img description

Tiel Markt 12

€ 1900 p.m.

Omschrijving

HORECARUIMTE IN HET HART VAN TIEL

Deze charmante horecaruimte is gelegen in het bruisende hart van Tiel, omringd door de gezelligheid en levendigheid van de binnenstad. Met een compacte opzet, inclusief kelder en een knusse bovenverdieping, is deze ruimte volledig afgewerkt, klaar om betreden te worden.

Tiel staat bekend om zijn levendige sfeer en regelmatige evenementen, zoals Tiel Pakt Uit, het Dickens festijn en het Smartlappen festival, die het hele jaar door worden georganiseerd. Dit zorgt voor een continue stroom van potentiële klanten voor uw horecaonderneming. Voorheen huisvestte deze ruimte een kapsalon, maar de mogelijkheden zijn divers en bieden ruimte voor verschillende horecaconcepten.

LET OP: Wist u dat er een premie tot wel € 20.000,- beschikbaar is vanuit de gemeente Tiel om uw bedrijf in Tiel te vestigen? Deze aantrekkelijke subsidie maakt het nog interessanter om voor Tiel te kiezen als uw (nieuwe) vestigingsplaats. Meer informatie over deze regeling vindt u op onze website onder nieuwsberichten (1 juli 2024). En neem gerust contact op met ons kantoor om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn en hoe wij u kunnen ondersteunen bij uw verhuizing naar of binnen Tiel.

INDELING:
Op de begane grond vindt u een ruime horecaruimte met keuken, zitgedeelte, bar, opslagruimte, kelder en toilet. Een fraaie ronde trap leidt naar de eerste verdieping, waar een extra zitgedeelte en een extra toilet te vinden zijn. Met een totaal van circa 110 m² vloeroppervlakte, inclusief de begane grond, kelder en ruimte op de eerste etage, biedt dit pand voldoende ruimte voor uw horecaonderneming.
Binnen zijn 24 zitplaatsen mogelijk en buiten op het terras ongeveer 32 stuks.

ALGEMENE INFORMATIE:
– bouwjaar 1950
– de winkelruimte meet totaal 110 m² v.v.o., bestaande uit de begane grond van circa 84 m² v.v.o., kelder van circa 9 m² v.v.o. en ruimte op de eerste etage van circa 17 m² v.v.o.
– terras mogelijk
– frontbreedte circa 5,7 meter ter hoogte van de winkel

BESTEMMING:
Voor deze winkelruimte geldt een bestemming ‘Centrum 1′. Deze bestemming is bestemd voor:
– detailhandel
– dienstverlening
– horeca categorie 1 (lichte horeca)
Horecabedrijven die, gelet op hun activiteiten en de aard van de omgeving, overwegend overdag en ’s avonds zijn geopend. Dit hoofdzakelijk voor de verstrekking van etenswaren, maaltijden en dranken (incl. alcohol) al dan niet in combinatie met het tegen vergoeding verstrekken van logies.
voorbeelden:
– restaurant (zonder bezorg- en/of afhaalservice);
– bistro, eetcafé;
– shoarmazaak/grillroom;
– cafetaria, koffiebar, theehuis;
– lunchroom;
– ijssalon;
– snackbar.

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

PARKEREN: Rondom de Tielse binnenstad bevinden zich vier goede en grotere parkeervoorzieningen, op maaiveld en in een grote parkeerkelder.

BEREIKBAARHEID:
Tiel ligt centraal in de Betuwe en heeft een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Bemmel) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 15 autominuten aan te rijden. In en nabij het centrum zijn tevens diverse buslijnen te vinden en het NS station is op loopafstand te bereiken.

HUURPRIJS:
– huurprijs € 1.900,- per maand
– huurperiode 5 + 5 jaar
– BTW vrije verhuur
– huurovereenkomst volgens ROZ model winkelruimte versie 2022
– jaarlijkse indexatie volgens CPI index alle huishoudens (2015=100)
– zekerheidsstelling van drie maandhuurmijnen via bankgarantie of waarborgsom

BIJZONDERHEDEN:
– terras mogelijk
– nette winkelruimte gelegen in het hart van Tiel
– oplevering per direct mogelijk

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen. We verwelkomen u graag om deze unieke horecaruimte te ontdekken!

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Vloeroppervlakte: 110m2
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring