img description

Kerk Avezaath Daver 2

€ 1.350.000 k.k.

Omschrijving

PRACHTIGE HORECALOCATIE AAN DE LINGE

Gelegen aan de rivier de Linge in de Betuwe is dit restaurant, beter bekend als Brasserie Nu, al eeuwenlang een begrip. Tot circa 1918 werd hier zelfs nog tol geheven om de rivier te kunnen oversteken. Vermoedelijk is het oorspronkelijke bouwjaar ergens in de 18e eeuw geweest. Dit restaurant dat is gelegen tussen Tiel en Buren is nu ruim 20 jaar in dezelfde handen en in de afgelopen jaren volledig vernieuwd. Datzelfde geldt voor de grote bovenwoning.

INDELING:

Begane grond:
Het restaurant bestaat uit drie delen, een restaurant met bar voor de dagelijkse gasten voor het à la carte gedeelte (circa 85 zitplaatsen), een aparte kamer met bar (circa 30 zitplaatsen, bijgenaamd herenkamer) die ook voor vergaderingen goed kan worden gebruikt en een zaal eveneens met bar (circa 200 zitplaatsen) die voor vergaderingen, feesten, aparte diners en dergelijke zeer geschikt is. De oppervlakte van het restaurant en de zalen bedraagt circa 381 m² vvo. Het restaurant en de zaal kennen een directe toegang naar terrassen. De terrassen bieden tenminste 55 zitplaatsen.

Alle ruimten zijn centraal gelegen rondom de keuken, opslagruimten en het sanitair. De oppervlakte van de overige ruimten bedraagt circa 230 m². De kelder is voor opslag van de biertanks. Op het achtergelegen parkeerterrein bevindt zich een berging van circa 50 m² met bergvliering. Zeer geschikte ruimte voor opslag van bijvoorbeeld terrasmeubilair.

1e verdieping:
Op de eerste etage bevinden zich kantoorruimten, sanitair en kleedruimte voor de medewerkers (circa 80 m²). Daarnaast bevindt zich een grote bovenwoning met onder andere fraaie woonkamer met open zoldering en centraal geplaatste keuken, toegang tot groot dakterras, vier slaapkamers (waarvan één met vide) apart toilet en complete badkamer met twee wastafels, ligbad, douche en tweede toilet. De oppervlakte van de woning bedraagt ruim 200 m² met groot dakterras.

ALGEMENE INFORMATIE:
Door de indeling met restaurant, kleine en grote zaal en terrassen uitermate geschikt om op- en af te schalen, afhankelijk van de dag van de week of de periode van het jaar.
– energielabel restaurant A+, geldig tot 28-11-2032
– energielabel verdieping A, geldig tot 28-11-2032

OMGEVING:
In de afgelopen jaren heeft de ligging aan de Linge onder andere geleid tot veel opstappers voor een kano of sup. Gezien de ligging tussen de boomgaarden zijn er daarnaast vanaf het vroege voorjaar veel fietsers en wandelaars die de zaak passeren en graag gebruik maken van terras en restaurant.

Het nabijgelegen Tiel heeft veel publiekstrekkers, zoals Appelpop en Fruitcorso in september van ieder jaar, tenminste twee kermissen, jaarlijkse wielerronde en veel andere activiteiten. Het nabijgelegen Oranjestadje Buren staat eveneens goed op de kaart met veel bezienswaardigheden en veel jaarlijkse activiteiten.

Tiel en Buren zijn beide zeer oude steden. Hanzestad Tiel was rond het jaar 1000 al een zeer belangrijke handelsstad. Het historisch centrum met de sfeervolle winkelstraatjes herinneren daar nog aan. Daar is het erg gezellig, met talrijke winkels, restaurants en cafés, fraaie parken en stadstuinen. Momenteel kent Tiel ruim 42.000 inwoners. Oranjestad Buren verkreeg haar stadsrechten in 1395 en is zeer fraai behouden met verdedigingswerken en veel oude historische bouwwerken in de historische binnenstad. Weinig steden in Nederland zijn fraai gebleven na al die eeuwen.

BESTEMMINGSPLAN:
Voor deze locatie geldt bestemming:
– Horeca 1 en 2.

VRAAGPRIJS & OVERNAME:
– Vraagprijs € 1.350.000,- kosten koper
Het geheel wordt aangeboden, bestaande uit:
– restaurantgebouw met bovenwoning, berging en parkeerterrein
– inventaris en goodwill

Collegiaal in de verkoop met Forvalue 033 800 3225

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Vloeroppervlakte: 665m2
  • Bouwjaar: 1964
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring