedadviseur Christian Lijs een aantal huurovereenkomsten prima afgewerkt, je wordt in het hele traject van A-Z ontzorgd. Goed bezig ! - Dick van Beusichem

vriendelijk & adequaat

Bedankt voor de klantvriendelijkheid Jan Pieter. Als ik bel, dan neem jij altijd binnen een dag contact op. Wij krijgen altijd een vriendelijk en adequaat antwoord van je. De waarderingen van het terrein zijn goed en worden naar tevredenheid voor ons en de opdrachtgevers gemaakt. - Monique Vernooy

Werven nieuwe huurders voor ons bedrijfspand

In ons nieuwe pand hadden we nog enige kantoorruimte over. Christian Lijs van Rozenhage Makelaars heeft ons geholpen met de invulling van de benedenverdieping van ons pand met nieuwe huurders. Binnen een half jaar is dat gelukt. Christian is een prettige makelaar om mee samen te werken, heeft gevoel voor welke huurders zouden kunnen passen in ons bedrijfspand. Hij is betrouwbaar en zorgvuldig. Een punt van aandacht is de presentatie. Ik had fijner gevonden als er recentere foto’s gebruikt werden voor de presentatie van het pand op de site. - Tom van Oostrom
scrollable

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring