img description

Tiel Latensteinseweg 13

€ 242.000 vrij op naam

Omschrijving

Centraal aan de zuidkant van bedrijventerrein Latenstein gelegen kleinschalig nieuw te bouwen complex met bedrijfsunits. Latenstein wordt gekenmerkt door veel combinaties van bedrijvigheid en door veel combinaties van wonen en werken. De locatie is dichtbij uitvalsvoorzieningen en dichtbij het stadscentrum gelegen. Op bedrijventerrein Latenstein bevinden zich onder andere winkels en ketens op het gebied van wonen, klussen en inrichting. Latenstein ligt aan de rand van Tiel op 5 minuten rijden van de binnenstad. Parkeervoorzieningen zijn ruimschoots voor handen en gratis.

Tiel is vanouds een handelsstad met vele markten en is in de loop der jaren uitgegroeid tot centrum van het Rivierenland met veel regionale voorzieningen die wonen, werken en zaken doen aangenamer maken. Denk hierbij aan het ruime winkelaanbod, diverse scholen (basis, middelbaar en beroepsonderwijs), 2 stations, een bibliotheek maar ook aan de schouwburg de Agnietenhof, het ziekenhuis Rivierenland en diverse sportaccommodaties. Het grote verzorgingsgebied maakt de stad tot een aantrekkelijk koopcentrum, waar nieuwe ondernemers ook ruimte voor investeringen hebben. Bijna 100.000 mensen maken gebruik van de regionale functie. De strategische ligging en vervoersmogelijkheden (weg, water, spoor) en goede prijs/kwaliteitverhouding maken Tiel tot een uitstekend alternatief voor de overvolle Randstad. Zowel nationaal als internationaal georiënteerde bedrijven hebben hier hun basis.

INDELING BEDRIJFSRUIMTE:
Grenzend aan geheel verhard terrein gelegen bedrijfsruimte bereikbaar via loopdeur en via roldeur (vrije hoogte ca 4,2 meter). De bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van circa 4,7 meter op de begane grond. De begane grond wordt uitgevoerd met een groepenkast, toilet en een trapopgang naar de eerste verdieping. De oppervlakte van de begane grond is circa 106,6 m² v.v.o. (diepte circa 15 meter, breedte circa 7 meter).
1e verdieping: via trap bereikbare eerste etage met mogelijkheid voor pantry, kantoor en magazijn/opslag

ALGEMENE INFORMATIE:
– bouwjaar: 2024
– begane grond bedrijfsruimte: circa 106 m²
– verdieping bedrijfsruimte: circa 106 m²
– vrije hoogte bedrijf begane grond: 4,7 m
– vrije hoogte bedrijf verdieping: 2,7 m

BESTEMMING:
Voor deze bedrijfsruimte geldt een bestemming ‘Gemengd Werklandschap’.

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

PARKEREN:
Er bevindt zich 1 parkeerplaats voor de bedrijfsruimte.

BEREIKBAARHEID:
De Latensteinseweg is gelegen ten zuiden van bedrijventerrein Latenstein en nabij de uitvalswegen naar A15 en A2.

KOOPPRIJS:
Totale koopprijs € 242.000,- excl. BTW voor de bedrijfsruimte.
Koop in combinatie met bedrijfswoning Latensteinseweg 15 is mogelijk. De koopsom voor de bedrijfswoning bedraagt
€ 388.000,- v.o.n.

Met koop- en aanneem overeenkomsten worden alle afspraken tussen koper, ontwikkelaar en bouwer vastgelegd.

BIJZONDERHEDEN:
– Zeer royale hoogte bedrijfsruimte 4,7 meter.

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Perceeloppervlakte: 1.717m2
  • Vloeroppervlakte: 212m2
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring