Doejenburg 144 Maurik

Bedrijfsruimte

06 december 2021

Specificaties

Huurprijs: € 1.000 p.m.


  • Type object: bedrijfsruimte

Is dit niet het object dat u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Maurik

Terug naar het overzicht

Omschrijving

10 IN AANBOUW ZIJNDE BEDRIJFSUNITS TE HUUR!

Unieke kans om uw bedrijf te vestigen in een nieuw te bouwen pand aan de Doejenburg II in Maurik. Gelegen op een jong en groeiend industrieterrein. Het gebouw krijgt een moderne uitstraling, is naar behoefte in te delen en wordt conform de huidige maatstaven gebouwd.
In totaliteit bieden wij hier 10 bedrijfsunits aan in twee varianten. De eerste variant (Unit A, B) heeft een ruim oppervlakte van circa 92 m² op de begane grond en een volledige verdiepingsvloer. De tweede variant (Unit C t/m J) heeft een oppervlakte van circa 88 m² op de begane grond en een halve verdiepingsvloer van circa 44 m². Iedere bedrijfsruimte kan nog naar eigen wens afgewerkt worden, dit in overleg met de eigenaar. De units worden voorzien van een elektrisch bedienbare senctionaaldeur, een aparte loopdeur en ramen op de verdieping.

INDELING:
Unit A + B:
Statige units op de kopkant van de hal zijn op het Oosten gelegen. Er is een overhead deur van 4 meter breed aanwezig. Vanuit de loopdeur zit direct de trap naar de verdiepingsvloer met daar onder de mogelijkheid voor een toilet. De oppervlakte van de begane grond van deze units zijn circa 92 m² BVO. De verdiepingsvloer van circa 91 m², is nog volledig in te delen naar eigen inzicht en is voorzien van ramen aan twee zijdes.

Unit C t/m J:
Representatieve units gelegen op het Noorden en Zuiden. Er is een overhead deur van 4 meter aanwezig. Direct vanuit de loopdeur zit de trap naar de verdiepingsvloer met daar onder de mogelijkheid voor een toilet. De oppervlakte van de begane grond van deze units zijn circa 88,5 m² BVO. De verdiepingsvloer van circa 44 m² is nog volledig in te delen naar eigen inzicht en is gelegen aan de voorkant van de unit.

ALGEMENE INFORMATIE:
– De units worden casco opgeleverd, extra aanpassingen op verzoek van huurders zijn mogelijk. – De bouwtekeningen dienen voor de vergunning aanvraag, enkele ingetekende zaken (zoals kantoren, pantry en het toilet) zijn geen onderdeel van de casco levering.
– Units A + B van circa 184 m², gelijk verdeeld over de begane grond en eerste etage.
– Units C t/m J van circa 132 m² b.v.o., waarvan 88 m² op de begane grond en 44 m² op de verdieping.
– Vloerbelasting begane grond max 1500 kg/ m².
– Vloerbelasting verdiepingsvloeren max 250 kg/ m².
– Elektrisch bedienbare senctionaaldeur van 4 m breed en 3,45 m hoog.
– Op het bedrijvenpark is een parkmanagement actief waardoor de kwaliteit van het bedrijventerrein blijft gewaarborgd. Als eigenaar/gebruiker wordt men automatisch lid van het parkmanagement.

BESTEMMINGSPLAN:
Het bestemmingsplan ‘Kernen Buren, derde herziening’, onherroepelijk vastgesteld in 2018. Locatie bestemming ‘bedrijventerrein’, bedrijven tot en met categorie 3.2.
Maximale bouwhoogte 12 meter, maximaal bebouwingspercentage 80%
Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Buren.

PARKEREN:
Per unit zijn er 3 parkeerplaatsen aanwezig.

BEREIKBAARHEID:
Bedrijventerrein ‘Doejenburg’ is de gelegen tussen Maurik en Eck en Wiel en zeer goed beveiligde bedrijvenlocatie in Tiel met goede verbindingen naar de A15 (Rotterdam – Keulen) en verbindingswegen naar het achterland. Het knooppunt Deil en de A2 zijn op korte afstand gelegen (circa 10 autominuten). Het object is daardoor uitstekend bereikbaar.

PRIJS:
Unit A – B : € 1.500,- per maand
Unit C – J : € 1.000,- per maand
De prijzen zijn exclusief BTW, servicekosten en de kosten voor het parkmanagement.

OPLEVERINGSNIVEAU:
– De units worden casco opgeleverd.
– Verwachting van oplevering is eind januari 2022.
– Aanvaarding in overleg en na gunning van de opdrachtgever.

Locatie:

Doejenburg 144
4021 HR Maurik, Nederland

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Aangesloten bij