Taxatierapport nodig?

Snel, gecertificeerd & betrouwbaar

De objectieve waarde van een bedrijfspand is van veel factoren afhankelijk en is essentieel bij het nemen van strategische beslissingen. Het kan het verschil maken tussen verbouwen of (ver)kopen. De waarde is ook van groot belang bij financieringen, fusies, verzekeringen en het opstellen van de jaarrekening. En natuurlijk heb je een taxatierapport van een bedrijfspand nodig bij de (her)financiering van een bedrijfspand.

JA, BEL MIJ VOOR EEN OFFERTE

Deskundig & gecertificeerd

Een bedrijfspand taxeren is een complexe aangelegenheid. De taxateurs van Rozenhage Makelaardij voldoen aan alle kwaliteiteisen van vastgoedinstanties en financiële instellingen. Ook zijn ze op de hoogte van nationale en internationale richtlijnen en regels. Onze taxateurs staan ingeschreven bij het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) en zijn bevoegd tot het taxeren van groot zakelijk vastgoed. Onze taxatierapporten voldoen aan de kwaliteitseisen van het TMI (Taxatie Management Instituut).

Wij vinden het dan ook heel belangrijk om onze kennis up to date te houden. Iedereen volgt regelmatig bijscholingen. Dankzij de kennis en de jarenlange ervaring van onze taxateurs is Rozenhage Makelaardij al sinds 1974 een uitstekende partner voor taxaties van bedrijfspanden.

Snel & flexibel

Wij voeren de taxatie van een bedrijfspand zo snel mogelijk na ontvangst van de opdracht uit. Uiteraard zijn spoedtaxaties ook mogelijk. Vooraf maken wij duidelijke afspraken over het doel van de taxatie, het gewenste soort taxatierapport, het moment van de taxatie en het moment van de oplevering van het rapport.

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partij voor het maken van taxatierapport van een bedrijfspand? Een bedrijfsmakelaar die een bedrijfspand nauwkeurig op waarde schat en het verhaal kundig weet te onderbouwen? Neem dan contact op met de gecertificeerde bedrijfstaxateurs van Rozenhage Makelaardij.

Ja, ik ontvang graag meer informatie over een taxatierapport.

  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Per 1-01-23 energielabel C-verplichting voor kantoren

23 juli 2021

Per 1 januari 2023 moet elk kantoorgebouw minimaal energielabel C hebben. Dit betekent een primair fossiel energiegebruik van maximaal 225 kWh per m2 per jaar. Voldoet het gebouw dan niet aan…

Lees meer Nieuwsoverzicht

Aanbod bedrijfsobjecten

Blijf altijd op de hoogte!

Aangesloten bij