img description

Tiel Waterstraat 57

€ 675.000 k.k.

Omschrijving

BELEGGERS OPGELET! Deze verhuurde winkelruimte en bovenwoning, met aparte entree, gelegen in de hoofdwinkelstraat van Tiel zijn nu te koop.

Je koopt het ‘as is, where is’, met zittende huurders die goed zijn voor een huuropbrengst van ca. € 56.100,- per jaar.
De huurder Pearle, en haar voorgangers, heeft de winkel al meer dan 30 jaar gehuurd en heeft een huurovereenkomst tot en met 31 augustus 2029. De bovenwoning is voor onbepaalde tijd verhuurd.

De Tielse binnenstad kent een divers winkelaanbod. Naast diverse kleding- en schoenenwinkels vind je hier onder andere winkels als Blokker, Hema en Douglas, maar ook winkels i.c.m. dienstverlening zoals de ANWB. Iedere eerste zondag van de maand zijn nagenoeg alle winkels geopend. Ook zijn er jaarlijks diverse evenementen waarbij de winkels open zijn zoals het bekende Appelpop en Tiel pakt uit. Meer informatie over de evenementen, het winkelen en parkeren in Tiel vind je op de website over winkelen in Tiel.

INDELING:
WINKELRUIMTE: entree met directe toegang tot de winkelruimte met veel daglicht, de winkelindeling is geheel door huurder aangebracht.
ETAGES: in gebruik als zelfstandige bovenwoning. Entree via de aangrenzende Scheidingsstraat, fietsenberging op de begane grond, trapopgang naar groot terras, entree, toilet, meterkast, slaapkamer grenzend aan dakterras, badkamer woonkamer, eetkamer (beide aan de voorkant), keuken met complete opstelling.
Tweede etage: overloop met toegang tot twee (slaap)kamers, grote voorzolder (bergzolder) met onder andere wasmachine aansluiting.

ALGEMENE INFORMATIE:
– winkelruimte van circa 169 m² v.v.o.
– bovenwoning 1e etage van totaal circa 100 m² v.v.o. en groot dakterras van circa 64 m².
– 2e etage van totaal circa 60 m² v.v.o.

BESTEMMINGSPLAN:
Voor deze winkelruimte geldt een bestemming ‘Centrum 1’. Deze bestemming is bestemd voor:
– detailhandel
– dienstverlening
– horeca categorie 1 (lichte horeca)

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

PARKEREN:
Er is volop parkeergelegenheid in omliggende parkeergarages: Westluidensepoort, de Oude Haven of bij de Poort van Santwijck.

BEREIKBAARHEID:
Tiel ligt centraal in de Betuwe en heeft een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Bemmel) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 15 autominuten aan te rijden. In en nabij het centrum zijn tevens diverse buslijnen te vinden en het NS station is op loopafstand te bereiken.

VRAAGPRIJS:
– koopprijs: € 675.000,- kosten koper
Koopovereenkomst conform NVM model

BIJZONDERHEDEN:
– nette winkelruimte gelegen in het hart van Tiel
– entree van de bovenwoning via Scheidingsstraatje 6
– winkelruimte met huuropbrengst van EUR 46.600,- per jaar en de bovenwoning EUR 9.600,- per jaar.
– de winkelruimte is verhuurd voor telkens 5 jaar, met 12 maanden opzegtermijn
– energielabels A+ (Waterstraat 57) en F (Scheidingsstraatje 6)
– frontbreedte ca. 7,5 meter
– eigendomsoverdracht in overleg
– wonen op de verdiepingen is toegestaan

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Perceeloppervlakte: 222m2
  • Vloeroppervlakte: 329m2
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring