img description

Tiel Waterstraat 96 - 98

€ 725.000 k.k.

Omschrijving

BELEGGERS EN ONTWIKKELAARS OPGELET! Deze verhuurde winkelruimte met ontwikkelingsmogelijkheid van 1-2 appartementen op etages èn achterterrein aan de Oliemolenwal is nu te koop. Gemeente Tiel heeft vergunning voor woningontwikkeling afgegeven.

De Tielse binnenstad kent een divers winkelaanbod. Naast diverse kleding- en schoenenwinkels vind je hier onder andere winkels als Blokker, Hema en Douglas, maar ook winkels i.c.m. dienstverlening zoals de ANWB. Iedere eerste zondag van de maand zijn nagenoeg alle winkels geopend. Ook zijn er jaarlijks diverse evenementen waarbij de winkels open zijn zoals het bekende Appelpop en Tiel pakt uit. Meer informatie over de evenementen, het winkelen en parkeren in Tiel vindt u op de website over winkelen in Tiel.

INDELING:
Winkelruimte: geheel verhuurd aan Benu Apotheken. Dit is een brede en diepe winkelruimte van ruim 160 m² v.v.o. met achterom.
Kelder: grote kelderruimte met een oppervlakte van circa 160 m², circa 80 m² v.v.o. is verhuurd aan Benu Apotheken.
1e verdieping: eenvoudige eerste etage, voorheen in gebruik als bovenwoning en als kantoorruimte
2e verdieping: casco tweede etage, voorheen in gebruik als kantoorruimte.
3e verdieping: dit betreft een gedeeltelijke etage, volop mogelijkheden voor bijvoorbeeld een slaapzolder.
De etages zijn totaal circa 171 m² groot.

ALGEMENE INFORMATIE:
– bouwjaar 1930
– oppervlakte 490 m²
– aantal huurders: 1
– bruto huuropbrengst kale huur: 47.343,- per jaar
– resterende looptijd contract: 32 maanden
– bruto aanvangsrendement: 8,5% (inclusief huurwaarde leegstand)
– leegstand m²: circa 171 m² potentiële woonruimte en circa 160 m² kelderruimte
– leegstand huurwaarde: circa € 15.000,- o.b.v. de huidige casco toestand
– aantal zelfstandige verhuurde eenheden: 1

BESTEMMING:
Voor deze winkelruimte geldt een bestemming ‘Centrum 1’. Deze bestemming is bestemd voor:
– detailhandel
– dienstverlening
– horeca categorie 1 (lichte horeca)

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

PARKEREN:
Tenminste 4 parkeerplaatsen op eigen terrein

BEREIKBAARHEID:
Tiel ligt centraal in de Betuwe en heeft een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Bemmel) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 15 autominuten aan te rijden. In en nabij het centrum zijn tevens diverse buslijnen te vinden en het NS station is op loopafstand te bereiken.

VRAAGPRIJS:
– koopprijs € 725.000,- kosten koper
– beschikbaar per direct

koopovereenkomst conform NVM model met extra clausule ‘as is where is’:

Het verkochte wordt aan koper geleverd en door koper aanvaard “as is where is” en derhalve in de staat en toestand waarin die zich op heden bevindt, met alle bekende, onbekende, zichtbare en niet-zichtbare gebreken, en met de thans geldende bestemming en het thans bestaande gebruik. Verkoper geeft geen enkele garantie ten aanzien van de feitelijke staat van het verkochte. Koper aanvaardt mitsdien het verkochte in de in de bouwkundige, technische, juridische, milieukundige, fiscale en feitelijke staat waarin het zich op heden bevindt. Het hiervoor bepaalde houdt onder meer uitdrukkelijk in dat verkoper niet instaat voor de kwaliteit van dak, gevels, plafonds, funderingen, vloeren, leidingen, rookkanalen, technische installaties en/of de afwezigheid van doorslaand en/of optrekkend vocht en/of asbest en/of verontreiniging en dat overige en/of andere bouwkundige of technische gebreken niet worden geacht belemmerend te werken voor het beoogde gebruik. Koper aanvaardt ten aanzien van het verkochte daarom alle bekende, onbekende, zichtbare en niet-zichtbare gebreken en beperkingen en overigens alle risico’s daarvan, en vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken terzake.

BIJZONDERHEDEN:
Goede ontwikkelingsmogelijkheden, mede door de auto ontsluiting aan de Oliemolenwal
– plattegronden zijn ter indicatie er kunnen geen rechten aan ontleend worden, appartementen zijn ter indicatie ingetekend.

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Perceeloppervlakte: 323m2
  • Vloeroppervlakte: 490m2
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring