img description

Tiel Latensteinse Rondweg 8 - r

€ 230.000 vrij op naam

Omschrijving

Gelegen op een mooie centrale locatie, dicht bij de stad en ook de A15 ligt op de hoek van twee straten het mooie nieuwbouwproject ‘Bedrijvenpark Latenstein’!

Het project wordt gebouwd op het bedrijventerrein ‘Latenstein’, kenmerkt zich door een fraaie architectuur.

Units B4 t/m B8 aan de voorzijde hebben een mooie glaspui die de ruimtes doordrenkt met natuurlijk licht, terwijl aan de achterkant een praktische roldeur toegang biedt tot de bedrijfsruimte, waardoor uw bedrijf zowel een esthetische uitstraling als functionele toegankelijkheid geniet.

Het gehele project bestaat uit 31 units welke zijn verdeeld over 3 gebouwen, waarvan reeds 72% verkocht is. De nog 6 te koop zijnde units zijn allen voorzien van 1 of 2 parkeerplaatsen. Voorjaar 2024 zal er met de bouw gestart worden. Er worden tevens een aantal units te huur aangeboden.

Dit fraaie, maar ook vooral functionele ontwerp van Hardeman uit Veenendaal zal zeker in de smaak vallen op bedrijventerrein ‘Latenstein’. De bestemming kent vele mogelijkheden. Laat u vooral informeren of het door u gewenste gebruik op deze locatie mogelijk is.

Bedrijfsverzamelgebouw ‘Bedrijvenpark Latenstein’.

– Perfect bereikbaar
– Gelegen op een goede zicht locatie
– Eigen architectuur
– Prima parkeergelegenheid voor de deur
– Goede ontsluiting van de gebouwen
– Uitstekend, onderhoudsarm, materiaalgebruik
– Hoge isolatiewaarden, met meerdere opties tot verdere verduurzaming
– Iedere unit krijgt de mogelijkheid voor een snelle data aansluiting
– De units beschikken over een verdieping, de oppervlakte is gelijkmatig verdeeld over de begane grond en verdieping.

BLOK B
——————————————————————————————————-
Unit 5 (Latensteinse Rondweg 8R) | 175 m² BVO | € 230.000,- ex. btw en v.o.n. | 2 parkeerplaatsen

Bedrijfsverzamelgebouw ‘Bedrijvenpark Latenstein’
Door de aansprekende architectuur, samen met de prima ligging van dit gebouw, bent u verzekerd van een fantastische werkplek en locatie van uw bedrijf. Door de duidelijke herkenbaarheid zal het voor uw klanten geen probleem zijn uw bedrijf te vinden. Neem daarbij de perfecte ligging op het bedrijventerrein ‘Latenstein’ en u heeft de plek gevonden voor uw bedrijf. Het project heeft voor iedere unit voldoende parkeerplaatsen, minimaal 1 stuks bij iedere nog te koop zijnde unit. Kortom ook hier is nagedacht over het optimale gebruik van uw ruimte in dit bedrijfsverzamelgebouw.

Casco oplevering
Alle units worden casco opgeleverd. Dit betekent dat u zelf volop de mogelijkheid heeft tot het naar eigen smaak (laten) afbouwen van uw unit.

Nutsvoorzieningen
Elke unit wordt voorzien van een meterkast met aansluitpunten voor water en elektriciteit. U kiest zelf voor de leverancier van deze nutsvoorzieningen. De elektrische installatie is uitgevoerd op basis van 220 volt, 3×25 ampère (meter). De voorzieningen hiervoor worden tot in de meterkast aangelegd. Vanaf de meters is de inpandige installatie voor de koper. De riolering is aangesloten op het gemeentelijke riool volgens de geldende voorschriften. Het rioolpunt bevindt zich onder de begane grondvloer en komt naar boven nabij de trap naast de meterkast.

Buitenterrein
Het buitenterrein alsmede de parkeerplaatsen worden bestraat. Het terrein is voorzien van alle noodzakelijke voorzieningen zoals riolering en kolken ten behoeve van afvoer van regenwater. De bij de units behorende parkeerplaatsen hebben een eigen aanduiding.

Buitenverlichting
Iedere bedrijfsruime zal worden uitgevoerd met een buitenlichtpunt nabij entree.

Gevels
De gevels worden uitgevoerd in goed geïsoleerde sandwichelementen (Rc-waarde 4,7) met aluminium kozijnen en isolerend glas (HR++). Standaard worden de bedrijfsruimten voorzien van een overheaddeur. Doorrijhoogte bij de overheaddeur is 3,2 m en de vrije hoogte in de hal is 3,4 m. Naast de overheaddeur is veelal een aparte toegangsdeur aanwezig. Op de verdieping zijn meerdere ramen, waarvan op de tekening is aangegeven welke kozijnen met draai-, kiepramen en vaste ramen zijn uitgevoerd. De vrije hoogte op de etages is circa 2,6 m.

Daken
De daken worden uitgevoerd met geprofileerd en geïsoleerde sandwichelementen (Rc-waarde 6,55) met stalen dakliggers. Het dak heeft een vrijwel onderhoudsvrije PVC dakbedekking.

Fundering
De fundering van de bedrijfsunits wordt uitgevoerd in beton. De zwaarte van de fundering is afhankelijk van de plaatselijk toegestane gronddruk welke wordt bepaald aan de hand van een sonderingsrapport en constructieberekeningen. De vloeren kennen een hoge isolatiewaarde (Rc-waarde 3,7) en een draagkracht van 1.500 kg/m² op de begane grond en van 250 kg/m² op de etages.

Aankoop van een bedrijfsunit
De bedrijfsunits worden allemaal verkocht als een onderdeel van de op te richten Vereniging van Eigenaren. Het eigen terrein rondom de units wordt eigendom van de VvE. Het onderhoud zal dan ook vanuit de VvE worden verzorgt.

Koopsom Vrij Op Naam (V.O.N., excl. BTW)
De koopsom van de unit is vrij op naam, tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld. Vrij op naam wil zeggen dat de hierna genoemde kosten, die met het verwerven van een unit gemoeid zijn, in de koopsom zijn begrepen.

– Grondkosten
– Bouwkosten
– Architecten-, constructeurshonorarium en overige adviseurs
– Notarishonorarium i.v.m. transportakte
– Makelaarscourtage & verkoopkosten
– Kadastrale inmeten (kadastraal recht)
– Bouwvergunning (leges en inritvergunning)
– Aanlegkosten voor de levering van water-, riool- en elektriciteit op het openbare leidingnetwerk
– De kosten van verbruik van water en elektriciteit tot de dag van oplevering
– Verzekering tijdens de bouw

De met de financiering van uw unit verband houdende kosten zijn niet in de koop- aannemingsovereenkomst begrepen. Deze aanvullende kosten zijn:
– Notariskosten inzake de eventuele hypotheekakte
– Advieskosten van uw financieel tussenpersoon
– Rentekosten
– Aansluitkosten voor de levering van water- en elektriciteit op het leidingnetwerk

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Perceeloppervlakte: 5.221m2
  • Vloeroppervlakte: 175m2
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring