img description

Tiel Lingewei 75

€ 2100 p.m.

Omschrijving

BEDRIJFSRUIMTE 225m² AAN DE KOP VAN EEN BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW MET KANTOORRUIMTE.

Deze ruimte, gelegen op bedrijventerrein Medel, aan de kop van het verzamelgebouw heeft veelzijdige mogelijkheden en is voorzien van voldoende ruimte voor aanpassingen. Met zijn goede locatie en uitstekende kenmerken biedt het een ideale kans voor bedrijven die op zoek zijn naar een degelijke werkruimte.

Bedrijventerrein Medel is uitstekend bereikbaar dankzij zijn directe ligging aan de A15. Daarnaast ligt Medel op slecht 13 minuten rijden vanaf de A2. Het bedrijventerrein is onder andere uitgerust met een eigen containerterminal aan het Amsterdam-Rijnkanaal en een moderne portalkraan. Medel staat bekend om zijn duurzaamheid en innovatie. U vindt er een breed scala aan bedrijven variërend van logistiek en industrie tot aan dienstverlening en technologie. Bedrijventerrein Medel is een zakelijke bestemming die opvalt door zijn strategische ligging, bedrijfsdiversiteit en duurzaamheidsinspanningen. Dé ideale plek waar bedrijven kunnen floreren en groeien.

INDELING:
Begane grond: entree via de voordeur met toegang tot de hal, toilet, kantoor, trapopgang en toegang tot de bedrijfsruimte die tevens voorzien is van een keuken en doucheruimte.
1e verdieping: Open kantooretage met pantry en toilet.

ALGEMENE INFORMATIE:
– bouwjaar 2005
– ca. 225m² waarvan ca. 100m² kantoor
– vrije hoogte bedrijfsruimte 5.94 meter bij het hoge gedeelte en 2.90 meter in het lage gedeelte.
– vloerbelasting van ca. 1.500kg/m²
– doorrijhoogte 4.62 meter
– afmeting roldeur 4 meter breed en 4.62 meter hoog
– stroomvoorziening 3 x 25A
– internet (geen glasvezel)

BESTEMMING:
Voor deze bedrijfsruimte geldt een bestemming ‘Bedrijventerrein’ met functieaanduiding bedrijf t/m categorie 3.2. Het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten die staan vermeld in de categorie t/m 3.2 van de Lijst van bedrijven. Deze ‘Lijst van bedrijven’ is op te vragen via www.omgevingswet.nl

PARKEREN:
Parkeren op eigen terrein

BEREIKBAARHEID:
Tiel is centraal gelegen in de Betuwe en kent een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Keulen) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 15 autominuten aan te rijden. In en nabij het centrum zijn tevens diverse buslijnen te vinden en het NS station is op loopafstand te bereiken.

HUURPRIJS & PERIODE:
– huurprijs per maand € 2.100,- excl BTW
– huurtermijn: minimaal 3 jaar
– jaarlijkse indexatie
– beschikbaar vanaf: per direct
– opzegtermijn: 12 maanden
– servicekosten: € 50,- excl BTW
– periodiek glasbewassing, tuinonderhoud, onderhoud cv ketel/roldeur
– huurovereenkomst conform ROZ model
– zekerheidstelling: Waarborgsom ter grootte van 3 maanden huurbetalingsverplichting vermeerderd met omzetbelasting.

Omzetbelasting: Indien huurder niet aan het zgn. ‘90%-criterium’ voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN:
Lichte kantoorruimten op begane grond en eerste etage
Prettige ligging op de kop van het gebouw

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Perceeloppervlakte: 167m2
  • Vloeroppervlakte: 225m2
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring