img description

Tiel de Vlonder 2 - 4

€ 1 k.k.

Omschrijving

VERTROUWELIJKE AANMELDING VAN BELEGGING

Centraal aan de zuidkant van bedrijventerrein Latenstein gelegen belegging, bestaande uit woning, kantoorruimte en bedrijfsruimte. Dit pand blijft dus in gebruik bij de huidige eigenaren.

Aan de oostzijde van Tiel ligt bedrijventerrein Latenstein. Op dit 30 hectare grote terrein zijn zo’n 100 bedrijven gevestigd met in totaal ongeveer 800 werknemers. Op Latenstein is het midden- en kleinbedrijf gevestigd met veelal een lange lokale historie. Latenstein bestaat uit een werklandschap met een diversiteit aan functies. Op Latenstein is perifere detailhandel geclusterd gericht op wonen met thema’s als ‘buitenleven’ en ‘in en om huis’.

Op basis van ‘sale and lease back’ wordt een bedrijfswoning met kantoorruimten, een bedrijfsruimte en groot omringend buitenterrein te koop aangeboden.

GLOBALE INDELING WONING
Begane grond: Entree, hal met meterkast, garderobe, toilet, trap naar eerste verdieping en toegang tot woonkamer, met eetkamer en open keuken. Via de keuken is de bijkeuken bereikbaar met washok met witgoedaansluitingen en deur naar buiten. Via de openslaande deuren in de woonkamer is de tuin bereikbaar.
Op de begane grond in de hal naast de trap bevindt zich een deur die toegang geeft naar het naastgelegen object (kantoorruimte), deze ruimte is door middel van de deur makkelijk van elkaar te scheiden.
De begane grond is uitgevoerd met een natuurstenen vloer en vloerverwarming.
Eerste verdieping: Overloop, met trap naar tweede verdieping en toegang tot 4 slaapkamers, waarvan 1 met garderobekast en badkamer met douche, dubbele wastafel en toilet. Twee compactere badkamer met douche, wastafel en tweede toilet. Beide badkamers zijn voorzien van vloerverwarming.
Tweede verdieping: zolderruimte met twee grote kamers.
Een deel van de zolderruimte is gesitueerd op de tweede verdieping van het naastgelegen object. Deze zolderruimte is vanuit de kantoorruimte op de begane grond en eerste verdieping niet bereikbaar.

GLOBALE INDELING KANTOOR
Begane grond: Entree, hal met meterkast, trapopgang, toegang tot kantoorruimte, kantine, beide met openslaande deuren, achter entree, twee toiletten.
Eerste verdieping: overloop met toegang tot de woonruimte en tot een extra kantoorkamer.
De kantoren zijn grotendeels voorzien van airco units.

GLOBALE INDELING BEDRIJFSRUIMTE
De bedrijfsruimte bestaat uit één grote open ruimte voorzien van heater en 2 elektrisch bedienbare overheaddeuren. De wasplaats is voorzien van een olie/vetafscheider. De bedrijfshal is opgetrokken uit stalen spanten, betonvloer en geïsoleerde metalen gevel- en dakpanelen.

ALGEMENE INFORMATIE:
– bouwjaar: 2004
– woonoppervlakte bedrijfswoning circa 217 m²
– de kantoorruimten meten totaal circa 93 m² v.v.o.
– de bedrijfsruimte heeft in totaal een oppervlakte van circa 400 m²
– perceeloppervlak: 2.347 m²
– energielabel nr 2: A+
– energielabel nr 4: A

BESTEMMINGSPLAN
‘Bestemmingsplan Tiel-Oost’, onherroepelijk vastgesteld op 16 oktober 2013.

Locatiebestemming: Gemengd – Werklandschap, met:
– Dubbelbestemming Waarde – Archeologie 4
– Functieaanduiding bedrijfswoning
– Functieaanduiding specifieke vorm van gemengd – bevi
– Maximale bebouwingspercentage 60%
– Maximum bouwhoogte 20 meter

NB. Dit is een bedrijfswoning. Deze woning mag feitelijk alleen bewoond worden door een ondernemer betrokken bij het gevestigde naastgelegen bedrijf.

VRAAGPRIJS:
prijs op aanvraag
koopovereenkomst conform NVM model

BIJZONDERHEDEN:
Compleet afwerkingsniveau
Groot totaal perceel van 2.347 m²
Eigendomsoverdracht in nader overleg

Verkoop vindt plaats onder strikte geheimhouding. Uitgangspunt is verhuur aan de huidige eigenaren voor perioden van telkens 5 jaar.

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Vloeroppervlakte: 493m2
  • Verdiepingen: 2
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring