Jan Pieter van Woerekom

Jan Pieter van Woerekom NVM Register Makelaar & Taxateur RM RT GZV

"Elke dag huisvestingswensen vervullen, elke dag volop afwisseling en elke dag verder bouwen aan relaties met klanten, dat maakt de makelaardij zo mooi."

Of het nu gaat om het verkopen of vinden van een bedrijfspand, het beheren van beleggingen of het taxeren van vastgoed. Het zijn allemaal interessante vraagstukken waarbij iedereen andere wensen en verwachtingen heeft. En dat is waar het om draait bij Jan Pieter: de mensen, hun wensen en daar naar tevredenheid op inspelen!

Jan Pieter van Woerekom is NVM register makelaar & taxateur en taxateur groot zakelijk vastgoed. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring in de makelaardij en is tevens eigenaar van Rozenhage Makelaardij. Jan Pieter is al sinds 1998 actief in het Rivierengebied, dit betekent dat hij de weg goed kent zowel bij de gemeentes als bij vele bedrijven. Hij heeft veel kennis over de omgeving  en beschikt over een enorm netwerk waardoor hij goed weet wat er speelt op het gebied van huisvesting en aanverwante zaken.

Ook is Jan Pieter actief als voorzitter van Ondernemers Coöperatie Tiel (OCT), een netwerk waarin bedrijven op de verschillende industrieterreinen van Tiel de krachten hebben gebundeld om  zaken op het gebied van voorzieningen, veiligheid en toegankelijkheid goed met elkaar te organiseren.,