Energieweg 11 Druten

Bedrijfsruimte

18 april 2021

Te huur

Specificaties

Huurprijs: € 3.000 p.m.


  • Type object: bedrijfsruimte
  • Perceeloppervlakte: 1.760 m2
  • Vloeroppervlakte: 170 m2
  • Verdiepingen: 1

Is dit niet het object dat u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Druten

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte en/of kantoor met veel mogelijkheden? Dit object met een bedrijfsruimte van 600m² en een kantoorruimte van 170m² geeft u deze mogelijkheden. Kiest u voor het huren van zowel de bedrijfsruimte en kantoorruimte of huurt u liever één van beide ruimtes los? De verhuurder staat open om de aanpassingen zo te creëren dat het naar uw zin is. Beide ruimtes hebben de mogelijkheid tot een eigen op- en/of ingang met pantry en toiletgroep. Het pand is energiezuinig en wordt verwarmd en gekoeld door vloerverwarming.

INDELING BEDRIJFSRUIMTE:
begane grond: De bedrijfsruimte met een hoogte van 4,2 meter heeft, naast de overheaddeuren, een eigen ingang. De vloer is voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling (in de zomer kan de koeling zorgen voor een daling van 5 graden). De stellages op de begane grond kunnen blijven staan indien daar behoefte aan is. De ruimte kan ook geheel open, zonder stellages of verdiepingsvloer opgeleverd worden. Eer is een aparte toiletruimte en een kantine met pantry van circa 40 m².

1e verdieping: Via een stalen trap bereikt u op de 1e verdieping met een hoogte van 3,8 meter. Deze verdieping heeft een draagvermogen van 1.000 kg/m². De verdiepingsvloer is tevens ingedeeld met stellages die indien gewenst ook verwijderd kunnen worden. Het is mogelijk om hier een doorgang naar de kantoorruimtes te realiseren.

INDELING KANTOORRUIMTE:
De kantoren zijn van veel gemakken voorzien: een luchtbehandelingssysteem, vloerverwarming en heerlijk veel daglicht. De kantoorruimte biedt veel mogelijkheden: deze ruimte kan gecombineerd met de bedrijfsruimte gebruikt worden en is dan via de entree van de bedrijfsruimte toegankelijk. Het is mogelijk ook alleen de kantoorruimte te huren, dan zal er in overleg met de verhuurder een aparte ingang gecreëerd worden. Verder kan er in overleg aan de linkerzijde een pantry met toiletgroep gesitueerd worden.

BESTEMMINGSPLAN:
Voor deze bedrijfsruimte geldt een bestemming ‘Bedrijventerrein’ B en Milieucategorie 1 t/m 3b.

Deze bestemming is bestemd voor:
– handel en bedrijf in de categorie B (bedrijventerrein) genoemd in de Bestemmingsvoorschriften. Deze voorschriften zijn op te vragen via www.ruimtelijkeplannen.nl
– grootschalige detailhandel waaronder uitsluitend wordt verstaan detailhandel in volumineuze goederen
– maximaal bebouwingspercentage 80%
– maximale bouwhoogte 9 meter

Twijfelt u of de bestemming voldoet aan uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Druten.

PARKEREN:
Er is voldoende gedeelde parkeergelegenheid op gezamenlijk terrein aanwezig.

BEREIKBAARHEID:
Het bedrijventerrein ligt op enkele minuten rijden van de provinciale wegen N322 en de Maas en Waalweg. Deze wegen geven goede ontsluitingen naar de A15, A73 en A50. Per openbaar vervoer is de locatie redelijk bereikbaar: op loopafstand ligt een bushalte.

HUURPRIJS & HUURPERIODE
– bedrijfsruimte: € 1.500,- per maand exclusief BTW
– kantoorruimte: € 1.500,- per maand exclusief BTW
– bedrijfsruimte & kantoorruimte: € 3.000,- exclusief BTW
– huurperiode: minimaal 3 jaar
– oplevering in overleg (afhankelijk van gewenste ruimte en aanpassingen)

Locatie:

Energieweg 11
6651 KT Druten, Nederland

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Aangesloten bij