img description

Tiel Waterstraat 31 - -35

€ 2.650.000 k.k.

Omschrijving

BELEGGERS OPGELET!

Dit object bestaat uit 2 verhuurde winkelruimten met 2 verhuurde appartementen op etages boven nr. 31 zijn nu te koop. Een 3e appartement/bovenwoning kan worden gerealiseerd op de etage van nr. 35. En er zijn goede uitbreidingsmogelijkheden aan de achterzijde (Gasthuisstraat) voor extra appartementen (nog circa 7 meter bouwhoogte beschikbaar).

De Tielse binnenstad kent een divers winkelaanbod. Naast diverse kleding- en schoenenwinkels vind je hier onder andere winkels als Blokker, Hema en Douglas, maar ook winkels i.c.m. dienstverlening zoals de ANWB. Iedere eerste zondag van de maand zijn nagenoeg alle winkels geopend. Ook zijn er jaarlijks diverse evenementen waarbij de winkels open zijn zoals het bekende Appelpop en Tiel pakt uit. Meer informatie over de evenementen, het winkelen en parkeren in Tiel vindt u op de website over winkelen in Tiel.

INDELING:
WINKELRUIMTE (31-33): Entree met directe toegang tot de diepe winkelruimte, met magazijn en achterentree aan de Gasthuisstraat.
WINKELRUIMTE (35): Entree met directe toegang tot de winkelruimte, met mogelijkheid voor magazijn.
ETAGES: één casco en lege bovenwoning boven Waterstraat 35 en twee bovenwoningen via eigen ingang aan de Kerkstraat bereikbaar en genummerd Kerkstraat 2C en Kerkstraat 2D).

ALGEMENE INFORMATIE:
– winkelruimte Waterstraat 31-33 van circa 712 m² v.v.o. (winkel circa 545 m² en circa 167 m² v.v.o. magazijnruimte/keuken/achter entree) sinds 1992 verhuurd aan Kruidvat. Expiratiedatum 31 december 2025
– winkelruimte Waterstraat 35 van circa 82 m² v.v.o. sinds 2022 verhuurd aan Brandshop. Voorlopige expiratiedatum 14 september 2023
– Twee verhuurde bovenwoningen, Kerkstraat 2C is sinds 1 april 2021 verhuurd. Kerkstraat 2D is sinds 1 mei 2017 verhuurd. Beide woningen zijn voor onbepaalde tijd aan een particulier verhuurd en kennen een woonoppervlakte van circa 100 m² en een dakterras boven de winkel Waterstraat 31-33.
– Twee casco etages boven Waterstraat 35, totaal groot circa 75 m² v.v.o.

BESTEMMINGSPLAN:
Voor deze winkelruimte geldt een bestemming ‘Centrum 1’. Deze bestemming is bestemd voor:
– detailhandel
– dienstverlening
– horeca categorie 1 (lichte horeca)

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

PARKEREN:
Er is volop parkeergelegenheid. Bijvoorbeeld in parkeergarage: Westluidensepoort en omliggende parkeerplaatsen aan de Oude Haven of bij de Poort van Santwijck.

BEREIKBAARHEID:
Tiel ligt centraal in de Betuwe en heeft een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Bemmel) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 15 autominuten aan te rijden. In en nabij het centrum zijn tevens diverse buslijnen te vinden en het NS station is op loopafstand te bereiken.

OPLEVERINGSNIVEAU:
– nette winkelruimte gelegen in het hart van Tiel, casco verhuurd
– de appartementen boven nr. 31 (Kerkstraat 2C en 2D) minder dan 10 jaar geleden gerenoveerd en v.v. up to date afwerking (bijgaand opleverfoto’s)
– de etages van Waterstraat 35 verkeren in casco toestand – hier kan een bovenwoning gerealiseerd worden
– winkelruimten en bovenwoningen met huuropbrengst van totaal € 177.779,76,- per jaar (2023) exclusief nutsvoorzieningen, waarvoor alle huurders zelf overeenkomsten hebben gesloten ( informeer naar details van huurovereenkomsten, die na ondertekening NDA worden gedeeld)
– Verkoop vindt plaats ‘as is, where is’
– eigendomsoverdracht in overleg, op korte termijn mogelijk

KOOPPRIJS:
€ 2.650.000,- kosten koper

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Vloeroppervlakte: 994m2
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring